Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė ir jos valymas.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 07, 16:03)

Po šveitimo stambesniu, vėliau smulkesniu švitru.
user posted image

Kokios firmos kriaukle? g.gif

QUOTE(vassara @ 2014 01 19, 14:19)
mano balta Franke po 3-ju metu atrodo stai taip
user posted image

Nuostabu. 4u.gif 4u.gif O su kuo valot? Ar neturksta padekliuko? Ar uztenka kriaukles dydzio? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2014 06 10, 17:21)
nzn, ar tie grazuoliai yra patogus, ar nesitasko labai vanduo is aukstai krisdamas....

gal turite kokiu nuomoniu

taskosi.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 06 10, 09:13)
va tokio atsakymo ir  norejau!  mirksiukas.gif
ir noriu taip ji naudot. nes jei ne taip-kam aplamai jis reikalingas toks smile.gif

o karsto nelabai patartina det?

Aš dedu, tik iš orkaitės privengiu.
Apie atsparumą smūgiams ir karščiui

Vienintelis minusas man - pjaustant ant padėklo greičiau nei ant medinės lentelės atšimpa peilis.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 06 10, 17:24)
Nuostabu.  4u.gif  4u.gif O su kuo valot? Ar neturksta padekliuko? Ar uztenka kriaukles dydzio? Aciu.  4u.gif

valau su franke valikliu twister. kartais uzpilu citrinos rugsteles, kai labiau pagelsta dugnas.
padeklo netruksta, man geriau didesnis stalvirsio plotas. plautuves dydzio irgi uztenka, nemegstu laikyt kruvos neplautu indu. jei jau nebetelpa plautuveje, tada indus isplaunu arba dedu i indaplove biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat pirkau iš Aquasaito apvalią kriauklę, jau trys mėnesiai ir negaliu atsidžiaugti. Tik bijau valyti su bet kuo,kad nepažeisti. Indų labai mažai plaunu, bet kartais norisi ją pavalyti. Perkant minėjo kažką apie unitažų valiklį,bet ar tikrai nesugadinsiu aš kriauklės? blink.gif
Dar žinau vienus žmones kurie jau kokie 3 metai turi panašią kriauklę, tik aišku kokybė abejotina, nors paklausus pasakytų kitaip biggrin.gif žodžiu labai peikia tą kriauklę, atkalbinėjo mus, bet žinant tuos žmones nekreipiau dėmesio. Ypač kai pamačiau skalbimo mašinos žarną įmestą į kriauklę blink.gif kriauklė šviesi, dugnas juodas doh.gif juk ten ne tik purvas,bet ir rūbų dažai bėga blink.gif tai va ir pasiklausk tokių žmonių nuomonės, kurie net patys nesugeba saugoti ir prižiūrėti daiktų doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkaip negaliu apsiramint, vis jaudinuos kad būsiu klaidą padarius g.gif g.gif
Užsisakiau šią kriauklę: http://www.blanco.co...o-subline-500-u , dabar galvoju o kam man ji tokia didelė? Turbūt nereikalinga tokia, ką jūs manot? Vyras mane kažkaip įkalbėjo, jam visko reikia kad kuo daugiau būtų, va ir kriauklė max... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuole @ 2014 07 01, 15:45)
Sveikos, kažkaip negaliu apsiramint, vis jaudinuos kad būsiu klaidą padarius  g.gif  g.gif
Užsisakiau šią kriauklę: http://www.blanco.co...o-subline-500-u , dabar galvoju o kam man ji tokia didelė? Turbūt nereikalinga tokia, ką jūs manot? Vyras mane kažkaip įkalbėjo, jam visko reikia kad kuo daugiau būtų, va ir kriauklė max...  biggrin.gif

Puiki kriaukle. Manyciau, jei kriaukle virtuveje yra tik viena, ji turetu buti didele. As asmeniskai turiu dvi ir tikrai man nera per daug. Is mazos kriaukles didesnes nepadarysi. Juk kriaukleje mes plauname ne vien indus. Tarkim, dideli arbuza gerai nuplauti patogiau yra didesne kriaukle, ar kitas sodo, darzo, misko gerybes.
Atsakyti
QUOTE(Ievuole @ 2014 07 01, 15:45)
Sveikos, kažkaip negaliu apsiramint, vis jaudinuos kad būsiu klaidą padarius  g.gif  g.gif
Užsisakiau šią kriauklę: http://www.blanco.co...o-subline-500-u , dabar galvoju o kam man ji tokia didelė? Turbūt nereikalinga tokia, ką jūs manot? Vyras mane kažkaip įkalbėjo, jam visko reikia kad kuo daugiau būtų, va ir kriauklė max...  biggrin.gif

Si nera labai jau didele. Jusiske yra montuojama po stalvirsiu?
Koks pas jus bus stalvirsis? Kranas bus jame imontuotas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 01 liepos 2014 - 16:24
QUOTE(Amelita @ 2014 07 01, 15:22)
Si nera labai jau didele. Jusiske yra montuojama po stalvirsiu?
Koks pas jus bus stalvirsis? Kranas bus jame imontuotas?

Taip, montuojama ir kranas stalvirsyje. Stalvirsis - 10mm juoda hpl plokste. Kazkaip kai atveze pasirode milziska man, gal del to kad pratus prie mazytes...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuole @ 2014 07 01, 18:39)
Taip, montuojama ir kranas stalvirsyje. Stalvirsis - 10mm juoda hpl plokste. Kazkaip kai atveze pasirode milziska man, gal del to kad pratus prie mazytes...smile.gif

O tas HPL tinkamas tokiom kriauklem? Neissipus nuo dregmes? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 07 01, 17:00)
O tas HPL tinkamas tokiom kriauklem? Neissipus nuo dregmes? unsure.gif

Hmm.. Is tiesu apie tai net nepagalvojom, g.gif bet baldininkai nieko nesake, kad netinkama butu, o ir vonios balduose toks pat stalvirsis, tai gal nesipus... Manau butu ispeje.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuole @ 2014 07 01, 21:47)
Hmm.. Is tiesu apie tai net nepagalvojom, g.gif bet baldininkai nieko nesake, kad netinkama butu, o ir vonios balduose toks pat stalvirsis, tai gal nesipus... Manau butu ispeje.. blush2.gif

g.gif o kazin kaip su dirbtinio granito kriaulem,tom lietuviskom,nes musu paprastas stalvirsis,tikrai ne is brangios plokstes darytas.
Dar turiu klausima,kokios spalvos kriaukle praktiskiau-sviesi smeline,ar ruda?
Atsakyti