Keista Nors naudojimas naudojimui nelygus. Gal kokias sveitimo priemones agresyvias naudojot?
Mes antri metai naudojam smelio spalvos Franke kriaukle.Sunkokai valosi ji mums,greitai issitepa dugnas..gal nemokam naudotis ir netinkami valikliai naudojami,kas zino..
Valom su paprastais Lt parduodamais akmens kriaukliu valikliais,tai dienai gerai nuvalius,bet po poros dienu vel negrazus dugnas..indu paprastai joje neplaunam-tam naudojam indaplove.
Anksciau turejom Franke skardine kriaukle-jokiu problemu nebuvo.
Tik,zinoma,akmens mases kriaukles vaizdas zymiai geresnis mums.
Valom su paprastais Lt parduodamais akmens kriaukliu valikliais,tai dienai gerai nuvalius,bet po poros dienu vel negrazus dugnas..indu paprastai joje neplaunam-tam naudojam indaplove.
Anksciau turejom Franke skardine kriaukle-jokiu problemu nebuvo.
Tik,zinoma,akmens mases kriaukles vaizdas zymiai geresnis mums.
Pas mane tokia aquasanita. Tobula kriauklė . Jokių kalkių, jokio nusidėvėjimo, jokių nešvarumų nesimato. Puikiai dera prie chromo maišytuvo ir metalo spalvos buitinės technikos, nerūdijančio plieno kaitlentės. Nei barška, nei jokio kito vargo nėra. Praplaunu karts nuo karto su kempine, bet chemijos dar nenaudojau Bet manau, kad tai galioja tik šiai spalvai.
Aciu atsakiusioms . Jau ir mes turim, istrukcijoj parodytas kazkoks franke spec. valiklis. Dar parasyta, kad su chloru negalima valyti.
Malomi tikrai akmnes mases kriaukle, tokia jauki liesti. Jei pasikeis po 5 metu, tai pasieis, ka darysi, teks kita pirkti. Bet dabar lb dziaugiames.
Tik va kriaukle pirkom Jaukuruose, atveze is sandelio, buvo supakuota. Apziurejau viska - jokio brukstelejimo. Nuvezem meistrui kad stalvirsi ispjautu(tik po to pamatem, kad dezej kardonas kriaukles formos yra ), tai po visko namuose pamaciau milimetrini nuskelima netoli krasto . Nesimato visai, tik lieciat visai nedaug jauciasi... Jau sakau tie meistrai, jiems svarbu greiciau pinigus paimt ir darba baigt, o kriaukle kriaukle saugot, tai nedaeina turbut...
Malomi tikrai akmnes mases kriaukle, tokia jauki liesti. Jei pasikeis po 5 metu, tai pasieis, ka darysi, teks kita pirkti. Bet dabar lb dziaugiames.
Tik va kriaukle pirkom Jaukuruose, atveze is sandelio, buvo supakuota. Apziurejau viska - jokio brukstelejimo. Nuvezem meistrui kad stalvirsi ispjautu(tik po to pamatem, kad dezej kardonas kriaukles formos yra ), tai po visko namuose pamaciau milimetrini nuskelima netoli krasto . Nesimato visai, tik lieciat visai nedaug jauciasi... Jau sakau tie meistrai, jiems svarbu greiciau pinigus paimt ir darba baigt, o kriaukle kriaukle saugot, tai nedaeina turbut...
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2014 01 20, 11:36)
gaila nerodo
kaip jums ta antroji skyle priesingoje ciaupo puseje uzkista? Kazkaip nepatogu
Aquasanita alumetalic tik su padėklu
Sveikos
Dėl Franke akmens masės kriauklių - turiu juodą, naudoju jau beveik 4 metus, valau kuom papuola (agresyvių valiklių vistik nenaudoju) ir labai nesaugau. Kai nušveičiu tai blizga kaip nauja - labai patenkinta ir nesigailiu kad pirkau, minusų jokių nepastebėjau
Dėl Franke akmens masės kriauklių - turiu juodą, naudoju jau beveik 4 metus, valau kuom papuola (agresyvių valiklių vistik nenaudoju) ir labai nesaugau. Kai nušveičiu tai blizga kaip nauja - labai patenkinta ir nesigailiu kad pirkau, minusų jokių nepastebėjau
Sveikos, turime FRANKE juodą - esu labai patenkinta. Jokių priekaištų, visada švari, kartais profilaktiškai pavalau. Reikia antrai virtuvei, nenoriu laukti 3 sav kol atveš, reiks pirkti Aquasanita, nes jie turi. Tikiuosi, kad bus tokia pat gera.
Tikrai abejoju, kad bus tokia pat gera.
Vieni draugai turi aquasanita juodos spalvos, kiti beige. Jau porą metų. Jokių problemų Aš kaip minėjau turiu pilką. Tik vieniem šiek tiek nepasisekė įskilo šiek tiek kampukas kriauklės, kai puodo dangtis išslydo iš rankų, bet manau čia ne firmoj esmė, o kad akmens masė.
Po to kai as aquasanito kriaukle parduotuves lentynoj pamaciau skilusia i dvi dalis, tai jomis visai nepasitikiu Pas mane i plados ne karta ir puodelis krito ir dangtis, niekas neskilo.
QUOTE(gitulia @ 2014 01 26, 12:54)
Po to kai as aquasanito kriaukle parduotuves lentynoj pamaciau skilusia i dvi dalis, tai jomis visai nepasitikiu Pas mane i plados ne karta ir puodelis krito ir dangtis, niekas neskilo.
Pas mane daug kas krito I aquasanito juoda kriaukle, indai duzo, ilinko, o kriaukle kaip nauja