Man balta akmens mases kriaukle puikiai issivalo su skystu kurmiu, daugiau niekas nepadejo. Bijojau kad sugadins chromuotas detales vandens nubegimui, bet nieko, jos irgi puikiai issivale
Papildyta:
Ant akmens mases stalvirsio dedam ir skardas is orkaites, ir keptuves bei puodus tiesiai nuo kaitlentes, nieko blogo neatsitinka jau keli metai.
Bukit geros, pakomentuokit ka ors apie balta akmens mases kriaukle, kuria naudojates senokai(na kokius 3-5 metus). Kaip po tokio laiko ji atrodo? Galvojam pirkti balta Franke, konsultantas parduotuvej(ne vienoj) sako, kad labai reikes priziureti, vos e tas pats kaip baltas kilimas. Pas mus nera indu plautuves, visi indai, keptuves bus plaunamos kriauklej. Metaline jau atsibodo, nors kokybe nesiskundziu(Franke taip pat).
Bet dabar ta balta parduotuvej nuo zmoniu ciupinejimo ar ko trp patepta, tai idomu kaip po ilgesnio naudojimo ?
Bet dabar ta balta parduotuvej nuo zmoniu ciupinejimo ar ko trp patepta, tai idomu kaip po ilgesnio naudojimo ?
QUOTE(wonder @ 2013 09 18, 20:20)
As pirkau plautuve be dziovyklos, nes norejau kuo daugiau laisvo stalvirsio. O dabar jos pasigendu, nes nera kur dziovinti isplautu puodu, keptuviu. Bet as neturiu indaploves. Gal ja turincioms sios problemos ir nera.
QUOTE(gitulia @ 2013 09 18, 21:54)
As turiu su dziovykle, bet nesinaudoju Jei ka plaunu rankom, surikiuoju ant ranksluoscio ir is karto issluosciusi suslepiu. Jei reikia taupyti stalvirsi, manau tikrai galima ir be jos apsieiti.
Man irgi lyg iš pradžių trūko tos džiovyklės (nors dažniausiai indaplovę naudojam), bet atradau tokį super dalykėlį - patiesaliukas indam džiovinti, toks rankšluosčio tipo tik n kartų patogesnis, nes sugeria drėgmę super daiktas, jysk pirkau
Sveikos,
o gal kas turit juoda Franke plautuve?
Idomu ar labai sunku priziureti? ar sunkiai valosi?
Spalvu mazokai, tai galvojam juoda kriaukle bent su kaitlente susisauktu, nes prie stalvirsio nelabai derinasi...
o gal kas turit juoda Franke plautuve?
Idomu ar labai sunku priziureti? ar sunkiai valosi?
Spalvu mazokai, tai galvojam juoda kriaukle bent su kaitlente susisauktu, nes prie stalvirsio nelabai derinasi...
QUOTE(zilze @ 2013 09 18, 19:05)
man kilo toks klausimas, pirksiu Franke plautuvę ir niekaip negaliu nuspręsti reikia man tos džiovyklos, ar ne
Sakykite, ar naudojates šia džiovykle, ar neatrodys griozdiškai?
Ir dar toks klausimas, jeigu mano stalviršis šviesus, kaitlentė juoda, spintelės apačioje tamsaus medžio, o viršutinės spintelės iš šviesaus MDF, šaldytuvas ir orkaitė nerūdijančio plieno, ar tiks plautuvė grafito spalvos?
Sakykite, ar naudojates šia džiovykle, ar neatrodys griozdiškai?
Ir dar toks klausimas, jeigu mano stalviršis šviesus, kaitlentė juoda, spintelės apačioje tamsaus medžio, o viršutinės spintelės iš šviesaus MDF, šaldytuvas ir orkaitė nerūdijančio plieno, ar tiks plautuvė grafito spalvos?
Pas mus panasiai bus: apacioj tamsus medis, virsuj kreminis blizgus, o stalvirsis irgi toks kreminis.
Kaitlente norejau deti balta, bet tada viska reiketu derinti, o nenoriu baltos kriaukles ir pan.
Tai dabar galvoju vistik apie juoda kaitlente ir juoda kriaukle
Kaip manot?
Sveiki.Gal kas turit SCHOCK granitine kriaukle.Kokie butu atsiliepimai.
QUOTE(Tizide @ 2014 01 18, 14:11)
Pas mus panasiai bus: apacioj tamsus medis, virsuj kreminis blizgus, o stalvirsis irgi toks kreminis.
Kaitlente norejau deti balta, bet tada viska reiketu derinti, o nenoriu baltos kriaukles ir pan.
Kaip manot?
Kaip manot?
Mano virtuve balta, o stalvirsis smelinis. Is pradziu norejau tik sviesios akmens mases kriaukles. Patraukliausia atrode balta. Bet kadangi negavom orkaites su norimomis funkcijomis baltos spalvos, tai emem juoda su metalu, prie jos teko derinti kaitlente - juoda stiklo keramikos. Prie kaitlentes emiau juoda akmens mases kriaukle.
Dabar esu labai patenkinta siuo pasirinkimu. Dukra daznai virtuveje ir kriaukleje daro eksperimentus, tai net baisu pagalvoti I ka butu panasi balta arba sviesi kriaukle. O ant juodos nieko nesimato. Issiplauni su indu plovikliu ir vel kaip nauja. Retkarciais ispurkiu su vonios valikliu, bet labai retai , kas kokius 2 - 3 men.
QUOTE(Llaume @ 2014 01 18, 14:39)
Mano virtuve balta, o stalvirsis smelinis. Is pradziu norejau tik sviesios akmens mases kriaukles. Patraukliausia atrode balta. Bet kadangi negavom orkaites su norimomis funkcijomis baltos spalvos, tai emem juoda su metalu, prie jos teko derinti kaitlente - juoda stiklo keramikos. Prie kaitlentes emiau juoda akmens mases kriaukle.
Dabar esu labai patenkinta siuo pasirinkimu. Dukra daznai virtuveje ir kriaukleje daro eksperimentus, tai net baisu pagalvoti I ka butu panasi balta arba sviesi kriaukle. O ant juodos nieko nesimato. Issiplauni su indu plovikliu ir vel kaip nauja. Retkarciais ispurkiu su vonios valikliu, bet labai retai , kas kokius 2 - 3 men.
Dekui labai uz nuraminima
niekur neesu maciusi tokio varianto, tai sunku isivaizduoti kaip toks komplektas atrodys
QUOTE(cambala @ 2014 01 14, 12:47)
Bukit geros, pakomentuokit ka ors apie balta akmens mases kriaukle, kuria naudojates senokai(na kokius 3-5 metus). Kaip po tokio laiko ji atrodo? Galvojam pirkti balta Franke, konsultantas parduotuvej(ne vienoj) sako, kad labai reikes priziureti, vos e tas pats kaip baltas kilimas. Pas mus nera indu plautuves, visi indai, keptuves bus plaunamos kriauklej. Metaline jau atsibodo, nors kokybe nesiskundziu(Franke taip pat).
Turiu baltą, tiksliau pieno spalvos. Ir kranas toks pats, akmens mase trauktas. Po 5 metų intensyvaus naudojimo dugnas atrodo labai nekaip. Šonai nė kiek nenukentėjo. Bandžiau dugną atnaujinti su švitro popieriumi, labai sunkus darbas . Pagerėjo kokiam pusmečiui. Dabar bandysiu su kokiu šlifuokliu, ar kaip Šiaip neįsivaizduoju virtuvėje kitokios spalvos kriauklės nei balta. Bet visom keturiom būčiau už tikrą keramiką, bet lig šiol niekur nemačiau jų apvalių. O dirbtinis akmuo ir lieka dirbtiniu.
Pas mane 5 metai Plados sviesi kriaukle, atrodo taip pat puikiai kaip ir po keliu menesiu naudojimo. Manau, jei perkant kokybiskas Franke, Plados r pan. kriaukles, tikrai nebus bedu su prieziura.
QUOTE(gitulia @ 2014 01 19, 13:24)
Pas mane 5 metai Plados sviesi kriaukle, atrodo taip pat puikiai kaip ir po keliu menesiu naudojimo. Manau, jei perkant kokybiskas Franke, Plados r pan. kriaukles, tikrai nebus bedu su prieziura.
Pirkau kokybišką Frankė už 1200Lt -po trijų metų naudojimo dugnas atrodo baisiai