Mane išgelbėja tik Cilit Bang, kuris turi balinamąjį poveikį, gal Domestos šiek tiek pigiau, bet pūtų irgi ilgam užtenka.
QUOTE(LolitCafe @ 2013 04 27, 12:45)
Na aš ir pabandžiau tokias kepminėlęs, tai žymes nuo mėlynių ir tas truputi patrynus išvalė vien su vandeniu
http://millernorwex....d_4-400x400.jpg
turiu aquasanito baltą plautuvę Dar tik du mėnėsiai kaip ja naudojuos, bet vaizdelis nekoks Purvas žiauriai matosi, šveičiu kasdien, bet yra plėmų, kurie nebeišsivalo Tarnauju jai kaip reikalas. stiprių valiklių dar bijau pilti, kol kas šveičiu soda arba šveičiamuoju akmenėliu. Norėjau baltos dėl grožio, bet jaučiu reikėjo netaupyt ir pirkt geresnės firmos
QUOTE(irisas @ 2013 07 11, 10:08)
turiu aquasanito baltą plautuvę Dar tik du mėnėsiai kaip ja naudojuos, bet vaizdelis nekoks Purvas žiauriai matosi, šveičiu kasdien, bet yra plėmų, kurie nebeišsivalo Tarnauju jai kaip reikalas. stiprių valiklių dar bijau pilti, kol kas šveičiu soda arba šveičiamuoju akmenėliu. Norėjau baltos dėl grožio, bet jaučiu reikėjo netaupyt ir pirkt geresnės firmos
Pas mane sios firmos juoda, tai esu labai patenkinta. Uztenka retkarciais perplauti indu plovikliu ir kaip nauja.
Pradzioje labai norejau baltos kriaukles. Juodos man kazkaip nehigieniskai atrode. Bet primigtynai siule kriaukle derinti prie kaitlentes spalvos, o ji buvo juoda. Galutiniu rezultatu esu patenkinta ir dziaugiuosi, kad apsviete prota ir nepirkau sviesios.
QUOTE(Llaume @ 2013 07 11, 15:17)
Pas mane sios firmos juoda, tai esu labai patenkinta. Uztenka retkarciais perplauti indu plovikliu ir kaip nauja.
Pradzioje labai norejau baltos kriaukles. Juodos man kazkaip nehigieniskai atrode. Bet primigtynai siule kriaukle derinti prie kaitlentes spalvos, o ji buvo juoda. Galutiniu rezultatu esu patenkinta ir dziaugiuosi, kad apsviete prota ir nepirkau sviesios.
na taip, mano kaitlentė balta, ir stalviršis beveik baltas Tačiau juodapas mane būtų irgi nekas, nes žiaaaauriaik kietas vanduo
turiu juoda aquasanito ir jokiu problemu neturiu prieziura minimali
QUOTE(irisas @ 2013 07 11, 16:05)
na taip, mano kaitlentė balta, ir stalviršis beveik baltas Tačiau juodapas mane būtų irgi nekas, nes žiaaaauriaik kietas vanduo
Pas mane irgi ziauriai kietas vanduo, bet kazkaip ant kriaukles nesikaupia
QUOTE(irisas @ 2013 07 11, 09:08)
Pati turiu Aquasanita balta kriaukle ir esu labai patenkinta. Reikia tik ja tinkamai priziureti. Kiekviena karta isplovus indus, ja reikia nusausinti. Bent jau man taip vyrukai is kuriu pirkau kriaukle taip rekomendavo. Ir jokiu budu mane informavo, kad negalima naudoti astriu kempineliu, kad nepazeistumete kriaukles pavirsiaus.
Jei jau labai ji apsinesa tai renkuosi baliklius rugstiniu pagrindu. Esu isbandzius tiret ir ace delicate ir balta kriaukle kaip nauja. Tad drasiai rekomenduoju naudoti sias priemones.
Su kitu firmu baltomis kriauklemis problemos tos pacios, bet va mano uosve turi Franke balta kriaukle ir deja jokios priemones neisima vyno ir burokeliu demiu
labas, sakykit ar ant visu kriauklių Franke turi būti ženkliukas su pavadinimu? Šiandien vos nenusipirkom kriaukles, bet ant jos nebuvo jokio užrašo, tik popieriai pridėti kad franke. Tuo tarpu ant kitų (brangesnių) tas simbolis buvo. Ar aš čia labai įtari, bet suabejojau...
As mastau apie akmens mases plautuve. Stalvirsis sviesus, kaitlente juoda. Buvom nusprende deti prie stalvirsio sviesios spalvos FRANKIE, bet dabar paskaiciau, jog nepraktiska as masciau, jog kaip tik ant juodos spalvos matosi visi lasai (kalketas vanduo) ir t.t.
Apsvieskit kokia spalva praktiskiausia
QUOTE(mfsouth @ 2013 09 03, 00:06)
As mastau apie akmens mases plautuve. Stalvirsis sviesus, kaitlente juoda. Buvom nusprende deti prie stalvirsio sviesios spalvos FRANKIE, bet dabar paskaiciau, jog nepraktiska as masciau, jog kaip tik ant juodos spalvos matosi visi lasai (kalketas vanduo) ir t.t.
Turiu juoda aquasanitos kriaukle. Naudoju dar tik menesi, bet musu vanduo labai kalketas, todel jau matesi siek tiek baltu kalkiu. Kaip rekomendavo padarvejas, praskiedziau siek tiek acto vandeniu ir suvilgius paprasta kempinele, lengviausiai nuvaliau visas kalkes. Kriaukle buvo kaip nauja Manau paprastesnes prieziuros ir buti negali