Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė ir jos valymas.

QUOTE(vaiddaa @ 2012 08 01, 14:55)
Laba diena,

Norejau pasiteirauti, ar tokio tipo kriauklese galima maisytuva imontuoti, kad butu is priekio, o ne is sono?

Mmm, na jei su padėklu, tai FRANKE MYTHOS serija MTG 611 , tik kad jos jau metro ilgio ir nebeuniversalios, t.y. kairinės arba dešininės.

Na, o jei padėklo nereikia, tai yra ir tas pats FRANKE MARIS MRG 610-58 didesnė ir MRG 611-42 mažesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acteeno: 01 rugpjūčio 2012 - 15:01
Sveiki,

Planuojame įsigyti FRANKE ROG 610-41, tik niekaip neapsisprendžiu kokią spalvą rinktis - renkuosi tarp beige, steingrau (akmens pilka) ir grafito. Kuri praktiškiausia valymo ir kalkių atžvilgiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 01 rugpjūčio 2012 - 16:29
QUOTE(acteeno @ 2012 08 01, 16:01)
Mmm, na jei su padėklu, tai FRANKE MYTHOS serija MTG 611 , tik kad jos jau metro ilgio ir nebeuniversalios, t.y. kairinės arba dešininės.

Na, o jei padėklo nereikia, tai yra ir tas pats FRANKE MARIS MRG 610-58 didesnė ir MRG 611-42 mažesnė.

Reikia su padeklu, bet metro tai labai jau didele g.gif
Atsakyti
QUOTE(acteeno @ 2012 08 01, 13:10)
Laba diena,

Tai jau senstelėjęs modelis. Dubuo negilus (nebent pakanka...), padėklas su grotelėmis (ne itin higieniška, sunkiau valoma), persipylimas viršuje (matysis po kiek laiko ten visi maurai).

Tokių pat matmenų yra FRANKE MRG 611, tai jos dubuo gerokai gilesnis, lygus padėklas su nuolydžiu į dubenį, persipylimas dubens viduje, o ir ventilis iškart ekscentrinis (jūsų nuotraukoje EFG614-78 būtent su ekscentriku, bet šiam modeliui jis yra pasirenkamas, tad kainuoja brangiau, nei su rankiniu ventiliumi).

Dėkoju Jums, acteeno, už komentarą ir pastabas. 4u.gif
Norėčiau pasiteirauti, ar rankinis ventilis - blogai? Gal yra kiek pigesnis modelis būtent su juo?
Atsakyti
Siandien jau buvau susiruosus pirkti FRANKE kriaukle (ta apvalia, ROG 610-41) , taciau iskilo klausimas ja pamacius: skyle maisytuvui jose visose jau padaryta? Skaiciau internete, kad plautuve buna be skyliu, kad patiems reikia issimust... g.gif
Pardavejas sake, kad dabar visad sitame modelyje daro skyles, bet beda mano atveju tokia, kad skyle desineje puseje, o man maisytuvo reikia butent kaireje doh.gif
Ta kriaukle buvo su paprastu ventiliu, tai gal jei imciau su ekscentriniu problema issisprestu - vietoje ventilio rankeneles, kuri buna kaireje, istatyciau maisytuva, o ta rankenele perkelciau i desine puse. Imanoma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 10 rugpjūčio 2012 - 16:49
QUOTE(Ilcia @ 2012 08 01, 22:58)
Dėkoju Jums, acteeno, už komentarą ir pastabas.  4u.gif
Norėčiau pasiteirauti, ar rankinis ventilis - blogai? Gal yra kiek pigesnis modelis būtent su juo?

Prašom, rankinis nėra blogai, bet ekscentrinis patogiau. Tik kai kurie modeliai (visi ROG ir EFG) turi pasirinkimą, koks bus ventilis. Jei visgi su ekscentrinku, tai yra dar Franke IMG 611 (pigesnė nei MRG 611)

QUOTE(Fei @ 2012 08 10, 16:48)
Siandien jau buvau susiruosus pirkti FRANKE kriaukle (ta apvalia, ROG 610-41) , taciau iskilo klausimas ja pamacius: skyle maisytuvui jose visose jau padaryta? Skaiciau internete, kad plautuve buna be skyliu, kad patiems reikia issimust...  g.gif
Pardavejas sake, kad dabar visad sitame modelyje daro skyles, bet beda mano atveju tokia, kad skyle desineje puseje, o man maisytuvo reikia butent kaireje  doh.gif
Ta kriaukle buvo su paprastu ventiliu, tai gal jei imciau su ekscentriniu problema issisprestu - vietoje ventilio rankeneles, kuri buna kaireje, istatyciau maisytuva, o ta rankenele perkelciau i desine puse. Imanoma?  g.gif

Taip, ROG610 visada skylė būna padaryta gamykliškai. Galite imti su ekscentriniu, pasidaryti antrą skylę pažymėtoje vietoje. Kur dėsite maišytuvą ir kur ekscentriko rankenėlę - skirtumo nėra, nes skylės vienodo diametro. Kitas dalykas, jei maišytuvą rinksitės aukštu čiaupu, jie dažniausiai būna su rankena šone ir būtent dešiniajame, t.y., Jūsų atveju, maišytuvo rankena būtų beveik kaip tik virš ekscentriko rankenėlės. O dėl spalvos nesukite sau galvos su tuo valymu, naudokite Twister ir išvalys bet kokios spalvos plautuvę. Aišku, matosi mažiausiai ant Beige.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acteeno: 11 rugpjūčio 2012 - 08:20
Acteeno, jus auksas!! thumbup.gif Labai aciu! Reikes tik eiti paziureti, koks ten pas mus tas maisytuvas nupirktas, kad nekiltu bedu su rankena. Beje, issirinkau plautuve Sachara, tik reikia su tom skylem issiaiskint.
O ta Twisteri galima kur nors parduotuvese aptikt, ar tik internete? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 11 rugpjūčio 2012 - 09:27
QUOTE(Ilcia @ 2012 08 01, 11:17)
Sveiki, esame nusižiūrėję FRANKE EFG 614-78 (grafito spalvos).
Gal kas nors turi panašią? Kokie atsiliepimai? Ačiū  4u.gif 
user posted image

Maniškė tokia tik beige spalvos. Nusiskundimų neturiu. Padėkliukas lengvai nusiplauna. Dubuo negilus, bet jo pilnai pakanka.
Atsakyti
prie ko reiktų derinti plautuvę? prie stalviršio (šviesus, margas granitas) ar spintelių fasadų (tamsus rudas, beveik juodas su kreminiais dryžiais, ale "zebras"). pati mąstau apie beige, bet ar gerai kad ji "susilies" su stalviršiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2012 08 16, 16:10)
prie ko reiktų derinti plautuvę? prie stalviršio (šviesus, margas granitas) ar spintelių fasadų (tamsus rudas, beveik juodas su kreminiais dryžiais, ale "zebras"). pati mąstau apie beige, bet ar gerai kad ji "susilies" su stalviršiu? g.gif

Man asmeniskai grazu kai derinama su fasadu, o ne stalvirsiu.
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2012 08 12, 10:20)
Maniškė tokia tik beige spalvos. Nusiskundimų neturiu. Padėkliukas lengvai nusiplauna. Dubuo negilus, bet jo pilnai pakanka.

pas mane tokia ir spalva granito. Keikiuosi.... kokybe viskas tvarkoj, funkcionali, bet ant tamsios spalvos baisiai greitai apsineša, kiekvienas likęs lašelis matosi. O dar jei vyras tvarkosi ir belenkaip nuvalo, tai šliosai taip ir matosi nuo kokio cifo doh.gif Kitą kartą dėčiau TIK šviesią
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2012 08 16, 20:51)
pas mane tokia ir spalva granito. Keikiuosi.... kokybe viskas tvarkoj, funkcionali, bet ant tamsios spalvos baisiai greitai apsineša, kiekvienas likęs lašelis matosi. O dar jei vyras tvarkosi ir belenkaip nuvalo, tai šliosai taip ir matosi nuo kokio cifo  doh.gif  Kitą kartą dėčiau TIK šviesią

O as kaip tik galvoju daryti balta virtuvini su beveik juodu stalvirsciu g.gif Gal dar kas turit tamsius stalvirscius ir pasidalinsit kas kaip? smile.gif
Atsakyti