QUOTE(Ilcia @ 2012 08 01, 22:58)
Dėkoju Jums, acteeno, už komentarą ir pastabas.
Norėčiau pasiteirauti, ar rankinis ventilis - blogai? Gal yra kiek pigesnis modelis būtent su juo?
Prašom, rankinis nėra blogai, bet ekscentrinis patogiau. Tik kai kurie modeliai (visi ROG ir EFG) turi pasirinkimą, koks bus ventilis. Jei visgi su ekscentrinku, tai yra dar Franke IMG 611 (pigesnė nei MRG 611)
QUOTE(Fei @ 2012 08 10, 16:48)
Siandien jau buvau susiruosus pirkti FRANKE kriaukle (ta apvalia, ROG 610-41) , taciau iskilo klausimas ja pamacius:
skyle maisytuvui jose visose jau padaryta? Skaiciau internete, kad plautuve buna be skyliu, kad patiems reikia issimust...
Pardavejas sake, kad dabar visad sitame modelyje daro skyles, bet beda mano atveju tokia, kad skyle desineje puseje, o man maisytuvo reikia butent kaireje
Ta kriaukle buvo su paprastu ventiliu, tai gal jei imciau su ekscentriniu problema issisprestu - vietoje ventilio rankeneles, kuri buna kaireje, istatyciau maisytuva, o ta rankenele perkelciau i desine puse. Imanoma?
Taip, ROG610 visada skylė būna padaryta gamykliškai. Galite imti su ekscentriniu, pasidaryti antrą skylę pažymėtoje vietoje. Kur dėsite maišytuvą ir kur ekscentriko rankenėlę - skirtumo nėra, nes skylės vienodo diametro. Kitas dalykas, jei maišytuvą rinksitės aukštu čiaupu, jie dažniausiai būna su rankena šone ir būtent dešiniajame, t.y., Jūsų atveju, maišytuvo rankena būtų beveik kaip tik virš ekscentriko rankenėlės. O dėl spalvos nesukite sau galvos su tuo valymu, naudokite Twister ir išvalys bet kokios spalvos plautuvę. Aišku, matosi mažiausiai ant Beige.