hmm.. o kur yra pirkti?
QUOTE(naitas @ 2010 11 19, 17:48)
hmm.. o kur yra pirkti?
Va čia http://www.shop.nora...p?id_category=7 Pigiau nei vaistinėse. Arba jei yra giminių, draugų Didžiojoje Britanijoje, tai patarčiau siųstis iš ten
QUOTE(Jurmila @ 2010 11 19, 20:00)
Va čia http://www.shop.nora...p?id_category=7 Pigiau nei vaistinėse. Arba jei yra giminių, draugų Didžiojoje Britanijoje, tai patarčiau siųstis iš ten
ačiū.. šiand dairiaus inetu po anliją, tai tilpčiau į 80 litų.. tiesa.. 180 kapsulių..
QUOTE(irulev @ 2010 12 27, 13:58)
Sveiki,norejau pakalusti mamyciu kurios jau ilgesni laika geria siuos papildus,koki poveiki jie duoda,nes mums gydytoja siule ju nusipirkti,ydomu ar jie veiksmingi?
šiandien mėnuo ir viena diena, kai nusipirkau, bet dar negavau iš UK siuntinuko.. na po Naujų tikrai jau ateis.. Bet kaip nedovanotinai brangūs tie papildai Lietuvoj . Kaip kapsulė, taip maždaug 90 centų
QUOTE(panda1 @ 2011 01 01, 23:01)
praeitoj zinutej minejot kad uz 180kapsuliu mokejot 80lt.cia kur siuntetes.o dabar rasot kad uz 360kapsuliu mokejot 80lt tikrai nerelu
realu.. nes kaip tik šiand su pardavėju susisiekiau. Atsiuntimas į Lietuvą, ir trys buteliukai po 360 kapsulių man kainavo 73 svarus. Vienas buteliukas 360 kapsulių - 19,99 svaro.
Matyt, tada kai rašiau, kad 180 kapsulių, tiesiog pati netikėjau, kad gali būti taip pigiai. Nes ir LT pardavinėja po 180 kapsulių. Na o UK gavau po 360 kapsulių vienoj pakuotėj.
panda 1, tiesiog sunku suvokti, kiek LT farmacininkai brangiai grobia už tokį šūdą kaip maisto papildai.
QUOTE(irulev @ 2011 01 29, 16:54)
Sveiki,gal kas nors galite parasyti kaip siunciates ir is kur,nes mums irgi reikia ju pirkti,jau dvi pakuotes sunaudojam,labai mums tinka,bet brangumas,tai siaubas,parasykite jei galite.
Sveiki. O giminių, pažįstamų Anglijoje neturit? Dabar gi daug lietuvaičių išvažiavę, retas kuris neturi ten pažįstamų Tai va, nupirktų kas nors ir atsiųstų
QUOTE(Jurmila @ 2011 01 29, 22:36)
Sveiki. O giminių, pažįstamų Anglijoje neturit? Dabar gi daug lietuvaičių išvažiavę, retas kuris neturi ten pažįstamų Tai va, nupirktų kas nors ir atsiųstų
As ir esu turbut is tu retu,nes nieko neturiu,del to ir galvoju kaip parsisiusti.
QUOTE(irulev @ 2011 01 31, 15:56)
As ir esu turbut is tu retu,nes nieko neturiu,del to ir galvoju kaip parsisiusti.
yra tarpininkių temos, kurios padeda parsisiųst norimus daiktus į LT už 10-15proc tarpininkavimo mokestį nuo perkamos prekės kainos
Limcamca, labamba, Viotinolair kitos, čia rasite jų temas: http://www.supermama...hp?act=SF&f=139
Sveiki. Pripirkau ir as situ isreklamuotu stebuklingu vitaminu. Mano manymu tai reklama ir pinigu svaistymas. Cia paprasti zuvu taukai ir nakvisu aliejus, kuriu kaina, kaip atskiru komponentu labai maza. As jokio skirtumo po vartojimo nepastebejau Geriau uz sumoketa suma savo vaikui padaryciau masazo kursa
QUOTE(Marijka_lt @ 2011 02 14, 21:26)
Sveiki. Pripirkau ir as situ isreklamuotu stebuklingu vitaminu. Mano manymu tai reklama ir pinigu svaistymas. Cia paprasti zuvu taukai ir nakvisu aliejus, kuriu kaina, kaip atskiru komponentu labai maza. As jokio skirtumo po vartojimo nepastebejau Geriau uz sumoketa suma savo vaikui padaryciau masazo kursa
Sveiki. O kiek laiko vartojote šį papildą?