Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

gal kas žino, kas Vilniuje kerpa žirklėmis vyrus savo namuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 22, 15:37)
Neseniai lankiausi pas Renata is salono YURY 4u.gif  nu zinokit likau labai patenkinta. Labai maloni, graziai nudaze, net nesitikejau, labai tiksliai atitaike spalva kurios norejau  4u.gif o situacija mano buvo nekokia  doh.gif nes visa gyvenima buvau juodaplauke, ir sumaniau tapti sviesiaplauke  bigsmile.gif turejau kirpeja, pas kuria lankiausi n metu, kuri visad daze mane tamsiai, su ivairiais atspalviais.jos darbu tuo metu buvau patenkinta. bet nusprenziau keistis, ir tada nusivyliau ja..Nesiau jai nuotrauku, kokios spalvos noreciau, bet ji tik balino man plaukus pasirodo ir viskas, jokios spalvos nedejo  schmoll.gif geda net buvo i zmones iseiti. Kai ejau poas Renata situacija buvo tokia : plaukai iki peciu, ataugusios juodos saknys, paskui vidurine zona nusviesinta, galai kazkoie ryzi  doh.gif Jau net maniau vel dazytis juodai,nes buvau praradus vilti  rolleyes.gif pas Renata sedejau nuo 18.30 iki 21.40  doh.gif bet isejau laiminga ir patenkinta, negaila ne vieno sumoketo lito  wub.gif o spalva gavosi kaip sakiau, net grazesne nei tikejausi  blush2.gif tokia smelio... wub.gif

sveika, o kiek kainavo tokia procedura, nes mano panasi situacija, ieskau kas graziai pasviesintu plaukus
Atsakyti
Sveikos! smile.gif Vėl galvoju apie kirpyklą, bet noriu kardinalių pokyčių. Plaukai žemiau pečių, lengvai garbanojasi, prakarpyti, tamsiai rudi. Noriu rast tokį kirpėją, kuris iš karto matytų kas tinka man, ir nebijotų pokyčių. Nes kiek buvau, visiem gaila mano plaukų, galiukus pakerpa ir viskas tuo baigiasi. Taigi klausiu Jūsų-ką galėtumėt pasiūlyti? :ax Noriu ir kirpt, ir dažyt.
Atsakyti
Jau rasiau keleta karta apie Mindauga is kirpimo meistru. kad patenkinta ir kirpimu ir dazymu. Taciau geriausia tai, kad plauku galiukai neskilinejo po jo pakirpimo. Anksciau mano kirpeja buvo Renata is Alondz, tai atauginau ilgus plaukus beveik iki liemens. Veliau kirpausi pas Martyna is la forme, tai po jo kirpimo reikejo galiukus kirpti kas menesi, nes sakojosi. Jau seniai perskaiciau, gal galiuku sakojimas labai priklauso nuo zirkliu. jei zirkliai yra neastrus, tai sakosis. O kai pradejau vaksiuoti pas Mindauga, saknis kirpau tik 2 kartus nuo liepos menesio thumbup.gif plaukai labai paugo , o galiukai atrodo perfekt. Plius dar naudoju savos gamybos krema galiukams thumbup.gif Manua, kad tai irgi turi itakos.
Atsakyti
QUOTE(misin @ 2011 01 13, 14:27)

...dabar ruosiuos eiti pas ji isbandyti savo kailiu.. cool.gif
Papildyta:
cia apie swarzkopf professional kirpykla  4u.gif

Parašyk kaip pasisekė. Man labai aktualu. 4u.gif

QUOTE(Luandra @ 2011 01 14, 14:16)

... dar naudoju savos gamybos krema galiukams  thumbup.gif

Ar galima būtų daugiau apie šį kremuką blush2.gif Labai sudomino.
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 01 14, 14:57)
Parašyk kaip pasisekė. Man labai aktualu.  4u.gif 
Ar galima būtų daugiau apie šį kremuką  blush2.gif Labai sudomino.

jau rasiau ji seniai
Pakartoju
receptas toks:
kokosu aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
taukmedzio aliejus - 1.5 arbatinio sauksto
olyvogiu aliejus - 10 ml
migdolu aliejus - 10 ml
vaskas - 1 arbatinis saukstas
Ylang ylang - 14 lasiuku

Daroma vandens pirtis, visi aliejai sumaisomi, isskyrius ylang-ylang, jis ilasinamas veliau, kai mase atves truputi
Atsakyti
QUOTE(Anitele @ 2011 01 13, 00:59)
Rekomenduoju kirpeja Rimante 865286806, kiek maciau dirbancia dazant tai tikrai tobula kirpeja, nemaciau iseinancios nei vienos nusivylusios. Kainos aisku nera pigios, bet manau to verta. Ir seip daug ilgaplaukiu klienciu ja vertina, ir dazymuose ir kirpimuose.

As kerpuosi pas ja bigsmile.gif ,man patinka.
Atsakyti
Susidomėjau ir aš Renata iš YURY. Galėtumėt apibūdinti, ar ji linkusi siūlyti naujus variantus ar vengia pokyčių? Ir kaina žinoma idomu 4u.gif
Atsakyti
o kur vln geriausios kainos kirpimu karstomis zirklemis?
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 01 14, 14:16)
*Jau rasiau keleta karta apie Mindauga is kirpimo meistru.
**Plius dar naudoju savos gamybos krema galiukams  thumbup.gif Manua, kad tai irgi turi itakos.

* kiek pas ji kirpimas kainuoja? mane domina tik tiesus galiuku pakirpimas ir prekyje kirpciai (tiesus)
** kaip tik laukiu, kol vaskas atvaziuos man, tai irgi gaminsiu bigsmile.gif tepi kasdien ar tik po plovimo?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 14, 23:14)
* kiek pas ji kirpimas kainuoja? mane domina tik tiesus galiuku pakirpimas ir prekyje kirpciai (tiesus)
** kaip tik laukiu, kol vaskas atvaziuos man, tai irgi gaminsiu bigsmile.gif  tepi kasdien ar tik po plovimo?

man atrodo kirpimas apie 80-100 lt.
tepu tik po plovimo. ir reikia labai mazo kiekio, kad galai nesusirabaluotu.
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 01 15, 00:09)
man atrodo kirpimas apie 80-100 lt.
tepu tik po plovimo. ir reikia labai mazo kiekio, kad galai nesusirabaluotu.

reikes ji isbandyti smile.gif o plaukus kokia spalva pas ji dazaisi ir kokiais dazais dazo, kiek moki?
Atsakyti