Sveikos gal kas kirposi pas Artura is Figaro G-9?
Sveikos, as siandien buvau pas Svetlana is "mylek save" fabojiniskese, rezultatu likau nerealiai patenkinta Ir daug patarimu sulaukiau
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 01 06, 20:22)
Sveikos, as siandien buvau pas Svetlana is "mylek save" fabojiniskese, rezultatu likau nerealiai patenkinta Ir daug patarimu sulaukiau
Buvote Fabijoniškių g. ar Big'e? Kiek sumokėjote?
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 01 06, 23:22)
Buvote Fabijoniškių g. ar Big'e? Kiek sumokėjote?
Fabijoniskiu g. Oj sumokejau 105 lt, man atrodo visai nebrangu, nes kai kirpausi ir daziausi netoli norfos esancioj kirpykloj, tai uz ta pati suplojau daugiau
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 01 07, 11:55)
Fabijoniskiu g. Oj sumokejau 105 lt, man atrodo visai nebrangu, nes kai kirpausi ir daziausi netoli norfos esancioj kirpykloj, tai uz ta pati suplojau daugiau
Ačiū už info
QUOTE(Sielonešė @ 2011 01 05, 12:58)
Nežinau, kur dabar Gvidas darbuojasi, reiktų skambtelt
QUOTE(pavasarine_ @ 2011 01 07, 13:04)
Nežinau, kur dabar Gvidas darbuojasi, reiktų skambtelt
Man rekomendavo kirpėją Gvidą, kuris turi savo kirpyklą senamiestyje, tik aš pamečiau lapelį su jo kontaktais, todėl ir norėjau sužinoti, ar čia tas pats žmogus
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 01 06, 21:22)
o kokie yra tavo plaukai? na ta prasme ilgi/trumpi, garbanuoti ar ne?nes kaip pastebejau ne tik nuo kirpejo rezultatas priklauso, jie ne visi moka dirbti ,pvz., su garbanuotais plaukais.
QUOTE(ta_is @ 2011 01 08, 16:11)
o kokie yra tavo plaukai? na ta prasme ilgi/trumpi, garbanuoti ar ne?nes kaip pastebejau ne tik nuo kirpejo rezultatas priklauso, jie ne visi moka dirbti ,pvz., su garbanuotais plaukais.
Mano plaukai, tokie ploni labai buvo, na beveik iki menciu,ne garbanoti (ech mano svajone ) bet jie buvo iskarpyti tai priekis buvo trumpesnis, tai as nukirpau trumpai iki smakro, ir kakla ne visa uzdengia.
7 metus kirpausi pas Juriju (YURY). Tais laikais jis dar neturejo savo salono. Ir tikrai buvau patenkinta. Bet paskutini kart isejau soko busenoje. Sumokejau uz kirpima ir dazyma virs 300 litu, o vaizdas buvo tragiskas. Kirpcius nukirpo iki 5 milimetru. Jie styrojo kaip ragai, plauku spalva - nei viens, nei du. Jis visada kardinaliai mane pakeisdavo, bet viska darydavau taip, kad man tiktu. Net kai plaukus buvo nudazes ryskiai raudona spalva, ja vis tiek derino prie mano odos spalvos, kad viskas atrodytu puikiai ir harmoningai. Ta kart atrodziau tragiskai. Vyras kai pamate, be zodziu uzrase mane pas savo kirpeja, dave pinigu ir issiunte susitvarkyti Daugiau pas Juriju nebeeinu.
Tad kad ne visada stilistas ir didele kaina pateisina luksecius
Tad kad ne visada stilistas ir didele kaina pateisina luksecius
Man nuo senu laiku liko geriausia kirpeja Alisa is Figaro Europoje. Dziaugiuosi , kad grizo po dekreto ir vel galiu pas ja tvarkyti plaukus
QUOTE(Sielonešė @ 2011 01 07, 14:41)
Man rekomendavo kirpėją Gvidą, kuris turi savo kirpyklą senamiestyje, tik aš pamečiau lapelį su jo kontaktais, todėl ir norėjau sužinoti, ar čia tas pats žmogus
Greičiausiai tas pats, jis išėjo iš Visunitos ir dabar turi savo kažką prie Tamstos klubo, senamiesty, be to jis šauniai dirba