Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Sveikos gal kas kirposi pas Artura is Figaro G-9?
Atsakyti
Sveikos, as siandien buvau pas Svetlana is "mylek save" fabojiniskese, rezultatu likau nerealiai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif Ir daug patarimu sulaukiau
Atsakyti
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 01 06, 20:22)
Sveikos, as siandien buvau pas Svetlana is "mylek save" fabojiniskese, rezultatu likau nerealiai patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir daug patarimu sulaukiau

Buvote Fabijoniškių g. ar Big'e? Kiek sumokėjote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2011 01 06, 23:22)
Buvote Fabijoniškių g. ar Big'e? Kiek sumokėjote? 4u.gif

Fabijoniskiu g. 4u.gif Oj sumokejau 105 lt, man atrodo visai nebrangu, nes kai kirpausi ir daziausi netoli norfos esancioj kirpykloj, tai uz ta pati suplojau daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 01 07, 11:55)
Fabijoniskiu g.  4u.gif  Oj sumokejau 105 lt, man atrodo visai nebrangu, nes kai kirpausi ir daziausi netoli norfos esancioj kirpykloj, tai uz ta pati suplojau daugiau  doh.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 01 05, 12:58)
Kerpa ir vyrus.
Kur dabar dirba?

Nežinau, kur dabar Gvidas darbuojasi, reiktų skambtelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine_ @ 2011 01 07, 13:04)
Nežinau, kur dabar Gvidas darbuojasi, reiktų skambtelt  doh.gif

Man rekomendavo kirpėją Gvidą, kuris turi savo kirpyklą senamiestyje, tik aš pamečiau lapelį su jo kontaktais, todėl ir norėjau sužinoti, ar čia tas pats žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 01 06, 21:22)
Sveikos, as siandien buvau pas Svetlana is "mylek save" fabojiniskese, rezultatu likau nerealiai patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir daug patarimu sulaukiau

o kokie yra tavo plaukai? 4u.gif na ta prasme ilgi/trumpi, garbanuoti ar ne?nes kaip pastebejau ne tik nuo kirpejo rezultatas priklauso, jie ne visi moka dirbti ,pvz., su garbanuotais plaukais.
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2011 01 08, 16:11)
o kokie yra tavo plaukai? 4u.gif na ta prasme ilgi/trumpi, garbanuoti ar ne?nes kaip pastebejau ne tik nuo kirpejo rezultatas priklauso, jie ne visi  moka dirbti ,pvz., su garbanuotais plaukais.

Mano plaukai, tokie ploni labai buvo, na beveik iki menciu,ne garbanoti (ech mano svajone lotuliukas.gif ) bet jie buvo iskarpyti tai priekis buvo trumpesnis, tai as nukirpau trumpai iki smakro, ir kakla ne visa uzdengia.
Atsakyti
7 metus kirpausi pas Juriju (YURY). Tais laikais jis dar neturejo savo salono. Ir tikrai buvau patenkinta. Bet paskutini kart isejau soko busenoje. verysad.gif Sumokejau uz kirpima ir dazyma virs 300 litu, o vaizdas buvo tragiskas. Kirpcius nukirpo iki 5 milimetru. Jie styrojo kaip ragai, plauku spalva - nei viens, nei du. Jis visada kardinaliai mane pakeisdavo, bet viska darydavau taip, kad man tiktu. Net kai plaukus buvo nudazes ryskiai raudona spalva, ja vis tiek derino prie mano odos spalvos, kad viskas atrodytu puikiai ir harmoningai. Ta kart atrodziau tragiskai. Vyras kai pamate, be zodziu uzrase mane pas savo kirpeja, dave pinigu ir issiunte susitvarkyti doh.gif Daugiau pas Juriju nebeeinu.

Tad kad ne visada stilistas ir didele kaina pateisina luksecius verysad.gif
Atsakyti
Man nuo senu laiku liko geriausia kirpeja Alisa is Figaro Europoje. Dziaugiuosi , kad grizo po dekreto ir vel galiu pas ja tvarkyti plaukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 01 07, 14:41)
Man rekomendavo kirpėją Gvidą, kuris turi savo kirpyklą senamiestyje, tik aš pamečiau lapelį su jo kontaktais, todėl ir norėjau sužinoti, ar čia tas pats žmogus  smile.gif

Greičiausiai tas pats, jis išėjo iš Visunitos ir dabar turi savo kažką prie Tamstos klubo, senamiesty, be to jis šauniai dirba thumbup.gif
Atsakyti