Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Ar lankėsi kas nors "Schwarzkopf Professional" salone Vilniuje? Ketinu ten apsilankyti ir norėtųsi šiek tiek info apie ten dirbančius kirpėjus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 01 02, 17:42)
Ar lankėsi kas nors "Schwarzkopf Professional" salone Vilniuje? Ketinu ten apsilankyti ir norėtųsi šiek tiek info apie ten dirbančius kirpėjus.  cool.gif

o labai ir mane sudomino, o kur jis randasi?
Atsakyti
Gal kas zinote ar Andrius is Sate salono kerpa vyrus ir kiek kainuoja?
Buvau pas ji pries kuri laika, man jis visai patiko, tai dabar galvoju ir savo drauga nusiusti pas ji kirpimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olen'ka: 03 sausio 2011 - 15:41
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 01 02, 19:47)
o labai ir mane sudomino, o kur jis randasi?

"Schwarzkopf Professional" grožio salonas. Klaipėdos g. 2/14 Vilnius, tel.: 8 699 66330 4u.gif
Atsakyti
As savo plauku saknis dazau pas Lina Brelil salone, kadangi ten isrado man tinkamiausia spalva, po dazymo saknys graziai atrodo, jokiu orange, yellow atspalviu, viskas perfect, bet va uzsigeidziau persidazyt plaukus tokia natural spalvele ir ieskau gero koloristo Vilniuje, bet pasirodo tai beprotiskai sudetinga g.gif

Beje, ar cia tik man taip atrodo, ar uz plauku galiuku mini pakirpima 70 lt yra nenormali suma? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 01 02, 18:42)
Ar lankėsi kas nors "Schwarzkopf Professional" salone Vilniuje? Ketinu ten apsilankyti ir norėtųsi šiek tiek info apie ten dirbančius kirpėjus.  cool.gif

Mane taip pat labai domina šis salonas. Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte informacija.
Atsakyti
sveikos, gal kas pas Rimdžiu buvot?gal naujoj studijoj?
kaip kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 04 sausio 2011 - 12:00
QUOTE(Ramzetė @ 2011 01 03, 19:21)
"Schwarzkopf Professional" grožio salonas. Klaipėdos g. 2/14 Vilnius, tel.: 8 699 66330  4u.gif

dekui, parasyk atsiliepimus po apsilankymo,labai idomu 4u.gif
o as rytoj keliausiu pas Sandra i Bomond, norisi ir nauja kirpeja ir naujus dazus isbandyti,paziuresim kaip pavyks rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(neverinlove @ 2011 01 04, 11:16)
As savo plauku saknis dazau pas Lina Brelil salone, kadangi ten isrado man tinkamiausia spalva, po dazymo saknys graziai atrodo, jokiu orange, yellow atspalviu, viskas perfect, bet va uzsigeidziau persidazyt plaukus tokia natural spalvele ir ieskau gero koloristo Vilniuje, bet pasirodo tai beprotiskai sudetinga  g.gif

Beje, ar cia tik man taip atrodo, ar uz plauku galiuku mini pakirpima 70 lt yra nenormali suma?  blink.gif

maciau tavo plaukuciu foto kitoj temoj,labai grazus 4u.gif gal zinai kokiais dazais tau dazo ir kiek moki uz saknis?
Atsakyti

maciau tavo plaukuciu foto kitoj temoj,labai grazus 4u.gif gal zinai kokiais dazais tau dazo ir kiek moki uz saknis?
[/quote]

Aciu Aciu smile.gif Uz saknu dazyma sumoku 100 Lt, dazo berods su Keune dazais, bent jau maciau buteliukus sios firmos dazu, tik ta mano plaukus "paimanti" dazu formule buvo israsta truputi eksperimentuojant. t.y. maisant keleta spalvu, kol priderino tinkamiausia atspalvi, formules zinoma man nepasako, tikrai uzsiimciau dazymu namie biggrin.gif
Atsakyti
Mielosios, rekomenduoju du gerus kirpėjus Vilniuje: Marina, tel. 868743316 dirba Šv.Stepono g. 7, kirpimo kaina 70 lt. Gvidas, tel. 865299066 (anksčiau Visunitoj dirbo), kirpimo kaina 90 Lt. 4u.gif
Atsakyti
[quote=*Briggitte*,2011 01 04, 14:44]
dekui, parasyk atsiliepimus po apsilankymo,labai idomu 4u.gif

Tik sausio pabaigoje planuoju apsilankymą ax.gif Paskui pasidalinsiu įspūdžiais.
Bet norėtųsi bent vieno atsiliepimo, bent vienos nuomonės.. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Olen'ka @ 2011 01 03, 15:41)
Gal kas zinote ar Andrius is Sate salono kerpa vyrus ir kiek kainuoja?

Kerpa ir vyrus.

QUOTE(pavasarine_ @ 2011 01 05, 10:57)
Gvidas, tel. 865299066 (anksčiau Visunitoj dirbo)

Kur dabar dirba?
Atsakyti