Papasakosiu savo plauku istorija:
Daug metu daziausi plaukus sruogelemis
,bet mano kirpeja isvaziavo gyventi i UK
ir prasidejo "linksmybes",manikiurininke parekomendavo kirpeja-ta man atejus pirma karta visa galva nudaze viena spalva,tam,kad "sulygint" spalva . Is pradziu ir man ir aplinkiniams visai patiko spalva,bet po keliu kartu,kirpeja pradejo spalva tamsinti
Sakau,zinai,gal vis tik griztam prie sruogeliu-gaunu atsakyma,kad dabar dazyti negalima ,nes plaukai jau buvo balinti ir gali trupeti,reikia laukti kol ataugs,sutinku laukti kiek reikes,kad tik tureciau savo svajoniu plaukus
plaukai ilgi,bet nuauginu visus balintus,ateinu padazo saknis, ir klausiu "gal jau kita karta galim dazyt sruogelemis" po ilgos pauzes gaunu atsakyma "kad zinai,jau bus vasara,plaukai pasvieses savaime ir gal man nebesinores tu sruogu?"
suprantu,kad cia mano paskutinis apsilankymas ,ieskau kitos kirpejos,rekomenduoja stiliste,nueinu kelis kartus dazo taip kaip noriu,tik kainos kiek kandziojasi(dazymas su kirpimu nuo 240 iki 330lt),o va ateinu paskutini karta ir ...... stiliste nusprendzia,kad reikia padazyt viena spalva ,tam,kad butu grazus "perejimas",nes galai nuo dazymo sruogelemis pradejo luzinet,o pasirodo perejimas i
ryza spalva,nes link 40metu blondine buti negerai :lotuliukas:sakau,tai dazykit tik saknis sruogelemis-atsako,tai neprofesionalu
ir paprasius pakirpt tik galiukus,nurezia daugiau kaip 10cm
visa savaite depresuoju,,o po savaites nuejau pas Alana ,nudazo taip kaip noriu ir sumoku 100lt.Paprastas ,darbstus,neissidirbineja,drauge pas ji jau apie 10metu vaiksto ir labai patenkinta.