Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(cerepashka26 @ 2011 05 17, 07:42)
baltai padazyta blond.noriu ka nors tamsesnio smile.gif
user posted image ar va taip kaip nors smile.gif

Antroji nuotrauka grazesne negu Godos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2011 04 19, 06:26)
pas ką konkrečiai ten kirpotės ?  4u.gif  Jei kirpėjos vardo nežinot, bent apibūdinkit kaip atrodo  4u.gif

Tęsiant istoriją apie garbanotų plaukų kirpimą "Salon+" Oze (balandį), kirpausi pas p. Rūtą. Kadangi dar turiu laiko iki kito kirpimo, labai tikiuosi, kad pavyks rasti žmogų, kuris dar labiau nesugadins mano šukuosenos. Iš tiesų, aš labai bijau kirpyklų ir kirpėjų - daug labiau, nei kad žmonės bijo vizito pas odontologą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agile @ 2011 04 21, 16:27)
Su mano draugės garbanomis puikiai susitvarko Tomas iš grožio salono Expert. Labai šauniai suformuoja plaukus, bet kad tai pavyktų, plaukus gerokai iškarpo.

Nemanau, kad garbanotiems plaukams tinka tik smarkus iškarpymas. Dabar laužau galvą, ką darydavo mano senoji kirpėja tokio stebuklingo, kad jie taip gražiai krito... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauletas_rytas @ 2011 05 18, 12:05)

Tęsiant istoriją apie garbanotų plaukų kirpimą "Salon+" Oze (balandį), kirpausi pas p. Rūtą. Kadangi dar turiu laiko iki kito kirpimo, labai tikiuosi, kad pavyks rasti žmogų, kuris dar labiau nesugadins mano šukuosenos

Gal galite plačiau apie patirtį pas Rūtą?
Anksčiau esu skaičiusi gerų atsiliepimų apie ją. Ketinau apsilankyti, bet po jūsų pasisakymo suabejojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretutttia @ 2011 05 16, 22:28)
Kirpimas + dažymas ilgų plaukų. Beje mano plaukai stori, tai reikalauja daug dažų. Čia pas Laimą tiek...

Kirpimas ir dažymas, kaip jau sakiau pradžioj nepatiko...  schmoll.gif  Tiesiog man netiko.

o kiek kainuotu pas ja ilgu plauku kirpimas
Atsakyti
Manau iki 100 lt.
Atsakyti
Rekomenduoju kirpeja Jurgita is Victoria gym grozio centro, sestadieni graziai nudaze saknis sviesiai ir iskarpe, maciau pries mane moteri irgi graziai apkirpo. Registraturos telefonas 861266022, jie trinapolio gatvej.
Atsakyti
Gal kas kirpotės ir dažėtės pas Liutaurą užupyje? Draugė labai gyrė (nepaklausiau tik koks tiksliai salonas), noriu nueiti pas jį, tik dar įdomų būtų kokių atsiliepimų išgirsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2011 05 23, 13:39)
Gal kas kirpotės ir dažėtės pas Liutaurą užupyje? Draugė labai gyrė (nepaklausiau tik koks tiksliai salonas), noriu nueiti pas jį, tik dar įdomų būtų kokių atsiliepimų išgirsti  ax.gif

na daug zinau mergaiciu kurios pas ji kerpasi. man asmeniskai neverta tu pinigu. siaip dvi bendradarbes tai vienodai apkirpo, trumpai biggrin.gif ir mano manymu tikrai neverta tu pinigu kuriuos jos moka o moka DAUG biggrin.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo plauku istorija:
Daug metu daziausi plaukus sruogelemis wub.gif ,bet mano kirpeja isvaziavo gyventi i UK verysad.gif ir prasidejo "linksmybes",manikiurininke parekomendavo kirpeja-ta man atejus pirma karta visa galva nudaze viena spalva,tam,kad "sulygint" spalva . Is pradziu ir man ir aplinkiniams visai patiko spalva,bet po keliu kartu,kirpeja pradejo spalva tamsinti doh.gif Sakau,zinai,gal vis tik griztam prie sruogeliu-gaunu atsakyma,kad dabar dazyti negalima ,nes plaukai jau buvo balinti ir gali trupeti,reikia laukti kol ataugs,sutinku laukti kiek reikes,kad tik tureciau savo svajoniu plaukus wub.gif plaukai ilgi,bet nuauginu visus balintus,ateinu padazo saknis, ir klausiu "gal jau kita karta galim dazyt sruogelemis" po ilgos pauzes gaunu atsakyma "kad zinai,jau bus vasara,plaukai pasvieses savaime ir gal man nebesinores tu sruogu?" blink.gif suprantu,kad cia mano paskutinis apsilankymas ,ieskau kitos kirpejos,rekomenduoja stiliste,nueinu kelis kartus dazo taip kaip noriu,tik kainos kiek kandziojasi(dazymas su kirpimu nuo 240 iki 330lt),o va ateinu paskutini karta ir ...... stiliste nusprendzia,kad reikia padazyt viena spalva ,tam,kad butu grazus "perejimas",nes galai nuo dazymo sruogelemis pradejo luzinet,o pasirodo perejimas i ryza spalva,nes link 40metu blondine buti negerai :lotuliukas:sakau,tai dazykit tik saknis sruogelemis-atsako,tai neprofesionalu doh.gif ir paprasius pakirpt tik galiukus,nurezia daugiau kaip 10cm doh.gif visa savaite depresuoju,,o po savaites nuejau pas Alana ,nudazo taip kaip noriu ir sumoku 100lt.Paprastas ,darbstus,neissidirbineja,drauge pas ji jau apie 10metu vaiksto ir labai patenkinta.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti