Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Atanta @ 2010 12 22, 19:05)
Kaip tik šiandien buvau smile.gif man asmeniškai patiko, tikrai apsilankysiu dar ne kartą. Be galo malonus žmogus,ir puikiai  išmano savo darbą, duoda gerų patarimų..  thumbup.gif

Kokiam rajone dirba?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 12 22, 21:24)
Kokiam rajone dirba?

lazdyneliuose
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 12 09, 18:54)
Laba...neesu Vilniaus geožio salonų lankytoja, bet...matau, kad Vilniuje tampa pigiau kirptis doh.gif Gal kuri galite pasakyti, kaip rasti K. Rimdžiaus salono info irnternete? Gal galite parašyti kirpimų kainas arba kažkokį telefoną, kur galima paskambinti, pasiteirauti kainų, užsiregistruoti kirpimui.

Kirpimas kazkur apie 100 Lt, tikrai nera zymiai brangiau nei kituose panasiuose salonuose 4u.gif
Atsakyti
parekomenduosiu ir as kirpeja.
http://www.facebook....p;id=1464966251
cia jo darbai. cia daugiau ekstremalus kirpimai, bet kerpa labai ivairiai... thumbup.gif nebijo parekomenduoti kazka idomesnio.
Atsakyti
Kerpuosi/dazausi pas Romana Buzdyganova (jis dirba Gostauto g. netoli Operos), esu labai patenkinta. Anksciau daug kur eksperementavau, taciau jau pora metu kerpuosi pas ji. Rekomenduoju toms kurios turi trumpus plaukus ar nori trumpint, taip pat dazytoms blondinems - puikiai parenka atspalvius ir t.t. Jis taip pat parekomenduoja vitaminus, kaukes ir kt prieziuros priemones plaukams - esu labai patenkinta, kad paciai dabar nereikia del plauku sukt galvos smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ar esate besilankiusios burzua salone? Ar turit atsiliepimų?
Kazkaip nesitiki, ar iš tikrųjų panašiai ir sumokėsi, kiek pas juos rašoma tinklalapyje, ar tas nutylėtas "iki" gali būti nenuspėjamas smile.gif http://www.burzua.lt...laugos-677.html Dėkui!
Atsakyti
QUOTE(LullAby @ 2010 12 28, 10:46)
Kerpuosi/dazausi pas Romana Buzdyganova (jis dirba Gostauto g. netoli Operos), esu labai patenkinta. Anksciau daug kur eksperementavau, taciau jau pora metu kerpuosi pas ji. Rekomenduoju toms kurios turi trumpus plaukus ar nori trumpint, taip pat dazytoms blondinems - puikiai parenka atspalvius ir t.t. Jis taip pat parekomenduoja vitaminus, kaukes ir kt prieziuros priemones plaukams - esu labai patenkinta, kad paciai dabar nereikia del plauku sukt galvos smile.gif

O su ilgesniais plaukais nerekomenduojate? smile.gif
Atsakyti
lankiausi pries pora metu burzua. uz kirpima sumokejau 70lt, nieko imantraus nedare, tik pakirpo plaukus kokiais 6cm (tik to ir prasiau). tai manau neverta moketi tiek uz pakirpima, todel niekada ten negryzau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2010 12 28, 17:54)
O su ilgesniais plaukais nerekomenduojate?  smile.gif

Dazyma tikrai rekomenduoju, o del kirpimo tiesiog negaliu nieko pasakyt - nemacius kaip jis ilgakases kerpa smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Prašau,patarkit kirpėjo(os) iki 100 litų? Turiu ilgius, šiek tiek garbanotus plaukus, ir dar jie lb "nepaklusnūs" verysad.gif Norėčiau kaž ko naujo,bet svarbiausia norėčiau pagaliau patekti pas profesionalų kirpėją. Gal kvaila, bet niekada nebuvau gerame salone ir su tokiais plaukais šiek tiek geda unsure.gif Tai va norėčiau ,kad gerai pakirptų plaukus ir duotų gerų patarimų. Tiek šių salonų, neįsivaizduoju kaip išsirinkti be rekomendacijų.....Tikiuosi, pasiūlysit ko nors smile.gif
Atsakyti
Radau čia akciją salone Ti amo kirpimas ir sušukavimas 70 lt. Gal ko nors girdėjot apie jį?
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2010 12 29, 22:23)
Radau čia akciją salone Ti amo kirpimas ir sušukavimas 70 lt. Gal ko nors girdėjot apie jį?

kirpausi ir daziausi pries gerus metus ten pas berniuka, atrodo Tomas ar Robertas vardu g.gif buvau patenkinta.
Atsakyti