Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Jurg@ @ 2011 05 12, 20:04)
Kodėl taip sakote? smile.gif nepatartina kirpti skustuvu labai dažnai, pvz aš klientėms siūlau vieną kartą skustuvu, kitą žirklėmis. Tikrai nekenkia, nebent Jūs kažką žinote?

Kirpimas su skustuvu turi but atliekamas tik su VIENKARTINIAIS peiliukais-1 kiprimui-1 peiliukas,kirpti reikia tik tam tikru kampu,kitaip galiukai sakojasi,ploniems plaukams netinka.Gerai, teisingai atliktas kirpimas-ilgiau laikosi forma,lengviau susukot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2011 05 01, 21:35)
ieskausi naujo kiepejo. galvoju isbandyti Toma is TI AMO.

Kuri Toma issirinkti (ten yra 2)? Ar gal koki kita kirpeja? Mano plaukai neilgi ir garbanoti  smile.gif

abu tomai is ti amo gerai kerpa wink.gif teko dirbt su jais ir stebet kaip jie dirba wink.gif taip kad rasykis pas ta pas kuri vietu bus wink.gif nenusivilsi nei vienu nei kitu
Atsakyti
Gal kam teko kirptis pas kirpeja Laima.. ji dirba savo salone Baltupiuose, stai jos puslapis:
http://www.laimossalonas.lt/
Na kainos tai tikrai nemazos nurodytos :-/
Atsakyti
As kerpuosi pas Laima. Esu isbandziusi daug kirpeju, ir tai geriausia kirpeja kuria iki siol radau thumbup.gif Kartais noriu permainu ir isbandau ka nors kita, bet vistiek griztu pas Laima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 05 13, 15:41)
Gal kam teko kirptis pas kirpeja Laima.. ji dirba savo salone Baltupiuose, stai jos puslapis:
Na kainos tai tikrai nemazos nurodytos  :-/

Labai sudomino mane sis salonas smile.gif Tikrai butu idomu suzinot is merginu,gal kurios lanketes cia,butent pas kirpeja Laima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 05 13, 14:41)
Na kainos tai tikrai nemazos nurodytos  :-/

Buvau vieną kartą, antrą kartą nebeisiu schmoll.gif Dažiau visus plaukus.. Nudažė ne ta plaukų spalva, kurios aš norėjau, o paskui bandė įtikinti, kad ta plaukų spalva, kurios aš norėjau man nebūtų tikusi, o ta spalva kuria nudažė plaukus visai iš veido mušė mane... Kirpimas taip pat nebuvo labai įpatingas, susidariau tokį ispūdį, kad kirpėja nesistengė pritaikyti man to kas man tiktų, o apkirpo taip kaip mokėjo...
Atsakyti
laba, mergynos gal zinot kas is kirpeju gali taip nudazyt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretutttia @ 2011 05 14, 01:23)
Buvau vieną kartą, antrą kartą nebeisiu  schmoll.gif Dažiau visus plaukus.. Nudažė ne ta plaukų spalva, kurios aš norėjau, o paskui bandė įtikinti, kad ta plaukų spalva, kurios aš norėjau man nebūtų tikusi, o ta spalva kuria nudažė plaukus visai iš veido mušė mane... Kirpimas taip pat nebuvo labai įpatingas, susidariau tokį ispūdį, kad kirpėja nesistengė pritaikyti man to kas man tiktų, o apkirpo taip kaip mokėjo...

Na stai unsure.gif ,jei galit parasykit kiek mokejot 4u.gif o as kaip ir norejau apsilankyt ten.Gal dar kas lanketes g.gif ,mane domintu kirpimas ilgu plauku 4u.gif
Atsakyti
Luli, taigi parasiau auksciau apie Laima, atidziau skaityk! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ele+ @ 2011 05 14, 18:30)
Luli, taigi parasiau auksciau apie Laima, atidziau skaityk! biggrin.gif

4u.gif ,bet kaina vistiek domina
Atsakyti
user posted image
user posted image
kaip graziau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inaja: 14 gegužės 2011 - 19:41