[quote=Hsemera,2011 05 03, 20:39]
As siandien apsilankiau Bomond salone pas kirpeja Jevgeniju... Padaze ... Spalva super
Aš ir vėl su tuo pačiu klausimu
Kokiais dažais dažė?
Buvau kirptis pas Andriu porą kartų. Kalinausko g.8/11-25. Kirpimas ir dažymas liuks. Šukuosena numetė metelius ir ne vieną, pati sau pasakiškai atrodau ir visi kas matė, komplimentus sako. Rekomenduoju. prieš kirpimą išsakiau tik porą dalykų, kurių nenorėčiau. Plaukų ilgį, kokio maždaug pageidaučiau, o visa kita palikau profesionalui. Labaaaaai patenkinta rezultatu. Jau seniai taip buvo. Plius malonus bendravimas.
[quote=Ramzetė,2011 05 04, 17:09]
As siandien apsilankiau Bomond salone pas kirpeja Jevgeniju... Padaze ... Spalva super
Kokiais dažais dažė?
[/quote]
oj del dazu tai bijau apsirikti , bet lyg tais goldwell
Kokiais dažais dažė?
[/quote]
QUOTE(Kendal @ 2011 05 04, 16:31)
Buvau kirptis pas Andriu porą kartų. Kalinausko g.8/11-25. Kirpimas ir dažymas liuks. Šukuosena numetė metelius ir ne vieną, pati sau pasakiškai atrodau ir visi kas matė, komplimentus sako. Rekomenduoju. prieš kirpimą išsakiau tik porą dalykų, kurių nenorėčiau. Plaukų ilgį, kokio maždaug pageidaučiau, o visa kita palikau profesionalui. Labaaaaai patenkinta rezultatu. Jau seniai taip buvo. Plius malonus bendravimas.
Kiek mokėjote?
QUOTE(Hsemera @ 2011 05 04, 16:55)
QUOTE(grmarti @ 2011 04 22, 08:58)
Pirkau per grupinis.lt kuponą kirpimui ir plaukų ritualui grožio salone "Expert", užsirašiau pas Nataliją. Jei ką domins, galėsiu parašyti įspūdžius po apsilankymo
Man labai aktualu ispudziai is Expert, nes as irgi kupona apsilankymui nusipirkus! Kada tu uzsirasius?
QUOTE(Hsemera @ 2011 05 03, 19:39)
As siandien apsilankiau Bomond salone pas kirpeja Jevgeniju Visiems laikams mano favoritas , kur be nueinu visada pas ji gristu Padaze ir apkirpo , kirpo si kart trumpai , buvau pati paprasiusi ir esu labai labai patenkinta Spalva super , kirpimas nuostabus Visiems galiu rekomenduoti
PS jeigu kam idomu butu nuotrauka pamatyti , galesiu atsiusti i e maila
PS jeigu kam idomu butu nuotrauka pamatyti , galesiu atsiusti i e maila
Aciu uz nuotrauka, kirpimas jums tikrai labai tinka ir spalvyte labai grazi
QUOTE(Aš Pelenė @ 2011 05 05, 10:29)
Aciu uz nuotrauka, kirpimas jums tikrai labai tinka ir spalvyte labai grazi
Aciu
QUOTE(ele+ @ 2011 05 04, 17:50)
Man labai aktualu ispudziai is Expert, nes as irgi kupona apsilankymui nusipirkus! Kada tu uzsirasius?
Labas, šiandien eisiu kirptis, grįžus parašysiu įspūdžius. O pas ką tu užsirašei kirpimui?
Dar neužsirašiau, galvoju kirptis gegužės pabaigoj. Dar nežinau pas ka užsirašinesiu, sitoj temoj radau tik viena atsiliepima, kad Daiva neblogai apkirpo..
gal galėtumėte rekomenduoti kirpėją, kuris gerai dirbtų su plonais ir minkštais plaukais? Noriu kare, nebegaliu i savo suskilinėjusius plaukus žiūrėt
QUOTE(stirnuke @ 2011 04 21, 07:54)
Radau Vilniuje kirpykla "Pas Helena" Lenku kulturos namuose Naugarduko g. Ten parasyta, kad dazo balayage technika. Idomu tik, kokia kokybe.
kadaise ten lankydavausi pas kirpėją Jeleną, tai labai gražiai nudažydavo kažkokias natūralesniais [mažiau chemijos] dažais. Spalvą gražiai pataikydavo, tik kirpimai nemandri pas ją, bet paprasti, tvarkingi. Dažytis tai tikrai pas ją galiu rekomenduoti, ir kainos būdavo geros.
Gal galit patarti kur Vilniuje galima cheminį pasidaryti? arba bent į kokią kosmetiką reikia keipti dėmesį?
QUOTE(jamie @ 2011 05 05, 20:54)
gal galėtumėte rekomenduoti kirpėją, kuris gerai dirbtų su plonais ir minkštais plaukais? Noriu kare, nebegaliu i savo suskilinėjusius plaukus žiūrėt
Drąsiai galiu rekomenduot Mišą iš My Studio. Mano plaukai irgi labai ploni bei minkšti, tai rudenį būtent kare pas jį ir kirpausi. Tobulai jaučia plaukus, po kirpimo reikdavo tik išsiplaut galvą ir galėdavau eiti. Net po baseino, jei neturėdavau šepečio išsidžiovindavau fenu ir atrodydavau puikiai.
Galvojau vėl pas jį užsirašyt, bet buvo eilės, o ir pinigų galvohau pataupyt, tai vakar, deja, ekspromtu užėjau į Schwartzkopf saloną (netoli Mokytojų namų). Dar tokios tragedijos nėra buvę. Dar netekę matyt, kad kirpėjai ne tik kad tarpusavy nebendrautų, bet ir su klientu nulis kontakto Jau grįžus namo plaukai velniai žino kaip buvo užsirietę. Tad nuoširdžiai patariu vengti tos kirpyklos, o ypač kirpėjos Aleksandros. Nors kartu dircęs vyrukas ne ką geresnis atrodė. Išeinant administratorė pakišo vizitkę, bet atsisakiau, pasakiau, kad nebeprireiks