Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 09, 09:59)
ka dare ir uz kiek? kokie plaukai?

kirpausi ir daziau. spalva tai superine atitaike thumbup.gif o plaukai tai mano siek tiek zemiau peciu.
kainos ner is didziuju, kitur buciau dvigubai tiek suplojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 04 17, 13:31)
Tai plačiau gal galit ?  ax.gif

QUOTE(Ayaan @ 2011 04 17, 14:11)
Ačiū už nuotrauką. Gražiai atrodote  smile.gif Buvau radusi šio kirpėjo video, kur šioks toks ekstrymas (didelės žirklės, ugnis  biggrin.gif ), tai jau galvojau, kad gal jis labiau kreizovų kirpimų meistras.
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Na tikrai norėtųsi platesnės info, kai rekomenduojamas kirpėjas.

QUOTE(Jazira @ 2011 04 18, 14:41)
o kokia spalva dazet? visa galva? zodziu, gal apie dazyma smulkiau galit parasyt  ax.gif

dažiausi sruogomis, man visada buvo svarbu, kad sruogos butu i pilkuma, o ne i geltonuma doh.gif , tai jis puikiai atitaike laikymo laika - ir plaukai neissausejo ir spalva grazi, kirpo, galima sakyti galus, truputi juos pakarpydamas (bet ne taip, kai buna tokiais laiptais iskarpyta schmoll.gif ) bet sikart - ypatingai gerai krenta wub.gif Pries tai visi kirpejai vis noredavo kuo labiau trumpinti plaukus, nes plaukai ilgi, tongue.gif man labai patinka jo kruopstumas thumbup.gif dar padovanojo kauke, sumokejau 100 lt(pas kita kirpeja mokejau 150-200 lt), tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helda: 19 balandžio 2011 - 16:23
QUOTE(helda @ 2011 04 19, 16:21)
dažiausi sruogomis,

o kaip sruogos? labai smulkios?
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 02 01, 17:16)
Gal žinote meistrą, kuris balayage techniką gerai įvaldęs? smile.gif

Radau Vilniuje kirpykla "Pas Helena" Lenku kulturos namuose Naugarduko g. Ten parasyta, kad dazo balayage technika. Idomu tik, kokia kokybe.
Atsakyti
apsilankiau vakar pas Kristina Rugiu g turi kirpyklele. Tokia paprasta kirpykla, papratsa moteris bet labai graziai nusruogino, atitaike spalva ir pagaliau as turiu sruogu nes daug metu plaukas susiliejes buvo thumbup.gif sukuosenos jokios nekeiciau tik patrumpinau galiukus ir pakarpe prieki. Tikrai nepadare prasciau nei anskciau o sumokejau tik 80lt thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

Gal kuriai teko lankytis Pretty grožio namuose Vilniaus g.?
Kokie įspūdžiai ir kainos?
Atsakyti
QUOTE(sauletas_rytas @ 2011 04 18, 22:02)
Sveiki smile.gif Neseniai buvau oze, salon +. Deja, man nepasisekė... Turejau pusilgius garbanotus plaukus, o dabar peles uodega... Ir garbanos sukasi labai nekaip - jau savaite, kaip neismokstu susitvarkyti. Jei netureciau su kuo lyginti, sakyciau, kad mano plaukai nekoks už ir tiek, bet buvusi kirpeja, kuri išvažiavo į užsienį, tikrai gerai nukirpdavo už triskart mažesne kaina (oze mokėjau 90lt). Tai tiek, norejau pasidalinti liudnoka patirtimi :/

Va va, garbanas ne visi moka apkirpti. Pati tokį džiaugsmą turiu. Teko keist kirpėją, tai vis dar ieškau... Nors aš su jomis susitvarkau nesunkiai ir kerpuos vis trumpiau. Jau nė pečių nebesiekia. smile.gif Bet nerandu dabar tokio kirpėjo, kuriuo 100proc patenkinta būčiau. O atrodo, reikia visai nedaug, kad nukirptų taip, jog forma graži būtų (ne trikampis!!) ir laikytųsi... smile.gif Gal kas ką parekomenduot galit? smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors buvote kirpykloje Grozio ekspertas (perkunkiemyje) Vilniuje ?
Atsakyti
QUOTE(Žalias_paršelis @ 2011 04 21, 13:55)
Va va, garbanas ne visi moka apkirpti. Pati tokį džiaugsmą turiu. Teko keist kirpėją, tai vis dar ieškau... Nors aš su jomis susitvarkau nesunkiai ir kerpuos vis trumpiau. Jau nė pečių nebesiekia. smile.gif Bet nerandu dabar tokio kirpėjo, kuriuo 100proc patenkinta būčiau. O atrodo, reikia visai nedaug, kad nukirptų taip, jog forma graži būtų (ne trikampis!!)  ir laikytųsi... smile.gif Gal kas ką parekomenduot galit? smile.gif

Su mano draugės garbanomis puikiai susitvarko Tomas iš grožio salono Expert. Labai šauniai suformuoja plaukus, bet kad tai pavyktų, plaukus gerokai iškarpo.
Atsakyti
Meginsiu eiti ax.gif pries tai buvo drauge be akcijos liko patenkinta
http://www.dienosakc...ma-Vilniuje-140
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminaart: 21 balandžio 2011 - 19:03
Jei kam patogu Naujamiestis, galiu duoti puikios kirpėjos kontaktus thumbup.gif rašykit į až
Atsakyti
Gal kam teko lankytis pas meistra Denisa. Jis Vilniuje, Justiniskese yra atsidares savo kirpykla ax.gif
Atsakyti