Sveikos, gal kas buvote Bonita - Grožio ir stiliaus centras
Savanorių pr. 176, PC Nbazė, Vilnius
Truputi uzkamis turbut nelabai daug klientu sulaukia...
QUOTE(Wild lady @ 2011 04 17, 23:29)
Sveikos, gal kas buvote Bonita - Grožio ir stiliaus centras
Beje gal dar turite atsiliepimu apie Sarma Style kirpejus?
merginos, ką rekomenduotumėte, kad graziai padažytų laaaabai smulkiom, vos ne po plauka sruogelem kaip buna, visa galva.
plaukai tamsus. siek tiek sruogeliu jau yra.
Vilniuje. kad proto robose kaina butu ir aisku meistras -ė suprantanti ką daro.
ačiū
plaukai tamsus. siek tiek sruogeliu jau yra.
Vilniuje. kad proto robose kaina butu ir aisku meistras -ė suprantanti ką daro.
ačiū
QUOTE(helda @ 2011 04 16, 23:09)
Man tai labai patinka kirpėjo Denio darbas, labai kruopštus dažymo ir kirpimo meistras mano plaukai sviesus ir ilgi, dirba jis Zirmunuose kirpykla Solidi (IKI Minskas)
o kokia spalva dazet? visa galva? zodziu, gal apie dazyma smulkiau galit parasyt
buvau pas inga iš www.kirpejainga.lt. Super iš ilgų plaukų padarė vidutinio ilgio, bet būten tokius, kokių norėjau kainos ten nesikandžioja, net nustebau, kad taip pigiai galima Vilniuje nusidažyti ir apsikirpti Liuks, Inga
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 04 18, 19:46)
buvau pas inga iš www.kirpejainga.lt. Super iš ilgų plaukų padarė vidutinio ilgio, bet būten tokius, kokių norėjau kainos ten nesikandžioja, net nustebau, kad taip pigiai galima Vilniuje nusidažyti ir apsikirpti Liuks, Inga
Pasirodykit
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 04 18, 19:46)
Na tikrai gražiai
O kokios kainos?
Dažai ir kirpimas 70 Lt.
Sveiki Neseniai buvau oze, salon +. Deja, man nepasisekė... Turejau pusilgius garbanotus plaukus, o dabar peles uodega... Ir garbanos sukasi labai nekaip - jau savaite, kaip neismokstu susitvarkyti. Jei netureciau su kuo lyginti, sakyciau, kad mano plaukai nekoks už ir tiek, bet buvusi kirpeja, kuri išvažiavo į užsienį, tikrai gerai nukirpdavo už triskart mažesne kaina (oze mokėjau 90lt). Tai tiek, norejau pasidalinti liudnoka patirtimi :/
QUOTE(sauletas_rytas @ 2011 04 18, 22:02)
Sveiki Neseniai buvau oze, salon +. Deja, man nepasisekė... Turejau pusilgius garbanotus plaukus, o dabar peles uodega... Ir garbanos sukasi labai nekaip - jau savaite, kaip neismokstu susitvarkyti. Jei netureciau su kuo lyginti, sakyciau, kad mano plaukai nekoks už ir tiek, bet buvusi kirpeja, kuri išvažiavo į užsienį, tikrai gerai nukirpdavo už triskart mažesne kaina (oze mokėjau 90lt). Tai tiek, norejau pasidalinti liudnoka patirtimi :/
pas ką konkrečiai ten kirpotės ? Jei kirpėjos vardo nežinot, bent apibūdinkit kaip atrodo