Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Sveikos, gal kas buvote Bonita - Grožio ir stiliaus centras
Savanorių pr. 176, PC Nbazė, Vilnius
Truputi uzkamis g.gif turbut nelabai daug klientu sulaukia...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas kirpotės grožio salone "Expert" Viniuje prie Žaliojo tilto? Kokie būtų atsiliepimai? ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild lady @ 2011 04 17, 23:29)
Sveikos, gal kas buvote Bonita - Grožio ir stiliaus centras
Savanorių pr. 176, PC Nbazė, Vilnius
Truputi uzkamis  g.gif  turbut nelabai daug klientu sulaukia...

Beje gal dar turite atsiliepimu apie „Sarma Style“ kirpejus?
Atsakyti
merginos, ką rekomenduotumėte, kad graziai padažytų laaaabai smulkiom, vos ne po plauka sruogelem kaip buna, visa galva.
plaukai tamsus. siek tiek sruogeliu jau yra.

Vilniuje. kad proto robose kaina butu ir aisku meistras -ė suprantanti ką daro.

ačiū
Atsakyti
QUOTE(helda @ 2011 04 16, 23:09)
Man tai labai patinka kirpėjo Denio darbas, labai kruopštus rolleyes.gif dažymo ir kirpimo meistras thumbup.gif mano plaukai sviesus ir ilgi, dirba jis Zirmunuose kirpykla Solidi (IKI Minskas)

o kokia spalva dazet? visa galva? zodziu, gal apie dazyma smulkiau galit parasyt ax.gif
Atsakyti
buvau pas inga iš www.kirpejainga.lt. Super iš ilgų plaukų padarė vidutinio ilgio, bet būten tokius, kokių norėjau smile.gif kainos ten nesikandžioja, net nustebau, kad taip pigiai galima Vilniuje nusidažyti ir apsikirpti smile.gif Liuks, Inga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 04 18, 19:46)
buvau pas inga iš www.kirpejainga.lt. Super iš ilgų plaukų padarė vidutinio ilgio, bet būten tokius, kokių norėjau smile.gif kainos ten nesikandžioja, net nustebau, kad taip pigiai galima Vilniuje nusidažyti ir apsikirpti smile.gif Liuks, Inga smile.gif

Pasirodykit ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
http://s006.radikal....32411c4942c.jpg

rodaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 04 18, 19:46)

Na tikrai gražiai 4u.gif blush2.gif

O kokios kainos? ax.gif
Atsakyti
Dažai ir kirpimas 70 Lt.
Atsakyti
Sveiki smile.gif Neseniai buvau oze, salon +. Deja, man nepasisekė... Turejau pusilgius garbanotus plaukus, o dabar peles uodega... Ir garbanos sukasi labai nekaip - jau savaite, kaip neismokstu susitvarkyti. Jei netureciau su kuo lyginti, sakyciau, kad mano plaukai nekoks už ir tiek, bet buvusi kirpeja, kuri išvažiavo į užsienį, tikrai gerai nukirpdavo už triskart mažesne kaina (oze mokėjau 90lt). Tai tiek, norejau pasidalinti liudnoka patirtimi :/
Atsakyti
QUOTE(sauletas_rytas @ 2011 04 18, 22:02)
Sveiki smile.gif Neseniai buvau oze, salon +. Deja, man nepasisekė... Turejau pusilgius garbanotus plaukus, o dabar peles uodega... Ir garbanos sukasi labai nekaip - jau savaite, kaip neismokstu susitvarkyti. Jei netureciau su kuo lyginti, sakyciau, kad mano plaukai nekoks už ir tiek, bet buvusi kirpeja, kuri išvažiavo į užsienį, tikrai gerai nukirpdavo už triskart mažesne kaina (oze mokėjau 90lt). Tai tiek, norejau pasidalinti liudnoka patirtimi :/

pas ką konkrečiai ten kirpotės ? 4u.gif Jei kirpėjos vardo nežinot, bent apibūdinkit kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti