Turiu dovanu kupona I Figaro salona Gedimino 9 kirpimui ir Kerastase ritualui. Pas kokia kirpeja rekomenduotumete uzsirasyti?
QUOTE(just_angel @ 2011 03 21, 16:05)
Turiu dovanu kupona I Figaro salona Gedimino 9 kirpimui ir Kerastase ritualui. Pas kokia kirpeja rekomenduotumete uzsirasyti?
Nagi, nejau nei viena is jusu nesate buvusi siame Figaro salone?
yra buvusių štai čia : kirpėja Oksana ?
kokie atsiliepimai?
kokie atsiliepimai?
Na va, visai pamirsau atlekti cia ir papasakoti apie mamos apsilankyma TIAMO salone pas Toma
Sake, kad patiko. Liko patenkinta rezultatu. Labai graziai atsiliepe apie pati kirpeja: kad malonus, greitai kerpa, ismano savo darba. Rezultatas patiko ir man
Sake, kad patiko. Liko patenkinta rezultatu. Labai graziai atsiliepe apie pati kirpeja: kad malonus, greitai kerpa, ismano savo darba. Rezultatas patiko ir man
Sveikos, mielosios,
norėčiau pasikirpti tik ilgų, linkusių garbanotis plaukų galiukus? Tik nežinau, kur eiti (geriausia būtų miesto centre: konstitucijos pr. ar kažkur antakalnyje)
Antakalnyje sykį užėjau į tokią mažą, neišvaizdžią kirpyklą (Klinikų stotelėje), šalia jos dar kažkoks kuistukas. Kirpykloje mažai vietos: dirba tik 2 kirpėjos.
Paprašiau pakirpti tik plaukų galiukus, tai taip kreivai pakirpo, kad draugė juokavo, jog pati prieš veidrodį kirpausi. Sumokėjau apie 20 lt.
norėčiau pasikirpti tik ilgų, linkusių garbanotis plaukų galiukus? Tik nežinau, kur eiti (geriausia būtų miesto centre: konstitucijos pr. ar kažkur antakalnyje)
Antakalnyje sykį užėjau į tokią mažą, neišvaizdžią kirpyklą (Klinikų stotelėje), šalia jos dar kažkoks kuistukas. Kirpykloje mažai vietos: dirba tik 2 kirpėjos.
Paprašiau pakirpti tik plaukų galiukus, tai taip kreivai pakirpo, kad draugė juokavo, jog pati prieš veidrodį kirpausi. Sumokėjau apie 20 lt.
QUOTE(klimte @ 2011 03 23, 10:08)
Na va, visai pamirsau atlekti cia ir papasakoti apie mamos apsilankyma TIAMO salone pas Toma
O gal žinai kokia jo pavardė? žiūriu salono puslapį, o ten 2 kirpėjai Tomai
QUOTE(*4ever @ 2011 03 22, 16:52)
na vat ir man labai idomu, bandziaujai skambinti, tai balsas pasirodel labai jaunas, sakau, gal labai jauna ir patirties visai neturi, o tik reklama sau pasidare?
O dar kazkada maciau, kad klause apie kirpeja Eglė Leonavičiūtė is "Carolina Make up Studio" makiažo studijos. Gal kas jau buvote pas ja? Kokie atsiliepimai butu?
QUOTE(Jazira @ 2011 03 02, 10:33)
taip, dažau šviesiom sruogelėm. kelis kartus esam įmaišę vario atspalvio kelias sruogas. tai žaismingiau atrodė
patinka man dar tai, kad Jūratė saugo plauką. kai ateini dažyti ataugusias sruogeles, ji nedažo viso plauko, o tik tą dalį, kur ataugo. dėl to plaukai nenušiūra nuo ilgo dažymo
kaina nepasakyčiau kad maža. mano ilgi (kažkur iki liemenuko užsegimo), gana stori plaukai, tai man nudažymas kainuoja nuo 130 iki 150 lt (žiūrint kiek laiko nebuvau ir kiek ataugo). kaina pagal sunaudotų dažų kiekį. ir pakirpimas dar 25 ar 35 lt, niekad neklausiau kiek tiksliai. net nežinau. bendroj sumoj sumoku apie 170 lt
va čia matosi kaip atrodo padažyta. tik foto mažytė
QUOTE(*4ever @ 2011 03 22, 17:52)
Esu buvus jau 2 kartus,tikrai eisiu ir kita karta pas ja.Dazau sruogelem(ta daro gerai),paskutini karta prasiau sukuosena biskeli pakeist,savo nuoziura parinko man tinkanti varianta.
QUOTE(Bonbonke... @ 2011 03 23, 21:15)
O gal žinai kokia jo pavardė? žiūriu salono puslapį, o ten 2 kirpėjai Tomai
Tomas Pozdrazdis
I sia tema parasysiu, kad gryzo is uzsienio Vladas, kuris anksciau dirbo Mandarino Salon+. Jis dabar dirbs salone Impuls+, zirmunuose.
gal zinot kas Kristinos is Rutos studijos kontaktus? ji dabar dekretinese. ar kerpa namie?