Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Kavinukė @ 2011 03 11, 10:36)
Merginos, pasiguosiu ir pasidalinsiu savo baisia patirtim pas Renata is Yury salono (kuria cia forume kazkas taip isgyre). Nudaze ir nukirpo taip, kad siaubas apima kiekviena kart i veidrodi pasiziurejus... Nudaze negraziai, vietoj sviesios spalvos isejau ryza, o iskarpe ir sugadino plaukus taip, kad nesu tikra ar per metus laiko sugebesiu juos atstatyt i normalu stovi  doh.gif  Zodziu verkiu kruvinom asarom  schmoll.gif

se tau kad nori... kaip tik galvojau pas Renata eit. Jorky rase, kad visada eina ir patenkinta jos darbu. bet dabar tai nezinau, nezinau...

Atsakyti
QUOTE(Kavinukė @ 2011 03 11, 11:36)
Merginos, pasiguosiu ir pasidalinsiu savo baisia patirtim pas Renata is Yury salono (kuria cia forume kazkas taip isgyre). Nudaze ir nukirpo taip, kad siaubas apima kiekviena kart i veidrodi pasiziurejus... Nudaze negraziai, vietoj sviesios spalvos isejau ryza, o iskarpe ir sugadino plaukus taip, kad nesu tikra ar per metus laiko sugebesiu juos atstatyt i normalu stovi  doh.gif  Zodziu verkiu kruvinom asarom  schmoll.gif

O jūsų ilgi ar trumpi plaukai?
Atsakyti
gal Europos Figaro kas nors galetu rekomenduot profesionalia kirpeja.. ax.gif noreciau truputi pakirpt ir graziai issitiesint plaukus:)
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2011 03 12, 17:29)
gal Europos Figaro kas nors galetu rekomenduot profesionalia kirpeja.. ax.gif noreciau truputi pakirpt ir graziai issitiesint plaukus:)

As Europoje Figaro lankausi pas Alisa , arba kitoje pamainoje yra Erika sviesiaplauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2011 03 11, 23:34)
Niu ziurekite , ziurekite, jau buvau idejus:)
cia vaizdelis kita diena isplovus galva:)prasyta buvo, kadangi plaukai atsiauginejami, kike paparpyti, kad lengviau kristu:)o tapau balvonu:)
user posted image
pabandzius seveliura daryt , paskirstyti plaukus,vaizdelis toks
user posted image
o dabar uoga kirpimo:) kirpciai:) prie galvos isfeleruota belenkaip, trumpuciai, o kirpciai palikti keli slykstus ilgi makaronai, pro kuriuos kakta sviete, kaip pas lopini koki:)
dabar, kai isdraskyti plaukai ataugineja, kirpciai stovi, mefistofelis tikras esu:) zodziu iskritau is pilnavercio gyvenimo,plaukai nevaldomi, visur tik su kepure einu:) kas ryta, kiekviena ryta, apima liudesys ir pyktis matant save veidrodyje.
user posted image
ar dar bus klausimu, kodel as ja kaip kirpeja niurasiau? 4u.gif

nesuprantu kur cia tas balvoniskumas. ir idomu kdl taip nelygiai iskarpe. Nu nzn, man irgi karpe bet tiesiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 03 13, 11:33)
nesuprantu kur cia tas balvoniskumas. ir idomu kdl taip nelygiai iskarpe. Nu nzn, man irgi karpe bet tiesiai  biggrin.gif

nesuprantat, nes nematot realiai ir jums nereikia vaiksciot su piestu stovinciais kirpciais.
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2011 03 13, 17:10)
nesuprantat, nes nematot realiai ir jums nereikia vaiksciot su piestu stovinciais kirpciais.

Aš tai suprantu biggrin.gif nes ir mane buvo taip nukirpę( tiesa, seniai), jog net žmonės klausdavo, ar ne miegančią draugai nukirpo, nugaroje tiek iškarpė, kad atrodė lyg aklas būtų kirpęs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 13 kovo 2011 - 16:16
Rosea kas cia taip tave "isdailino"? Pas ka nekelti kojos?
Atsakyti
Taigi ką tik porą puslapių atgal rašė, kas taip išdailino.
Neužsiciklinkite ant vieno ir to pačio. Yra kam patinka kaip kerpa, yra kam nepatinka. Gal jai ranka drebėjo,pilnaties pasekmės. biggrin.gif
Va tokiam krūtam salone Renata dirba, juk puiki meistrė, bet yra kam netinka ir nepatinka iškarpymai ir meistrų fantazijos.
Atsakyti
Atsiprasau kad isiverziau i pokalbi su konkreciu klausimu, bet nezinau kur klausti daugiau - gal kas zinot kur issikele kirpyklele, buvusi Literatu gatveje, senamiestyje vilniuje, paskutini karta ten buvau pries kokius 14 metu smile.gif, labai noreciau susirasti ten dirbusia kirpeja Jurgita jei ji dar dirba kirpeja, jei kas galit padekit!
Atrasykit i sita tema ar asmenine zinute.

Labai aciu! smile.gif
Atsakyti
Laba diena, mamytės,
patarkit, prašau, pas kokią kirpėją Vilniuje nuvesti beveik 13 m. mergaitę su tiesiais iki pusės pečių plaukais madingai apsikirpti. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 03 03, 16:39)
taip ir sakyt - Simiona? cia jusu tikras vardas?

Jazira, kaip suprantu, Simiona Jums pranese, kur dirba kirpejas Vladas ax.gif gal galetumete pasidalinti tomis ziniomis ax.gif mielai irgi pas ji apsilankyciau rolleyes.gif
Atsakyti