Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(kismet @ 2011 03 06, 16:45)
dabar šviesinu Salon+ Mandarine).

Labai domina atsiliepimai apie šį saloną ir jo kirpėjus. Pas ką šiame salone tvarkais plaukus? kiek sumoki?smile.gif Ir kokia kokybė palyginus su kitais tavo minėtais salonais?
Atsakyti
QUOTE(nolli @ 2011 03 06, 13:09)
Hmm, tai tau is pradziu nepatiko , cia taip suprasti? Man tai labai grazu atrode, na as gal is tu , kurie ziuri i sukuosenos geruma daugiau pagal tai , kaip veliau plaukai ataugines , nes kai tokios kainos , nepribegiosi pas kirpeja kas dvi savaites smile.gif

Pries tai rasiau, kad pati dar nesuprantu, ar man patinka, ar ne smile.gif o dabar jau suprantu, kad patinka doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas kirposi pas Virginija Kudreviciene is Trixy salono, kokie butu atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Aš Pelenė @ 2011 03 04, 20:10)

Gal kas jau lankesi naujame Schwarzkopf Professional salone (Klaipedos gatveje)? Gal konkreciai galite rekomenduoti, pas ka ten dazytis?

Lankiausi, tačiau tik kirpausi. Kirpo mane Aleksandra. Kalbėjausi su ja apie dažymą ir man patiko jos pasiūlymai ( galbūt todėl kad jie sutapo su mano norais), ketinau pas ją eiti dažytis, bet nenuėjau dėl laiko stygiaus. verysad.gif

Anksčiau buvo paminėtas dar vienas šio salono kirpėjas.

QUOTE(misin @ 2011 01 13, 14:27)

Vakar sitame salone mano draugas kirposi pas Karoli, tai super duper kirpejas pasirode, malonus, profesionalus ir puikiai apkirpo, nors bijojau kad tik nesugadintu (draugas turejo ilgus plaukus, reikejo pokyciu - labai graziai nutrumpino)wink.gif)) dabar ruosiuos eiti pas ji isbandyti savo kailiu.. cool.gif
Papildyta:
cia apie swarzkopf professional kirpykla  4u.gif

Gaila, kad taip ir neparašė kaip jai pačiai pasisekė. smile.gif O gal aš tiesiog nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 03 07, 16:38)
Lankiausi, tačiau tik kirpausi. Kirpo mane Aleksandra. Kalbėjausi su ja apie dažymą ir man patiko jos pasiūlymai ( galbūt todėl kad jie sutapo su mano norais), ketinau pas ją eiti dažytis, bet nenuėjau dėl laiko stygiaus.  verysad.gif

Anksčiau buvo paminėtas dar vienas šio salono kirpėjas.
Gaila, kad taip ir neparašė kaip jai pačiai pasisekė.  smile.gif  O gal aš tiesiog nepastebėjau.

O kokia spalva jus planuojate dazytis? Ka Aleksandra pasiule idomaus?smile.gif As planuoju sviesinti, tik negaliu apsispresti, a rsruogelemis, ar visa galva g.gif
Atsakyti
Na va, man plaukus perdaze mergaite is Sate salono, del kirpimo igudziu jos nieko negaliu pasakyti, nes as apskritai vengiu sukuosenu (kiek esu keitusi ir ieskojusi viskas baigdavosi fiasko ir siekiu grizt prie problemu nekeliancio stiliaus). Tiesa, kol buvau dazoma, spejau pastebeti, kad ten dirbantis kirpejas Andrius labai dailiai apkirpo ir susukavo pora moteriskiu, nezinau, kas ten lieka po plovimo, bet kirpimai pasirode grazus ir puikiai priderinti. Manau nebijociau eiti pas ji kirptis ir pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 03 08, 09:55)
Na va, man plaukus perdaze mergaite is Sate salono, del kirpimo igudziu jos nieko negaliu pasakyti, nes as apskritai vengiu sukuosenu (kiek esu keitusi ir ieskojusi viskas baigdavosi fiasko ir siekiu grizt prie problemu nekeliancio stiliaus). Tiesa, kol buvau dazoma, spejau pastebeti, kad ten dirbantis kirpejas Andrius labai dailiai apkirpo ir susukavo pora moteriskiu, nezinau, kas ten lieka po plovimo, bet kirpimai pasirode grazus ir puikiai priderinti. Manau nebijociau eiti pas ji kirptis ir pati  smile.gif

Šiandien Andrius dirbo? Koks kirpėjos, pas kurią dažėte plaukus, vardas?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2011 03 08, 11:26)
Šiandien Andrius dirbo? Koks kirpėjos, pas kurią dažėte plaukus, vardas?

As ne siandien buvau, o praejusia savaite. Man plaukus daze Toma. Pas ja du kartus buvau, likau patenkinta spalva. O Andriu abu kartus maciau, stebejau, kaip jis kerpa, man visai patiko jo darbo rezultatai, vyresne moteriske graziai apkirpo ir susukavo, nieko senamadisko, bet kirpimas mano supratimu, tai moteriai turejo patikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neverinlove: 08 kovo 2011 - 11:54
gal kas lankotes Franko salone pas Lina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš Pelenė @ 2011 03 07, 22:58)

O kokia spalva jus planuojate dazytis? Ka Aleksandra pasiule idomaus?smile.gif As planuoju sviesinti, tik negaliu apsispresti, a rsruogelemis, ar visa galva g.gif

Planuoju šviesinti visą galvą. biggrin.gif Lyg ir nieko ypatingo nepasiūlė, tiesiog sutapo mūsų nuomonės ir man tai patiko. ax.gif Mano plaukai dažyti sruogelėmis, Aleksandros manymu jos per stambios, reikėtų smulkesnių. Kai pasakiau, kad svarstau visą galvą dažyti , ji pasiūlė spalvytę, tik dabar jau nebeprisimenu,kaip tiksliai vadinasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 03 01, 14:27)
kazkada skaiciau labai neigiama atsiliepima apie kirpeja Aleksandra Staneviciaus g.
na pati kirpausi kitame mieste kol tiesiog naturaliai nebeturejau galimybes ten vazineti nes nesiderino mano ir kiprejos darbo laikai. ilgai tempiau, domejausi, suzirikavau nueiti pas ja. pati 4metai esu sviesinama, dazoma sruogelemis, plaukas ganetinai tiesus. nerimavau kad nesigauciau ryza, marga ar dar kazkokia, na ir likau tikrai patenkinta. is kirpimo nieko neisspaude nes as karpyti nenoriu, pakirpo galiukus, graziai pakarpe prieki, tik atkalbejo nuo sonines grifkos ziemos sezonu.
dirbo tikrai krupsciai, stengesi.
va rezultatas
http://www.part.lt/i...400c07ba105.jpg

Tai jus esate labai laimingas zmogus, kad po tos Aleksandros dar padoriai atrodote:)
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2011 03 10, 23:38)
Tai jus esate labai laimingas zmogus, kad po tos Aleksandros dar padoriai atrodote:)
Na, nežinau, galbūt jūs pataikėt pas tą kirpėją "ne tą dieną" arba nesusikalbėjot. Visko gi būna. Man ir pačiai oi kokių eksperimenų netyčinių ant galvos yra tekę apturėt, ir verkiau, ir nejuokinga buvo, bet nu ką... neini daugiau pas tą kirpėją.

O aš pas Aleksandrą buvau jau 3 kartus. Ir dar eisiu, nes mane puikiai nušviesina (ko iki šiol Vilniuje nebuvo pavykę nė vienam kirpėjui, todėl 6m. turėdavau grįžinėti į gimtą miestą 200 km, kad kirpėja mane gerai nudažytų), o Aleksandrai pavyko iš pirmo karto. Be to, paskutinį kartą nurėžė aptriušusius ir išsausėjusius galus, suteikdama labai gerą formą plaukams, jaučiausi beveik kaip po modelinio kirpimo, o sumokėjau niekinį kiekį pinigų palyginus su tokiais kirpimais kitam salone.

Taip kad nėra ji tokia nevykusi kirpėja kaip jūs sakot. Bet aišku, kiekvienas turi atrasti savo. To jums ir linkiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 11 kovo 2011 - 08:25