Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Simiona @ 2011 03 03, 11:56)
mano plaukucius tvarke du metus vienas kirpejas Vladas.sviesino, tamsino, as megdavau keistis beto jis visada turejo ka pasiuliti naujo. paskui jis isviko mokitis i uzsieni.pabandziau nueiti i kita salona buvau tamsiai ruda norejau pasisviesint iki sviesiai rudos. prasedejau visa diena ir isejau su asarom ir baisia plauku spalva atrodziau ryza kaip lape.ir dar nurove 220lt. paskui nuejau i kita salona man uzdejo sruogeliu sumokejau 170lt vaiksciojau kaip zebras. suradau Vlada facebooke ir suzinojau kad jis jau grizes ir atidarineja savo salona.tai buvau vakar pirmoji jo kliente. smile.gif dabar turiu sviesiai sokoladine spalva sveikus grazius plaukucius ir sumokejau tik 155lt su kirpimu. uz toki darba net negaila butu ir 200 sumoketi.ne taip kaip nurauna 220LT ir paleidzia su tokia galva kad is namu baisu iseiti. dabar esu pati graziausia tongue.gif kam reik jo numeris 869337617 jei eisit pasakikit kad as rekomendavau  smile.gif

o kurioj vietoj jo kirpykla ir ar dideles eiles?
Atsakyti
QUOTE(LullAby @ 2010 12 28, 11:46)
Kerpuosi/dazausi pas Romana Buzdyganova (jis dirba Gostauto g. netoli Operos), esu labai patenkinta. Anksciau daug kur eksperementavau, taciau jau pora metu kerpuosi pas ji. Rekomenduoju toms kurios turi trumpus plaukus ar nori trumpint, taip pat dazytoms blondinems - puikiai parenka atspalvius ir t.t. Jis taip pat parekomenduoja vitaminus, kaukes ir kt prieziuros priemones plaukams - esu labai patenkinta, kad paciai dabar nereikia del plauku sukt galvos smile.gif

Kazkada seniai kirpausi pas ji. Labai patiko. Tik buvau pametus ji is akiracio, nezinojau kur dirba dabar. O kokios kainos pas ji?
Atsakyti
Nolli, pupyle šukuosena labai gerai laikosi, labai lengvai prižiūrima. Kartais ta ilga sruoga nenori stovėt kaip reikia, nes pas mane linke jie banguotis. Bet labai lengvai tai išsprendžiama ta problema. Greitai susitvarkau su plaukais. Anksčiau esu kirpusi irgi trumpai. Bet kartais turėdavau problemų rytais. Gal tiesiog nebuvau įpratusi tvarkytis. Tuo labiau kai sulaukiau darbe ir iš pažįstamu žmoninu daug pagyru, tai iš vis puiku. Aš asmeniškai džiaugiuosi. Ir tikrai dar eisiu. Nes man prilipo. Patinka jos stilius ir kirpimai. assa.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 03 04, 09:22)
Nolli, pupyle šukuosena labai gerai laikosi, labai lengvai prižiūrima. Kartais ta ilga sruoga nenori stovėt kaip reikia, nes pas mane linke jie banguotis. Bet labai lengvai tai išsprendžiama ta problema. Greitai susitvarkau su plaukais. Anksčiau esu kirpusi irgi trumpai. Bet kartais turėdavau problemų rytais. Gal tiesiog nebuvau įpratusi tvarkytis. Tuo labiau kai sulaukiau darbe ir iš pažįstamu žmoninu daug pagyru, tai iš vis puiku. Aš asmeniškai džiaugiuosi.  Ir tikrai dar eisiu. Nes man prilipo. Patinka jos stilius ir kirpimai. assa.gif

Labai šaunu, dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Prašom nejaugi sunku, jeigu klausia irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Praejus kuriam laikui tapau patenkinta savo plaukuosena ax.gif manau kai dar truputi paaugs tai bus dar geriau thumbup.gif kirpciukai truputi erzino, bet dabar jau jie taikosi prie manes o ne as prie ju drinks_cheers.gif
Nors praejo gi labai nedaug laiko nuo kirpimo smile.gif
Atsakyti
as bandysiu pas deimante is grozio pajegu eit, nieko apie ja nezinau, bet cia forume viena kirpeja ja rekomendavo, tikiuos nenusivilsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ar kas tvarketes plaukus Divaltoj prie Zaliojo tilto?
Atsakyti
QUOTE(Lafesta @ 2011 03 04, 18:18)

Juozapavičiaus g.? Šičia: http://www.divalta.lt/ ?

Man yra tekę lankytis, dažymas ir kirpimas labai patiko (tai ką patarė kirpėja dar dabar pamenu ir laikausi, nes ji buvo teisi) , bet kaina buvo įspūdinga.Už trumpų plaukų dažymą (pečių nesiekia), kirpimą ir kaukę po dažymo sumokėjau 360 Lt. . Gal būtų nieko, jei kelis kartus per metus nueiti..bet modeliniai kirpimai tiek 'nelaiko', juos reikia reguliariai atnaujinti, o man ten pasirodė brangoka.
Atsakyti
Gal kas jau lankesi naujame Schwarzkopf Professional salone (Klaipedos gatveje)? Gal konkreciai galite rekomenduoti, pas ka ten dazytis?
Atsakyti
QUOTE(klimte @ 2011 03 04, 17:34)
Sveikutes 4u.gif
Praejus kuriam laikui tapau patenkinta savo plaukuosena ax.gif  manau kai dar truputi paaugs tai bus dar geriau thumbup.gif  kirpciukai truputi erzino, bet dabar jau jie taikosi prie manes o ne as prie ju  drinks_cheers.gif
Nors praejo gi labai nedaug laiko nuo kirpimo smile.gif

Hmm, tai tau is pradziu nepatiko , cia taip suprasti? Man tai labai grazu atrode, na as gal is tu , kurie ziuri i sukuosenos geruma daugiau pagal tai , kaip veliau plaukai ataugines , nes kai tokios kainos , nepribegiosi pas kirpeja kas dvi savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lafesta @ 2011 03 04, 19:18)

Dažiausi (šviesinau), nepatiko. Ėjau tris kartus, taigi tikrai turėjo galimybę įrodyti, ką moka, deja, nesisekė (aišku, buvo apkaltinti mano plaukai). Bet kitur nuėjus iš pirmo karto padarė taip, kaip aš norėjau (Laimio salone Irina, dabar šviesinu Salon+ Mandarine).
Be to, Divaltoj nemažai mokėdavau (nuo 250 Lt), niekur kitur už šviesinimą + galiukų patrumpinimą tiek neteko mokėti.
Atsakyti