Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 30, 14:47)
planavau ir as pas ja eiti, bet kai skambinau ji nepakele ragelio, pagalvojau kad matyt "ne sudba", tada iskart paskambinau i YURY salona  biggrin.gif parasykit atsiliepimus paskui  mirksiukas.gif

As jau po Oksanos, tai galiu pasakyti,kad tikrai pateisino visus lukescius,nureze tiek,kiek norejau - apie 6-7 cm. Priekines sruogas irgi patrumpino,nes jau buvo ataugusios, graziai susukavo smile.gif Isejau puikiai nusiteikusi biggrin.gif Sumokejau vos 25 lt.

Dirba su Everline produkcija,kaika Kaaral turi,bet sake,kad visai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 12 02, 15:18)
As jau po Oksanos, tai galiu pasakyti,kad tikrai pateisino visus lukescius,nureze tiek,kiek norejau  - apie 6-7 cm. Priekines sruogas irgi patrumpino,nes jau buvo ataugusios, graziai susukavo smile.gif Isejau puikiai nusiteikusi biggrin.gif Sumokejau vos 25 lt.

smagu girdet kad patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 12 01, 20:30)
oi tikrai jau radau  blush2.gif ar spalvyte gerai laikosi? ar sviesinsi dar labiau?

na ar nelabai seniai daziausi, vos 2 savaites, bet kolkas viskas ok 4u.gif sviesint daugiau nenoriu, nes smelio spalvos ir norejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 12 02, 15:18)
As jau po Oksanos, tai galiu pasakyti,kad tikrai pateisino visus lukescius,nureze tiek,kiek norejau  - apie 6-7 cm. Priekines sruogas irgi patrumpino,nes jau buvo ataugusios, graziai susukavo smile.gif Isejau puikiai nusiteikusi biggrin.gif Sumokejau vos 25 lt.

kur si kirpeja dirba? gal galit daugmaz nupasakot, kokia jos pacios sukuosena, man tai labai svarbus kriterijus renkantis kirpeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 12 02, 16:18)

man kaip tik sake, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 03, 12:07)
man kaip tik sake, kad patiko smile.gif

Na,nezinau,vakar buvau,tai naujausios naujienos yra tokios. Anksciau patiko gal,bet ilgiau naudojant nebe,ypac kvapai,ir sake ,kad primena maximiniu sampunu poveiki (kaukes taip pat),bent tai sako klientes jos ir pati Oksana. Gyre tik Baco aliejuka kaip tinkama garbanems.
Papildyta:
QUOTE(wwwlaima @ 2010 12 02, 17:26)
kur si kirpeja dirba? gal galit daugmaz nupasakot, kokia jos pacios sukuosena, man tai labai svarbus kriterijus renkantis kirpeja smile.gif

Lazdynuose, Jonazoliu g.
Ji pati dazyta tokia gan sviesia spalva,su kirpciukais,plauku ilgio nemaciau (buvo susuktas kuodelis),bet mazdaug iki peciu turetu buti. Siaip patys plaukai tai tokie lygus,blizgantys pasirode.
Atsakyti
Manau pas Renatą iš Yury salono galima eit drąsiai, bene su viskuo susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal zinote kur Pilaiteje ar gretimame rajone dazo su Joico dazais?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri lankėsi grožio salone-studijoje "Trixy" (šv. Stepono g.) pas kirpėją Martyną? Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus, nes norėčiau pabandyti nueiti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 09 gruodžio 2010 - 08:52
Laba...neesu Vilniaus geožio salonų lankytoja, bet...matau, kad Vilniuje tampa pigiau kirptis doh.gif Gal kuri galite pasakyti, kaip rasti K. Rimdžiaus salono info irnternete? Gal galite parašyti kirpimų kainas arba kažkokį telefoną, kur galima paskambinti, pasiteirauti kainų, užsiregistruoti kirpimui.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 12 09, 18:54)
Laba...neesu Vilniaus geožio salonų lankytoja, bet...matau, kad Vilniuje tampa pigiau kirptis doh.gif Gal kuri galite pasakyti, kaip rasti K. Rimdžiaus salono info irnternete? Gal galite parašyti kirpimų kainas arba kažkokį telefoną, kur galima paskambinti, pasiteirauti kainų, užsiregistruoti kirpimui.

Mane ir K.Rimdziaus kontaktai ir kainos domina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lego76 @ 2010 12 09, 18:33)
Mane ir K.Rimdziaus kontaktai ir kainos domina.  ax.gif

Didžioji g. 28, Vilnius
Tel. (370) 52628888
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 12 09, 17:54)
Laba...neesu Vilniaus geožio salonų lankytoja, bet...matau, kad Vilniuje tampa pigiau kirptis doh.gif

Nepastebėjau tokios tendencijos.. Vilniuje pigiau kirptis nei kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 10 gruodžio 2010 - 15:09