Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

tai ir sakau, eina visos forumietes su labai vienodais veido bruozais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 02 28, 11:55)
tai ir sakau, eina visos forumietes su labai vienodais veido bruozais  lotuliukas.gif

Labai paprieštaraučiau, nes mergaitės, kurios atsiuntė nuotraukytes, tai aš nuo jų stipriai skiriuosi 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri neseniai dažėtės sruogelėmis? Ir likote labai patenkinta thumbup.gif Kur Vilniuje ta kirpėja?? wub.gif Norėčiau ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Godike @ 2011 02 28, 13:05)
Labai paprieštaraučiau, nes mergaitės, kurios atsiuntė nuotraukytes, tai aš nuo jų stipriai skiriuosi  4u.gif

imeskite foto
Atsakyti
Atsiprašau jei ka ne taip leptelėjau Godike 4u.gif Tiesiog jei Renata visas iškarpo, tai sakau gal ir veido bruožai vienodi biggrin.gif
Papildyta:
Jei Moxe klausiat apie tą šiuo metu pagrindinį apkalbos objektą Renatą, tai ji dirba Yury salone Rūdninkų g.
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2011 02 28, 14:09)
imeskite foto

ir aš norėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2011 02 27, 22:40)
Įdomiai, kerpa visus pagal vieną etiketę (plius minus). Ir pačių toks įvaizdis. Ar jau pamiršo Renata viską ką mokėjo ar čia salono etiketė kirpti visus pagal Yury.

Sveikos, įkišiu ir aš savo trigrašį, nes vis pasiskaitau šią temelę...
Apkerpa taip, nes jei pasidomėtumėte, šiuo metu tokia šukuosena laikoma viena iš "šveižiausių", ala 2011 metų tendencijos jaunatviškiem žmonėm (funky stiliaus).
Tik kiek tokios šukuosenos "šviežios", tai drįstu suabejoti, nes aš pati taip apsikirpus vaikštau jau du metus, todėl dabar ieškau, kas galėtų pasiūlyt ką nors naujesnio ir įdomesnio, tik kiek ieškau, ir pas jus pasiskaitau, vis nusiviliu verysad.gif
Gal žinote tokią kirpėją, kuri nebijotų eksperimentuoti? Bet kad ir eksperimentai vykę būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 02 28, 14:23)
Atsiprašau jei ka ne taip leptelėjau Godike  4u.gif  Tiesiog jei Renata visas iškarpo, tai sakau gal ir veido bruožai vienodi  biggrin.gif
Papildyta:
Jei Moxe klausiat apie tą šiuo metu pagrindinį apkalbos objektą Renatą, tai ji dirba Yury salone Rūdninkų g.

Viskas gerai 4u.gif Tik norėjau pasakyti, kad nekerpa vienu stiliumi ir tiek. Jei kirpčiukai man netinka, tai jų ir nedarys. Jei griežtas stilius man netinka, tai ir nekirpo.
Nuotraukytės nedėsiu, nes nelabai jau yra ką parodyti. Mano plaukai iki pečių ir lengvai banguojasi, sukasi, tai ji pagal plauko sukimąsi man pakirpo, kad išsiplovus galvą nebūtų daug problemų. Mane pamačius tikrai nepasakys, kad wow kaip gražu ir kokie gražūs plaukai (neturiu svajonių plaukų), bet kirpimu aš patenkinta, ar eisiu dar? Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
gal kas turite kokiu atsiliepimu apie stiliste Lina Tamosiuniene is Gatineau salono? buciau labai dekinga! smile.gif
Atsakyti
aga mane irgi labai domina atsiliepimai apie Gatineau grozio salona, nes kaineles ten tikrai aukstokos, bet jei verta tokios kainos, kodel gi ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2011 02 27, 18:56)
Senokai mačiau, bet man tai visada gerai atrodei, Rasma  wub.gif

bigsmile.gif
Ačiū! Žiauriai malonu girdėti ir dar iš ko - iš Tavęs wub.gif
Kartais turbūt reik nuo savikritikos pasveikt ax.gif Prisipažįstu, jog suvokiu, kad kartais nežinau ko iš savęs noriu blush2.gif
Atsakyti
nežinaku kaip dėl kirpimų (nes man visada kerpa tik galiukus), bet man patinka mano kirpėja. susiradau ją prieš 6 metus (tada ji dar dirbo kitur) ir dabar visada lankausi tik pas ją - dažau ilgus plaukus sruogelėmis, vieną kartą cheminį dariau. Po dažymo ne kartą esu girdėjusi iš pažystamų, bendradarbių kad gražiai nudažyta, smulkiai, ne gabalais.
Ji dirba Ševčenkos g. "Auksinė Lagūna". Kirpėja Jūratė
Atsakyti