Klimte super labai grazu
QUOTE(Softe24 @ 2011 02 26, 12:43)
Man labai įdomu išgirsti apie Tiamo, vis galvoju ten apsilankyti:) Tad būtinai parašykite atsiliepimus
As irgi prisijungiu prie laukianciu atsiliepimu saraso
Papildyta:
QUOTE(inetuke @ 2011 02 27, 14:35)
Klimte super labai grazu
Inetuke, bet tu irgi taip pat graziai atrodai Kiekvienai pagal veido forma parinktas kirpimas, vienas ilgesnis kitas trumpas.
Bet panos sakykit ka norit, nu sios kirpejos-stilistes braizas ir vienu ir kitu atveju jauciasi.
QUOTE(inaja @ 2011 02 27, 13:10)
o ji pati pasiule taip kirptis ar zinojot ko norit?
Pati pasiule, nes visada eidavau kirptis zinodama ko noriu, o si karta norejau, kad nustebintu. Is dalies del to ir keiciau kirpeja
Papildyta:
QUOTE(UltraV @ 2011 02 27, 16:46)
As irgi prisijungiu prie laukianciu atsiliepimu saraso
Papildyta:
Inetuke, bet tu irgi taip pat graziai atrodai Kiekvienai pagal veido forma parinktas kirpimas, vienas ilgesnis kitas trumpas.
Bet panos sakykit ka norit, nu sios kirpejos-stilistes braizas ir vienu ir kitu atveju jauciasi.
Papildyta:
Sutinku Bet atkreipiau demesi, kad ju salone visi su tokio tipo kirpimu.
O del TIAMO tai teks ilgokai palaukt, nes mama ketina ten keliaut kovo menesi
QUOTE(klimte @ 2011 02 26, 15:28)
Na pati pabandziau nusifotografuoti, deje nelabai moku pozuoti bei nuotraukos tamsokos, bet gal matysit ka. Kazkaip tokiais atvejais muiline geriau nei veidrodinis
https://picasaweb.go...CI3a3_TXw8fUGg#
Modelis as gal ir ne koks bet i juos ir nepretenduoju
https://picasaweb.go...CI3a3_TXw8fUGg#
Tikrai gražiai atrodot, stilingas kirpimas, super
Tik va dabar susimąsčiau, jog plaukučiai mano visai kitokios struktūros, tai man tokie kirpimai netiktu.
Kažin kaip ji susitvarko su šiek tiek banguotais, storesniais plaukais
Gal yra tokių plaukų savininkių, kurios pas Renatą lankėsi?
Sutinku su tavimi UltraV Jauciasi ir labai jauciasi. Idomu daugiau pamatyti mergaiciu nukirptu. Gal tik supermamas iskarpo? man irgi ji pasiule, pakraipe, pasuko plaukus aplink mano galva ir perdaug neklausinejo ko noreciau. O gal cia pas mus forumietes visu galvu formos panasios? Kad panasiai kerpa?
QUOTE(klimte @ 2011 02 26, 14:28)
puikus modelis, labai gražios akys, na ir žinoma šukuosena
QUOTE(Rasma @ 2011 02 26, 19:10)
O kai mane nukerpa...kelias dienas žiūriu ir taip neatrodo gerai
Senokai mačiau, bet man tai visada gerai atrodei, Rasma
Įdomiai, kerpa visus pagal vieną etiketę (plius minus). Ir pačių toks įvaizdis. Ar jau pamiršo Renata viską ką mokėjo ar čia salono etiketė kirpti visus pagal Yury.
Šiaip ar taip jums abejoms tinka kirpimai, gražiai atrodote.
Šiaip ar taip jums abejoms tinka kirpimai, gražiai atrodote.
Abiems merginoms Renatos kirpimai tinka. Bet aš ten neeičiau, nes man kirpėjų įvaidis ir kirpimai "išpešioti"nepatinka.
Ačiū, Jums merginos, kad pasidalinot
Ačiū, Jums merginos, kad pasidalinot
svarbu, kad nukerpa ir tinka tas ispesiojimas, vat jei nukirptu ir netiktu cia jau blogiau butu
QUOTE(klimte @ 2011 02 27, 19:27)
Pati pasiule, nes visada eidavau kirptis zinodama ko noriu, o si karta norejau, kad nustebintu. Is dalies del to ir keiciau kirpeja
Papildyta:
Papildyta:
As tai lauksiu, .......
nes ka tik mane trumpai "nuzarino". Pagal veido forma aisku, stilingai, su pakarpimais kurie plauku neprideda.Beje mano plaukai kaip Inetukes.
Tai va po tokio kirpimo mane prie klasikos patrauke....todel lauksiu ziniu is Tiamo
Man tai sako darbe, kad tokie plaukai labai atspindi mano charakteri Na kai kurioms merginoms sutinku, kad tokie plaukai Cia labai turi tikti ir pagal zmogaus stiliu ir netik prie veido. Kazkaip neisivaizduoju klasikinio kostiumelio ir tokio ispesioto kirpimo.
As tai isvis vazineju su reikalais i Vilniu tai tuo paciu ir apsizarinu. Nes Panevezyje tai isvis sunku rasti. Buvau dar Vilniuje Labeloje, bet nezinau kazkaip nelabai prilipo.
As tai isvis vazineju su reikalais i Vilniu tai tuo paciu ir apsizarinu. Nes Panevezyje tai isvis sunku rasti. Buvau dar Vilniuje Labeloje, bet nezinau kazkaip nelabai prilipo.
Buvau pas Renatą ir man nedarė jokio griežto kirpimo, nes mano plaukams ir veido tipui netiktų toks kirpimas. Todėl gražiai pakarpė plaukučius ir viskas. Taip kad nedaro ji vieno kirpimo, o parenka ir pasitaria su klientu kas jam tinka ir patinka.