Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Nenoriu zadet, nes prie notebook'o retai prisedu, bet pasistengsiu idet 4u.gif gal siandien paprasysiu savo vyriskio kad nufotografuotu, o gal pati pameginsiu thumbup.gif
O seip tai manau, kad meginsiu turbut toliau savo ieskojimus kirpeju sferoje. Va mama noriu savo nusiust i TIAMO salona pas toma. Kazkur skaiciau, kad gerai kerpa. Tai jei eis pas ji tai galesiu parasyt atsiliepimus ir ispudzius (zinoma jei kam bus idomu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klimte @ 2011 02 26, 10:39)
Nenoriu zadet, nes prie notebook'o retai prisedu, bet pasistengsiu idet  4u.gif gal siandien paprasysiu savo vyriskio kad nufotografuotu, o gal pati pameginsiu thumbup.gif 
O seip tai manau, kad meginsiu turbut toliau savo ieskojimus kirpeju sferoje. Va mama noriu savo nusiust i TIAMO salona pas toma. Kazkur skaiciau, kad gerai kerpa. Tai jei eis pas ji tai galesiu parasyt atsiliepimus ir ispudzius (zinoma jei kam bus idomu) ax.gif

Man labai įdomu išgirsti apie Tiamo, vis galvoju ten apsilankyti:) Tad būtinai parašykite atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Na pati pabandziau nusifotografuoti, deje nelabai moku pozuoti bei nuotraukos tamsokos, bet gal matysit ka. Kazkaip tokiais atvejais muiline geriau nei veidrodinis biggrin.gif
https://picasaweb.go...CI3a3_TXw8fUGg#

Modelis as gal ir ne koks bet i juos ir nepretenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klimte @ 2011 02 26, 15:28)
Na pati pabandziau nusifotografuoti, deje nelabai moku pozuoti bei nuotraukos tamsokos, bet gal matysit ka. Kazkaip tokiais atvejais muiline geriau nei veidrodinis biggrin.gif

Gražu 4u.gif Patinka man tokios pakarpytos plaukuosenos. Tik su mano plaukais tai neįmanoma, nes labai stori ir pučiasi. Todėl visokie iškarpymai atrodo prastai doh.gif . Bet galvoju apsilankyti pas Renatą, gal ji ką gero sugalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klimte @ 2011 02 26, 15:28)

Na ka, geras stilingas kirpimas, pritaikytas prie veido formos. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jei labiau sypsotumeisi, tai ir modelis istaves iseitu
Atsakyti
O man netiktu, nes plaukai ploni ir kazkiek banguojas
Atsakyti
QUOTE(klimte @ 2011 02 26, 10:39)
Nenoriu zadet, nes prie notebook'o retai prisedu, bet pasistengsiu idet  4u.gif gal siandien paprasysiu savo vyriskio kad nufotografuotu, o gal pati pameginsiu thumbup.gif 

O toma tai mergaite ar berniukas g.gif , atsiprasau uz neismanyma is anksto blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2011 02 26, 17:11)
O toma tai mergaite ar berniukas g.gif , atsiprasau uz neismanyma is anksto blush2.gif .

vaikinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klimte @ 2011 02 26, 14:28)

Labai graziai nukirpi, man patinka, o jau akiu melynumas smile.gif
Atsakyti
Žiūriu aš į dedamas foto ir visos kitų moterų šukuosenos man atrodo labai gražios, pritaikytos žmogui..na, tiesiog labai gražu.

klimte, labai puikiai atrodot!

O kai mane nukerpa...kelias dienas žiūriu ir taip neatrodo gerai biggrin.gif
Atsakyti
Ir as i save vis ziuriu ir niekaip man "neprilimpa" kirpimas blush2.gif Nezinau kodel. Gal todel, kad visada kirpimas buvo grieztas ir iskarpymu tu nebudavo smile.gif
Cia raset, kad nesisypsau-tai viskas labai paprasta - kai kas nors kitas fotografuoja tai visad issisiepus bunu, o va sau paciai pozuot nejauku lotuliukas.gif
Aciu visoms uz pagyras. Atvirai parasysiu, nesitikejau (labiau tikejausi kritikos) ax.gif
Toms kurios kazko kito nori (o ne iskarpymu) siulyciau eiti ne pas renata). Daugelis jos kirpimu paremti iskarpymais (mamo matytu). Matyt, dabar tokios mados tendencijos blink.gif
Beje kirpimo kaina yury salone, isskyrus Juriju, 80lt.
Atsakyti
QUOTE(klimte @ 2011 02 27, 10:41)
Ir as i save vis ziuriu ir niekaip man "neprilimpa" kirpimas blush2.gif  Nezinau kodel. Gal todel, kad visada kirpimas buvo grieztas ir iskarpymu tu nebudavo smile.gif 
Cia raset, kad nesisypsau-tai viskas labai paprasta - kai kas nors kitas fotografuoja tai visad issisiepus bunu, o va sau paciai pozuot nejauku  lotuliukas.gif
Aciu visoms uz pagyras. Atvirai parasysiu, nesitikejau (labiau tikejausi kritikos) ax.gif
Toms kurios kazko kito nori (o ne iskarpymu) siulyciau eiti ne pas renata). Daugelis jos kirpimu paremti iskarpymais (mamo matytu). Matyt, dabar tokios mados tendencijos blink.gif 
Beje kirpimo kaina yury salone, isskyrus Juriju, 80lt.

o ji pati pasiule taip kirptis ar zinojot ko norit?
Atsakyti