Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Oi brunteike lauksim is taves dabar komentaru ir atsiliepimu, nu taip idomu.... Nu ir as zinok pastebejau tai Jorky. Ai kai netinka ilgi, tai jau geriau tada trumpi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 02 21, 09:37)
va mergaites idedu pasikeitimu nuotraukos po Renatos, labai nekritikuokit, nes anksti ryte darytos darbe, tai ....  blush2.gif 

http://s1089.photobu...e/inetasv/index

Tamstos seveliuros gi negalima kritikuoti, pati rasai mirksiukas.gif gal todel visos tik giria. Man irgi sunku ka blogo pasakyti mirksiukas.gif , nes reiketu visa galva paziureti , o ne tik vaizda is priekio mattyti. Manau objektyviausiai gali ivertinti tie kurie mato Jus gyvai. Jei jiems OK tai reiskia is tikro OK.

P.S.: Man tai praejo noras pas Renata kirptis, nes nenoriu, kad mano sukuosena butu kaip Renatos. Bet toms, kurioms toks ivaizdis patinka manau Renata pats geriausias pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 02 21, 09:37)
va mergaites idedu pasikeitimu nuotraukos po Renatos, labai nekritikuokit, nes anksti ryte darytos darbe, tai ....  blush2.gif 

http://s1089.photobu...e/inetasv/index

Dabar žymiai geriau mirksiukas.gif

O jei mano ir taip labai trumpi, ką padarytų? Gal vieną pusę išskustų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2011 02 21, 13:16)
P.S.: Man tai praejo noras pas Renata kirptis, nes nenoriu, kad mano sukuosena butu kaip Renatos. Bet toms, kurioms toks ivaizdis patinka manau Renata pats geriausias pasirinkimas.

Sutinku drinks_cheers.gif kam patinka tokia sukuoseta, tai thumbup.gif Bet as noreciau ko nors moteriskesnio blush2.gif
Atsakyti
Sulu, hmmm idomu pabandyk ir pranesk man... lotuliukas.gif Idomu ka kita karta padaris g.gif

Sutinku, kad ilgi plaukai moteriska ir zavu, bet kai netinka... O tuo labiau pati nesu labai itin moteriska, o daugiau vejavaike, tai man pats tas biggrin.gif
Papildyta:
patikekit su dideliu pavydu ziuriu i tas moteris pas kurias ilgi grazus plaukai ir pati tokiu noreciau... bet deja pas mane plaukai nei tiesus, nei garbanoti, tai... nekas ir gaunasi
Atsakyti
jauciu iseiciau apsiverkus, jeigu mane taip nuzarintu ax.gif bet gal todel, kad pati visa laika turiu ilgus plaukus. anyway, svarbu, kad jums patinka ir puikiai jauciates - cia ir yra didziausias kirpejo darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 02 21, 16:30)
Sulu, hmmm idomu pabandyk ir pranesk man...  lotuliukas.gif Idomu ka kita karta padaris  g.gif

Sutinku, kad ilgi plaukai moteriska ir zavu, bet kai netinka... O tuo labiau pati nesu labai itin moteriska, o daugiau vejavaike, tai man pats tas  biggrin.gif
Papildyta:
patikekit su dideliu pavydu ziuriu i tas moteris pas kurias ilgi grazus plaukai ir pati tokiu noreciau... bet deja pas mane plaukai nei tiesus, nei garbanoti, tai... nekas ir gaunasi

norint istiesinti ir pastorinti plaukus, padaryti juos paklusnius, tam yra priemoniu, tik noro ir pinigu reikia
Atsakyti
Ar kas buve deguonies grozio centre Santariskese?Kaip ten?
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2011 02 21, 14:16)
Tamstos seveliuros gi negalima kritikuoti, pati rasai  mirksiukas.gif gal todel visos tik giria. Man irgi sunku ka blogo pasakyti mirksiukas.gif , nes reiketu visa galva paziureti , o ne tik vaizda is priekio mattyti. Manau objektyviausiai gali ivertinti tie kurie mato Jus gyvai. Jei jiems OK tai reiskia is tikro OK.

Sveiki. Nereikia Renatos taip nuvertinti, jog ji moka kirpti tik trumpai... Šiandien buvau pas ją, kirpausi ir dažiausi plaukus. Man labai patiko... Nukirpo negražius plaukučių galiukus, iškarpė priekį, gražiai nudažė. Man labai patiko. smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kristinkristina @ 2011 02 21, 19:56)
Sveiki. Nereikia Renatos taip nuvertinti, jog ji moka kirpti tik trumpai... Šiandien buvau pas ją, kirpausi ir dažiausi plaukus. Man labai patiko... Nukirpo negražius plaukučių galiukus, iškarpė priekį, gražiai nudažė. Man labai patiko. smile.gif.

Gal galėsite įdėti foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 02 21, 20:00)
Gal galėsite įdėti foto? 4u.gif

Prie progos paprašysiu vyro, kad nufotografuotų ir atsiųsiu Jums asmeniškai ax.gif . O Renata labai šauni, kaip žmogus labai miela ir tikra profesonalė smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kristinkristina @ 2011 02 21, 21:07)
Prie progos paprašysiu vyro, kad nufotografuotų ir atsiųsiu Jums asmeniškai  ax.gif . O Renata labai šauni, kaip žmogus labai miela ir tikra profesonalė smile.gif.

Labai lauksiu, nes norėčiau pas ją apsilankyti, o pati esu su ilgais plaukais, norėčiau pamatyti, kaip Jūsų sutvarkė ax.gif
Atsakyti