Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(inetuke @ 2011 02 17, 20:20)
Sorry mergaites, kad taip ilgai neparasiau, matot man dar iki namu reikia persibastyti (iki Panevezio)  4u.gif  Tai va mano ispudziai... Likau vel su trumpuciais plaukiukais, tokiais sakyciau stiliovais  rolleyes.gif  na taip apkirpo gan sustriai, man patiko. Mano vyras kai pamte ogo sako vos ne kaip mano ilgis  biggrin.gif  Bet siaip super  bigsmile.gif Aisku pasikeitimas gana radikalus ir zenklus... Administratore sako nu ir pavaret. Man patiko, kad ji perdaug neklausinejo. As siaip irgi kai nei tokie nei anokie plaukai buvo, tai irgi perdaug nezinojau ko noriu. Buvo svarbiausia, kad TIKTU. cia is jos puses buvo tik pliusas, kad ji perdaug neklausinejo. Juk ji profe ir turi matyti ar man tiks prie veido ar ne. Reikes prie progos imesti nuotraukyte jeigu jus norit  ax.gif va uzsirasiau is anskto kovo 23 d. vel eisiu  lotuliukas.gif
SPANGALE kur tu? kokie gi pas tave ispudziai?

Šaunu, kad Jums patiko Jūsų pasikeitimas smile.gif. Aš taip pat pirmadienį vyksiu pas Renatą... Žiūrėsime, kaip pasiseks smile.gif.
Atsakyti
katik vyras sake, kad berniukas blush2.gif blush2.gif blush2.gif idesiu nuotrauka prie progos ir aisku kuo greiciau, tik prasau nezvengti blush2.gif
Atsakyti
Na va, aš katik grįžau blush2.gif užsisėdėjau po darbo valandų blush2.gif
Buvau jau atsiauginusi ilgesnius plaukus, tai dabar juos gana daug patrumpino, iškarpė per visą ilgį, o labiausiai pasikeitė kirpčiai thumbup.gif taip pat dažiau, rezultatas kokio neitikėjau thumbup.gif
Pasikeičiau kardinaliai, dar negaliu priprast, o kas bus kai nueisiu į darbą doh.gif
Atsakyti
Tai as irgi sunkiai dar priprantu, ir i darba tik pirmadieni po atostogu. Bet jauciasi mergina turi gislele thumbup.gif Nu zinok as irgi sedejau ir ilgai i veidrodi ziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 02 18, 11:02)
Tai as irgi sunkiai dar priprantu, ir i darba tik pirmadieni po atostogu. Bet jauciasi mergina turi gislele  thumbup.gif  Nu zinok as irgi sedejau ir ilgai i veidrodi ziurejau  biggrin.gif

Gal jau nebegundykit, įmeskit foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 02 18, 10:08)
Gal jau nebegundykit, įmeskit foto  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
As kiek paskaitau, tai visas apkerpa labai trumpai g.gif O as nenoriu buti kaip berniukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SPANGALE @ 2011 02 17, 21:44)
Na va, aš katik grįžau  blush2.gif  užsisėdėjau po darbo valandų  blush2.gif
Buvau jau atsiauginusi ilgesnius plaukus, tai dabar juos gana daug patrumpino, iškarpė per visą ilgį, o labiausiai pasikeitė kirpčiai  thumbup.gif taip pat dažiau, rezultatas kokio neitikėjau  thumbup.gif
Pasikeičiau kardinaliai, dar negaliu priprast, o kas bus kai nueisiu į darbą  doh.gif

kokia spalva dazet?
Atsakyti
QUOTE(SPANGALE @ 2011 02 17, 23:44)
Na va, aš katik grįžau  blush2.gif  užsisėdėjau po darbo valandų  blush2.gif
Buvau jau atsiauginusi ilgesnius plaukus, tai dabar juos gana daug patrumpino, iškarpė per visą ilgį, o labiausiai pasikeitė kirpčiai  thumbup.gif taip pat dažiau, rezultatas kokio neitikėjau  thumbup.gif
Pasikeičiau kardinaliai, dar negaliu priprast, o kas bus kai nueisiu į darbą  doh.gif

Jei nepaslaptis, kokia kaina dazymo+kirpimo? ir kokia spalva dazet? ar sviesinot ar tamsinot?
Noretusi ir man pas ja uzsukti, tik niekaip neapsisprendziu del dazymo blush2.gif

Gal kas zinot, kaip jai sekasi su vyrisku kirpimu? bigsmile.gif Jei ne tai gal galit koki parekomenduot vyru kirpeja? Reik saviski jau siusti kirptis. Abu lankemes SIMONOS salone, ir kazkaip pastaraisiais kartais nuvyle, tai norim pakeist kirpejus doh.gif
Atsakyti
Gal kas lanketes cia akcija , nezinau ar verta pabandyt?
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2011 02 18, 14:47)

Gal kas lanketes cia akcija  , nezinau ar verta pabandyt?

Va, va. Aš ir skaitau, ir galvoju bandyti ar ne? g.gif

Atsakyti
[quote=inetuke,2011 02 17, 20:20]
. Reikes prie progos imesti nuotraukyte jeigu jus norit ax.gif va uzsirasiau is anskto kovo 23 d. vel eisiu lotuliukas.gif

nagi meskit mergikes fotkes... labai jau idomu , kaip atrodot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2011 02 18, 10:57)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
As kiek paskaitau, tai visas apkerpa labai trumpai  g.gif  O as nenoriu buti kaip berniukas  blush2.gif

o as kaip pas ja nuejau buvau su ilgais plaukais ir likau su ilgais, tik pakoregavo plauku forma, Renata kol kas is mano bandytu kirpeju pati paciausia thumbup.gif
Atsakyti