Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(inetuke @ 2011 02 16, 22:13)
O geras gal prasilenksim. Mano vizitas 13.30 as tai taip spirgu.... Laukiam laukiam pokyciu laukiam  ir aisku geru ispudziu. O Jus kada einat?  drinks_cheers.gif

Aš 17.30 val. 4u.gif Būtinai parašykit kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SPANGALE: 16 vasario 2011 - 21:20
Butinai parasysiu, pagasdinsiu Jus tongue.gif tongue.gif tongue.gif Juokauju... ax.gif Man tai istikro truputi neramu, nes kaip jau ir pripratus buvau prie kasytes, o dabar noriu vel trumpai. Nes nelabai man tinka palaidi, geriau trumpi ir grazus negu ilgi ir netinkantys... doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif prisiskaiciau as cia jusu komentaru, kad Renata is Yury turetu buti plauku kirpimo deive smile.gif)) taaaip noreciau pas ja uzsukti kad padarytu ka normalaus is manes, bet na brangoka.. gal sakau kas ka pigesnio ir vistik gero galetumete pasiulyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jingrida @ 2011 02 17, 00:21)
Sveikos smile.gif prisiskaiciau as cia jusu komentaru, kad Renata is Yury turetu buti plauku kirpimo deive smile.gif)) taaaip noreciau pas ja uzsukti kad padarytu ka normalaus is manes, bet na brangoka.. gal sakau kas ka pigesnio ir vistik gero galetumete pasiulyti? smile.gif

Na aš kirpausi Oze salon plius kirpykloje tai kaip ir patenkinta buvau,mokėjau septyniasdešimt litų blush2.gif Dabar nepagailėjau dar dvidešimt litukų ir perėjau kirptis į Yuri tai esu dar labiau patenkinta,verta tikrai tų pinigų thumbup.gif
Atsakyti
inetuke laukiam atsiliepimu o ir foto butu visai liux nes jau ir as susigundziau pas Renata dumti biggrin.gif
o dar zinot kas man keista kartais kirpyklose yra? jauciu juoksites biggrin.gif
Nu pvz as nestuke.gif ir kai nueinu tai iskart toks pasimetimas, sumisimas gal ir baime akyse pamatai kad nu va nukirpsiu ir liks nepatenkinta ar dar bala zino kas biggrin.gif bet man tai toks irgi tada nepatogumo jausmas apima kad va zmogus pamates pasimete doh.gif o as megeja tokiutruputi crazy sukuosenu to aisku ir negaunu, nes kerpa jau kaip "busima mama" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 02 17, 13:17)
Na aš kirpausi Oze salon plius kirpykloje tai kaip ir patenkinta buvau,mokėjau septyniasdešimt litų  blush2.gif Dabar nepagailėjau dar dvidešimt litukų ir perėjau kirptis į Yuri tai esu dar labiau patenkinta,verta tikrai tų pinigų  thumbup.gif

na man rods teks pasitaupyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jingrida: 17 vasario 2011 - 17:03
Sorry mergaites, kad taip ilgai neparasiau, matot man dar iki namu reikia persibastyti (iki Panevezio) 4u.gif Tai va mano ispudziai... Likau vel su trumpuciais plaukiukais, tokiais sakyciau stiliovais rolleyes.gif na taip apkirpo gan sustriai, man patiko. Mano vyras kai pamte ogo sako vos ne kaip mano ilgis biggrin.gif Bet siaip super bigsmile.gif Aisku pasikeitimas gana radikalus ir zenklus... Administratore sako nu ir pavaret. Man patiko, kad ji perdaug neklausinejo. As siaip irgi kai nei tokie nei anokie plaukai buvo, tai irgi perdaug nezinojau ko noriu. Buvo svarbiausia, kad TIKTU. cia is jos puses buvo tik pliusas, kad ji perdaug neklausinejo. Juk ji profe ir turi matyti ar man tiks prie veido ar ne. Reikes prie progos imesti nuotraukyte jeigu jus norit ax.gif va uzsirasiau is anskto kovo 23 d. vel eisiu lotuliukas.gif
SPANGALE kur tu? kokie gi pas tave ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 02 17, 19:20)
Sorry mergaites, kad taip ilgai neparasiau, matot man dar iki namu reikia persibastyti (iki Panevezio)  4u.gif  Tai va mano ispudziai... Likau vel su trumpuciais plaukiukais, tokiais sakyciau stiliovais  rolleyes.gif  na taip apkirpo gan sustriai, man patiko. Mano vyras kai pamte ogo sako vos ne kaip mano ilgis  biggrin.gif  Bet siaip super  bigsmile.gif Aisku pasikeitimas gana radikalus ir zenklus... Administratore sako nu ir pavaret. Man patiko, kad ji perdaug neklausinejo. As siaip irgi kai nei tokie nei anokie plaukai buvo, tai irgi perdaug nezinojau ko noriu. Buvo svarbiausia, kad TIKTU. cia is jos puses buvo tik pliusas, kad ji perdaug neklausinejo. Juk ji profe ir turi matyti ar man tiks prie veido ar ne. Reikes prie progos imesti nuotraukyte jeigu jus norit  ax.gif va uzsirasiau is anskto kovo 23 d. vel eisiu  lotuliukas.gif

Priminkit prasau, kiek kainavo kirpimas?
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 02 17, 19:20)
Sorry mergaites, kad taip ilgai neparasiau, matot man dar iki namu reikia persibastyti (iki Panevezio)  4u.gif  Tai va mano ispudziai... Likau vel su trumpuciais plaukiukais, tokiais sakyciau stiliovais  rolleyes.gif  na taip apkirpo gan sustriai, man patiko. Mano vyras kai pamte ogo sako vos ne kaip mano ilgis  biggrin.gif  Bet siaip super  bigsmile.gif Aisku pasikeitimas gana radikalus ir zenklus... Administratore sako nu ir pavaret. Man patiko, kad ji perdaug neklausinejo. As siaip irgi kai nei tokie nei anokie plaukai buvo, tai irgi perdaug nezinojau ko noriu. Buvo svarbiausia, kad TIKTU. cia is jos puses buvo tik pliusas, kad ji perdaug neklausinejo. Juk ji profe ir turi matyti ar man tiks prie veido ar ne. Reikes prie progos imesti nuotraukyte jeigu jus norit  ax.gif va uzsirasiau is anskto kovo 23 d. vel eisiu  lotuliukas.gif

Labai butu idomu pasiziureti, kaip atrodo sukuosenos. Nes pasiziurejus ju puslapi, pasidare truputi baisu unsure.gif
Atsakyti
lituka, kodel baisu? unsure.gif Kirpimas kainavo turbut standartiskai 80 lt. na jei dirbant labai ofisini darba, su tokia sukuosena nezinau ar eiciau, bet kai pas mus nera darbinio kodekso, man super... bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kas turite atsiliepimu apie kirpeja-stiliste Jurate is ,,Jakra"? Ar ji ten jau nebe dirba? Skaiciau senoj tiemoje apie ja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituka: 17 vasario 2011 - 20:06
O jau kaip knieti i jus paziureti nes as taip pat noreciau trumpai ax.gif
Atsakyti