Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Rasma @ 2011 02 11, 15:34)
Manau, kad antrasis variantas smile.gif Todėl jei yra galimybė kirpkitės Vakarų Europoje..draugės, kurios komandiruotės metu apsikerpa Vokietijoje, Italijoje net pas joms nežinomus kirpėjus vos ne eilinėje kirpykloje, atrodo keliskart geriau nei apsikirpusios LT pas stiliaus ikonas ax.gif Ir nežinau kodėl taip yra g.gif Aš mokėčiau ale bet kiek, jei mane nukirptų taip, kad man labiausiai tiktų, bet kiek bemokėčiau  rezultatas ar už 35 ar už 340 Lt - neatskirsi doh.gif

Gyvenu aš toj Italijoj jau daug metų ir grįžtų kirptis ir dažytis i Lietuvą. Ir mano draugių tą pati situacija.Ir iš kirpėjų tą esu girdėjus. Esmė tame, kad italų plaukai visiškai kitokie. Stori, daug. Jie nepripratę prie lietuviško plauko, kuris yra plonas ir jo struktūra kitokia (bet čia ne tik man, kad maniškiai kudi, tiesiog turbūt genetiškai jau toks daugumos lietuvaičių plaukas). O jau su dažymais, ypač šviesinimais, išvis.. Nudegine plaukus tiek man, tiek mano draugėm iki žaizdų. Ir kirpyklos, kur mes lankomes, yra vienos iš geriausių Milane (nes vat su kainom tiktai pranašumas IT, ten ale top kirpyklos, tiek, kiek čia geroj sumoki)
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2011 01 12, 20:22)
Gal galite parekomenduoti gera kirpeja, kuri puikiai ismano plauku dazymo technika? Bijau eiti pas bet kokia, noriu uztikrinto rezultato, o ne triusiuku eksperimentiniu pabuti ir dar uz tai suplot nemenka sumele  g.gif

Siulyciau grožio saloną santariškėse(Marcinkevičiaus g.17),labai gerai kirpejos dirba!!Ir kerpa ir dažo puikiai,ir kainos nesikandzioja.Tel:. 860047121 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 02 12, 10:58)
Gyvenu aš toj Italijoj jau daug metų ir grįžtų kirptis ir dažytis i Lietuvą. Ir mano draugių tą pati situacija.Ir iš kirpėjų tą esu girdėjus. Esmė tame, kad italų plaukai visiškai kitokie. Stori, daug. Jie nepripratę prie lietuviško plauko, kuris yra plonas ir jo struktūra kitokia (bet čia ne tik man, kad maniškiai kudi, tiesiog turbūt genetiškai jau toks daugumos lietuvaičių plaukas). O jau su dažymais, ypač šviesinimais, išvis.. Nudegine plaukus tiek man, tiek mano draugėm iki žaizdų. Ir kirpyklos, kur mes lankomes, yra vienos iš geriausių Milane (nes vat su kainom tiktai pranašumas IT, ten ale top kirpyklos, tiek, kiek čia geroj sumoki)

Na va...o aš žinau žmonių, kurie taip planuoja atostogas ar skrydžius darbo reikalais, kad tik apsikirpt Italijoje, Vokietijoje..ir kai grįžta - belieka tik pavydėt (tiesa, nėra šviesiaplaukių..tai dažo tamsiomis ('šokolado' spalvomis), tai aš kažkaip įtikėjus, kad ten geriau blush2.gif Bet jau kirpimai thumbup.gif
Planuoju šią vasarą išbandyti Vokietijos (tiksliau Frankfurto) "Vidal Sasson", tai žiūrėsiu kaip seksis. Bet čia aišku tik vienkartinė akcija, nes važiuoju aplankyti artimųjų, o ne vien dėl to, kad plaukus dažyti/kirpti..toliau LT reiks ieškoti ir atrasti.
Atsakyti
QUOTE(Kristina1983 @ 2011 02 12, 14:24)
Siulyciau grožio saloną santariškėse(Marcinkevičiaus g.17),labai gerai kirpejos dirba!!Ir kerpa ir dažo puikiai,ir kainos nesikandzioja.Tel:. 860047121  rolleyes.gif

QUOTE(Kristina1983 @ 2011 02 12, 14:49)
Siulyciau geras kirpejas,santariskese, grozio salone Marcinkeviciaus g.17 ,tikrai labai gerai dirba,puikiai kerpa ir dažo. tel:860047121 rolleyes.gif

Papildyta:
Rekomenduočiau grožio saloną Marcinkevičiaus g.17, santariškėse.Dirba tikrai geros kirpėjos išmanančios savo specialybę,puikiai ir kerpa ir dažo,ir kainos nesikandzioja tel:860047121  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Juste12 @ 2011 02 13, 13:46)
Drasiai galiu rekomenduoti grožio saloną, santariškėse.Dirba tikrai geros kirpėjos išmanančios savo specialybę,puikiai ir kerpa ir dažo,ir kainos nesikandzioja tel:860047121 thumbup.gif thumbup.gif...

Gal jau gana,ka?Negi taip klientu truksta? blink.gif siaip forume reklama mokama...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 13, 18:18)
Gal jau gana,ka?Negi taip klientu truksta? blink.gif siaip forume reklama mokama...

Kartais vertinga palikti tokias įkyrias žinutes, kad žmonės patys suprastų su kuo susidurs ir kas reklamuoja - ar patenkinti klientai, ar bebankrutuojanti kirpykla..
Jau iškart matosi, kad klientų labai trūksta, o jei trūksta, tai nesinori bandyti kodėl cool.gif
Atsakyti
Labukas norejau pasiklausti ar kas kirpotes Pretty salone? kaip ten meistrai yra vertu demesiso?
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
Norėčiau paklausti, gal kas yra lankęsis TI AMO kirpykloje? Gal turit kokių atsiliepimų apie ten dirbančius kirpėjus? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Labai mane suintrigavo Renata ir Yury:) Mano labai ploni sviesus plaukai....vargstu su jais. Vienas dalykas kas pagelbeja tai garbanos, tačiau nesinori iš vien garbanoti plaukų....kokią kirpėją pasiūlytumėte?
Atsakyti
Kaip laukiu rytdienos. Eisiu pas Renata ta pacia is Yury. Paziuresim ka is mano beformiu kolkas plauku padaris. Nes dabar is labai trumpu atsiauginau jau tokius zemiau peciu. Ir dabar po 2 metu einam pas Renata. Tikiuosi liksim nenusivyle.
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 02 16, 16:17)
Kaip laukiu rytdienos. Eisiu pas Renata ta pacia is Yury. Paziuresim ka is mano beformiu kolkas plauku padaris. Nes dabar is labai trumpu atsiauginau jau tokius zemiau peciu. Ir dabar po 2 metu einam pas Renata. Tikiuosi liksim nenusivyle.

Aš taip pat rytoj einu pas Renata iš Yury 4u.gif Jau labai laukiu ir tikiuosi gerų pkyčių smile.gif Kada Jūs einate? Parašytumėte įspūdžius 4u.gif
Atsakyti
O geras gal prasilenksim. Mano vizitas 13.30 as tai taip spirgu.... Laukiam laukiam pokyciu laukiam ir aisku geru ispudziu. O Jus kada einat? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lauksiu ir aš labai įspūdžių iš Renatos (Yury) ax.gif
Atsakyti