QUOTE(Rasma @ 2011 02 11, 15:34)
Manau, kad antrasis variantas Todėl jei yra galimybė kirpkitės Vakarų Europoje..draugės, kurios komandiruotės metu apsikerpa Vokietijoje, Italijoje net pas joms nežinomus kirpėjus vos ne eilinėje kirpykloje, atrodo keliskart geriau nei apsikirpusios LT pas stiliaus ikonas Ir nežinau kodėl taip yra Aš mokėčiau ale bet kiek, jei mane nukirptų taip, kad man labiausiai tiktų, bet kiek bemokėčiau rezultatas ar už 35 ar už 340 Lt - neatskirsi
Gyvenu aš toj Italijoj jau daug metų ir grįžtų kirptis ir dažytis i Lietuvą. Ir mano draugių tą pati situacija.Ir iš kirpėjų tą esu girdėjus. Esmė tame, kad italų plaukai visiškai kitokie. Stori, daug. Jie nepripratę prie lietuviško plauko, kuris yra plonas ir jo struktūra kitokia (bet čia ne tik man, kad maniškiai kudi, tiesiog turbūt genetiškai jau toks daugumos lietuvaičių plaukas). O jau su dažymais, ypač šviesinimais, išvis.. Nudegine plaukus tiek man, tiek mano draugėm iki žaizdų. Ir kirpyklos, kur mes lankomes, yra vienos iš geriausių Milane (nes vat su kainom tiktai pranašumas IT, ten ale top kirpyklos, tiek, kiek čia geroj sumoki)