Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Jazira @ 2011 02 07, 17:34)
vienos kirpejos paklausiau ar nedazo sita technika, tai paziurejo  blink.gif  i mane kaip i kvaila

Va va va... aš irgi balayage ieškau per visą Lietuvą. Sugiharos Vokiečių g-vėje puslapyje skaičiau, kad Dessange kirpykloje dažo vadinamosiomis "Kalifornijos sruogelemis" - lyg ir būtų panašu į tai. Bet laukiu atsiliepimų.
Gaila, kad Lietuva atsilieka stiliuje. Kai keliauju po Vakarų Europą, matau tiek gražių plaukų - nesvarbu, koks žmogaus amžius. Ir vis galvoju - kame reikalas, ar žmonės pas mus skonio neturi, ar kirpėjai/meistrai nevykę...
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 06, 10:51)
Jei labai netaupot,rekomenduociau cia[porai menesiu bus ramu,nukerpa taip,kad kiekvienas plaukelis,atrodo,pats savo vieta randa smile.gif ]
http://zbignevkoliato.com/

Pas stilistą Zbignevą Koliato nebuvau, bet girdėjau interviu su juo per radiją laidoje su Zita Kelmickaite. Man paliko įspūdį - atrodo, žmogus tikrai nusimano apie plaukų priežiūrą ir stilių.
Atsakyti
QUOTE(stirnuke @ 2011 02 07, 18:56)
Va va va... aš irgi balayage ieškau per visą Lietuvą. Sugiharos Vokiečių g-vėje puslapyje skaičiau, kad Dessange kirpykloje dažo vadinamosiomis "Kalifornijos sruogelemis" - lyg ir būtų panašu į tai. Bet laukiu atsiliepimų.
Gaila, kad Lietuva atsilieka stiliuje. Kai keliauju po Vakarų Europą, matau tiek gražių plaukų - nesvarbu, koks žmogaus amžius. Ir vis galvoju - kame reikalas, ar žmonės pas mus skonio neturi, ar kirpėjai/meistrai nevykę...
Papildyta:
Pas stilistą Zbignevą Koliato nebuvau, bet girdėjau interviu su juo per radiją laidoje su Zita Kelmickaite. Man paliko įspūdį - atrodo, žmogus tikrai nusimano apie plaukų priežiūrą ir stilių.

Del Belayage kalbejau telefonu su Mindaugu is kirpimo meistru. Pasake, kad zino kaip dazyti biggrin.gif Gal bandysiu po keliu savaiciu, bet dar pasikonsultuosiu su juo, kaip tai atsilieps mano plauku buklei
Atsakyti
Laba, gal kas dazosi plaukus pas Asta (buvusi is Labellos, o dabar lyg ir Giuseppe Luppi salone). kokia jos pavarde ir kokios kainos dabar pas ja? ?
Tuo paciu gal galite imesti jos telefona i AZ

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 06, 16:37)
Labai daug kas giria sy meistra,bet kiek girdejau,nemazos kainos.Gal kas kirpotes,kiek mokejote,kokie atsiliepimai g.gif

Kerpuosi,ir neketinu keisti,puikiai dirba,ir pats toks normalus,be visokiu fanaberiju.Ir drauges pas ji kerpasi,visos patenkintos,visas kerpa skirtingai,taip ,kaip kiekvienai labiausiai tinka.Kiekvienam klientui skiria nemazai laiko,nesiblasko kaip kiti-kurie viena padazo,kita pakerpa,trecia pasukuoja ir viska vienu metu schmoll.gif .O kainas galima suzinot jiems pasiskambinus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Gal kam teko kirptis pas Oksana, kuri per Facebook ir skelbiu. lt reklamuojasi kaip Jusu asmenine kirpeja? Paziurejau jos darbus, tai visai patiko, butu idomu suzinoti atsiliepimus tu, kurios jau buvo.
Atsakyti
ieskau profesionalios kirpejos, kuri gerai padarytu vestuvine sukuosena? gal ka galit rekomenduoti? nes laikas bega, o nieko nerandu:(
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 02 10, 18:47)
ieskau profesionalios kirpejos, kuri gerai padarytu vestuvine sukuosena? gal ka galit rekomenduoti? nes laikas bega, o nieko nerandu:(

stiliste Lina is Gatineau grozio salono
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 11 vasario 2011 - 01:38
[quote=stirnuke,2011 02 07, 17:56]
Papildyta:

nežinau ar mes kada nors šitoj periferijoj pasieksim geresnį lygį plaukų stiliuje, nes vienetai žmonių su gražiom šukuosenom; net ir žmonių, kurie duoną pragyvenimui užsidirba iš išvaidos, tarp jų irgi nėra labai gražių šukuosenų.
Atsakyti
QUOTE(stirnuke @ 2011 02 05, 22:28)
Mano skoniui labai artimas pasaulinio salonu tinklo Dessange stilius (siuolaikiskai prancuziskas). Kiek zinau, Lietuvoj yra Sugiharoj ir Vokieciu gatveje Vilniuje. Idomu, kokie atsiliepimai? Kaina man nesvarbi.

Aš ten tvarkiausi plaukus. Ir ką man pasakyti..kaip tiksliau..mano buvo dideli lūkesčiai, bet realiai gaunasi kaip visada smile.gif Normalus kirpimas, pusėtina išvaizda plaukams ataugant, man tikrai neatrodo idealu, bet negaliu ir supeikti, kad kerpa blogai. Bet bent mane kerpa kaip ir visur kitur kirptų. Aišku viskas priklauso ir nuo paties plauko..mano plaukai labai minkšti ir ploni, juos reik kirpti taip, kad atrodytų turintys apimties, tad visi man ir varo vieno ar kito ilgio 'kare' rolleyes.gif
Nors turiu 'savo kirpėją' paprasčiausioje kirpykloje ir vis nuo jos blaškausi, pasilakstau ir sugrįžtu smile.gif Po Dessange aš vėl planuoju eiti pas ją, nerandu idealaus varianto blush2.gif
"Dessange" kirpykloje už kirpimą mokėjau 130 Lt (plaukai nesiekia pečių)
QUOTE(stirnuke @ 2011 02 07, 17:56)

Manau, kad antrasis variantas smile.gif Todėl jei yra galimybė kirpkitės Vakarų Europoje..draugės, kurios komandiruotės metu apsikerpa Vokietijoje, Italijoje net pas joms nežinomus kirpėjus vos ne eilinėje kirpykloje, atrodo keliskart geriau nei apsikirpusios LT pas stiliaus ikonas ax.gif Ir nežinau kodėl taip yra g.gif Aš mokėčiau ale bet kiek, jei mane nukirptų taip, kad man labiausiai tiktų, bet kiek bemokėčiau rezultatas ar už 35 ar už 340 Lt - neatskirsi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2011 02 11, 13:55)
nežinau ar mes kada nors šitoj periferijoj pasieksim geresnį lygį plaukų stiliuje, nes vienetai žmonių su gražiom šukuosenom; net ir žmonių, kurie duoną pragyvenimui užsidirba iš išvaidos, tarp jų irgi nėra labai gražių šukuosenų.

Labai gražiai visą padėtį nusakėt, belieka pritarti.
Atsakyti
www.kirpimas.eu santariškėse Marcinkevičiaus 17,labai geros kirpijos dirba ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Iki šiol kirpausi pas Donatą Salon+ žirmūnų hyper rimi.
Deja, vaikinas paliko šį saloną.

Galbūt žinoti kaip jį būtų galima "sumedžioti". Labai patiko jo darbas.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(me111 @ 2011 02 10, 14:00)
Gal kam teko kirptis pas Oksana, kuri per Facebook ir skelbiu. lt reklamuojasi kaip Jusu asmenine kirpeja? Paziurejau jos darbus, tai visai patiko, butu idomu suzinoti atsiliepimus tu, kurios jau buvo.

as vakar pas ja lankiausi smile.gif prisipazinsiu buvo baisoka,kadangi vistiek zmogaus nezinai, o dar mano plaukai sviesus tai kazkaip didelio stebuklo nesitikejau smile.gif taciau galiu prisijungti prie kitu pagyru, nudaze mane labai graziai.nu man reikejo saknis pabalinti ir patonuoti.kiek esu kirpeju turejus,tai is daugumos iseidavau arba ryza arba geltona, o Oksana is pirmo karto zinojo kokiu procentu reikia padazyti saknis ir labai graziai atitaike smile.gif ji dirba su everline dazais,paleteje maciau labai daug ir graziu spalvyciu, tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti