QUOTE(stirnuke @ 2011 02 05, 22:28)
Mano skoniui labai artimas pasaulinio salonu tinklo Dessange stilius (siuolaikiskai prancuziskas). Kiek zinau, Lietuvoj yra Sugiharoj ir Vokieciu gatveje Vilniuje. Idomu, kokie atsiliepimai? Kaina man nesvarbi.
Aš ten tvarkiausi plaukus. Ir ką man pasakyti..kaip tiksliau..mano buvo dideli lūkesčiai, bet realiai gaunasi kaip visada
Normalus kirpimas, pusėtina išvaizda plaukams ataugant, man tikrai neatrodo idealu, bet negaliu ir supeikti, kad kerpa blogai. Bet bent mane kerpa kaip ir visur kitur kirptų. Aišku viskas priklauso ir nuo paties plauko..mano plaukai labai minkšti ir ploni, juos reik kirpti taip, kad atrodytų turintys apimties, tad visi man ir varo vieno ar kito ilgio 'kare'
Nors turiu 'savo kirpėją' paprasčiausioje kirpykloje ir vis nuo jos blaškausi, pasilakstau ir sugrįžtu
Po Dessange aš vėl planuoju eiti pas ją, nerandu idealaus varianto
"Dessange" kirpykloje už kirpimą mokėjau 130 Lt (plaukai nesiekia pečių)
QUOTE(stirnuke @ 2011 02 07, 17:56)
Gaila, kad Lietuva atsilieka stiliuje. Kai keliauju po Vakarų Europą, matau tiek gražių plaukų - nesvarbu, koks žmogaus amžius. Ir vis galvoju - kame reikalas, ar žmonės pas mus skonio neturi, ar kirpėjai/meistrai nevykę...
Manau, kad antrasis variantas
Todėl jei yra galimybė kirpkitės Vakarų Europoje..draugės, kurios komandiruotės metu apsikerpa Vokietijoje, Italijoje net pas joms nežinomus kirpėjus vos ne eilinėje kirpykloje, atrodo keliskart geriau nei apsikirpusios LT pas stiliaus ikonas
Ir nežinau kodėl taip yra
Aš mokėčiau ale bet kiek, jei mane nukirptų taip, kad man labiausiai tiktų, bet kiek bemokėčiau rezultatas ar už 35 ar už 340 Lt - neatskirsi
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2011 02 11, 13:55)
nežinau ar mes kada nors šitoj periferijoj pasieksim geresnį lygį plaukų stiliuje, nes vienetai žmonių su gražiom šukuosenom; net ir žmonių, kurie duoną pragyvenimui užsidirba iš išvaidos, tarp jų irgi nėra labai gražių šukuosenų.
Labai gražiai visą padėtį nusakėt, belieka pritarti.