Sveikos! Atejau i temele ieskodama kirpejo-stilisto vestuvems, bet kazkaip temele ne visai apie tai, tai bent nusprendziau pagirti ir parekomenduoti savo netiketai atrasta kirpeja
. Ji dirba kirpykloje Barbers, kartu su L. Zvirblyte ir buvo jos mokine. Kadangi dar neturi tokio vardo, tai ir kainos prieinamos, o tuo paciu, reikalui esant, pasitaria su Zvirblyte
Jau kelis metus dazydavausi savarankiskai, buvau tokia vidutine satene. Kai atejau pas ja, sako, reikia tamsinti plaukus, sako, akys kitaip spindes ir visas veidas. As bijojau, kad tamsesne spalva sendins, bet paskui ir Zvirblyte priejo ir ta pati patare, surizikavau
Paskui dar pakirpo kazkaip kitaip, negu mane paprastai mano sena kirpeja kirpdavo... Rezultatas - pora savaiciu negalejau atsiginti komplimentu, kad panasi i Penelope Cruz
, klausimu, ka pasidariau, kad taip spindeti pradejau. Sukuotis dabar paprasta - istiesinti plaukai "neprilimpa" prie galvos, o mano naturaliai banguojantys atrodo tvarkingai ir net seksualiai. Vienu zodziu - patenkinta labai! Kirpejos vardas Karina.