Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 04, 17:05)
turiu nuimti rozinius akinius ir nuvilti, kad stazas jokiais budais nereiskia darbo kokybes biggrin.gif

thumbup.gif taip, tikra tiesa smile.gif

Atsakyti
Mano skoniui labai artimas pasaulinio salonu tinklo Dessange stilius (siuolaikiskai prancuziskas). Kiek zinau, Lietuvoj yra Sugiharoj ir Vokieciu gatveje Vilniuje. Idomu, kokie atsiliepimai? Kaina man nesvarbi.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 02 05, 18:37)
o meistre varda turi? visai isbandyciau, pavasariui norisi naujo kirpimo
  ax.gif

Indre ar Ingrida.. neturiu korteles po ranka siuo metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 25, 08:17)
vis dar laukiu sad.gif

Nezinau, ar dar aktualu, bet pabandykite pasiskambinti i Salon + Akropolyje.

Ten dirba tik vienas vyras ir specializuojasi jis butent vyru kirpimuose. Vardo, deja, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2011 01 30, 13:22)
Tik neikite i Staneviciaus g. 23 pas kirpeja ALEKSANDRA, nesusigundykite mazesne kaina doh.gif  sitaisp apibalvonino uz 40 lt, kas baisu i gatbe iseiti doh.gif idedu galo foto, pasakykit ar cia normalu? bigsmile.gif apie kirpcius net nesneku, isdraske, kad virsus likes storas, o gale styro keli pavieniai plaukeliai. siaubas, neisivaizduoju kaip i gatve iseiti verysad.gif o tiesiog prasiau pakarpyti, kad lengviau plaukai kristu,nes noriu atsiauginti verysad.gif  unsure.gif
user posted image
cia isplovus galva ir naturaliai isdziuve plaukai.
o cia su sukomis issukavus, praskirsciu plaukus
user posted image
nafik tokias kirpyklas ir diletantus kirpejus.
mamos, rekomenduokit gera meistra, kuris atvesrtu mane i zmogu 4u.gif

Jei labai netaupot,rekomenduociau cia[porai menesiu bus ramu,nukerpa taip,kad kiekvienas plaukelis,atrodo,pats savo vieta randa smile.gif ]
http://zbignevkoliato.com/
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 06, 11:51)
Jei labai netaupot,rekomenduociau cia[porai menesiu bus ramu,nukerpa taip,kad kiekvienas plaukelis,atrodo,pats savo vieta randa smile.gif ]

Labai daug kas giria sy meistra,bet kiek girdejau,nemazos kainos.Gal kas kirpotes,kiek mokejote,kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
Merginos, dal kas galit parekomenduoti kirpeja, kuri susitvarkytu su garbanotais/banguotais plaukais? Kazkaip kiek kerpuosi, vis tenka nusivilti, nes vis bandomos istiesinti mano garbanos, o isejus i dregna ora per 10 min viskas issidraiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 06, 10:51)

Ne dabar tikrai netaupysiu, mokesiu bet kiek. tik grifka atsiauginsiu kiek ir eisiu kirptis, nes kol kas pasisiause tie plaukai, nieko ten nepadarys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Atejau i temele ieskodama kirpejo-stilisto vestuvems, bet kazkaip temele ne visai apie tai, tai bent nusprendziau pagirti ir parekomenduoti savo netiketai atrasta kirpeja smile.gif . Ji dirba kirpykloje Barbers, kartu su L. Zvirblyte ir buvo jos mokine. Kadangi dar neturi tokio vardo, tai ir kainos prieinamos, o tuo paciu, reikalui esant, pasitaria su Zvirblyte wink.gif Jau kelis metus dazydavausi savarankiskai, buvau tokia vidutine satene. Kai atejau pas ja, sako, reikia tamsinti plaukus, sako, akys kitaip spindes ir visas veidas. As bijojau, kad tamsesne spalva sendins, bet paskui ir Zvirblyte priejo ir ta pati patare, surizikavau biggrin.gif Paskui dar pakirpo kazkaip kitaip, negu mane paprastai mano sena kirpeja kirpdavo... Rezultatas - pora savaiciu negalejau atsiginti komplimentu, kad panasi i Penelope Cruz biggrin.gif , klausimu, ka pasidariau, kad taip spindeti pradejau. Sukuotis dabar paprasta - istiesinti plaukai "neprilimpa" prie galvos, o mano naturaliai banguojantys atrodo tvarkingai ir net seksualiai. Vienu zodziu - patenkinta labai! Kirpejos vardas Karina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikrobka: 07 vasario 2011 - 00:52
QUOTE(makro @ 2011 02 02, 10:43)
O kur jis randasi? Kokios pas ji kainos? smile.gif

Berods, rašiau, kad Kristianos salone (Vilniuje). Kirpimas iki 100 Lt, dažymas 150-200 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikrobka @ 2011 02 07, 01:51)
Sveikos! Atejau i temele ieskodama kirpejo-stilisto vestuvems, bet kazkaip temele ne visai apie tai, tai bent nusprendziau pagirti ir parekomenduoti savo netiketai atrasta kirpeja  smile.gif . Ji dirba kirpykloje Barbers, kartu su L. Zvirblyte ir buvo jos mokine. Kadangi dar neturi tokio vardo, tai ir kainos prieinamos, o tuo paciu, reikalui esant, pasitaria su Zvirblyte wink.gif Jau kelis metus dazydavausi savarankiskai, buvau tokia vidutine satene. Kai atejau pas ja, sako, reikia tamsinti plaukus, sako, akys kitaip spindes ir visas veidas. As bijojau, kad tamsesne spalva sendins, bet paskui ir Zvirblyte priejo ir ta pati patare, surizikavau  biggrin.gif  Paskui dar pakirpo kazkaip kitaip, negu mane paprastai mano sena kirpeja kirpdavo... Rezultatas - pora savaiciu negalejau atsiginti komplimentu, kad panasi i Penelope Cruz  biggrin.gif , klausimu, ka pasidariau, kad taip spindeti pradejau. Sukuotis dabar paprasta - istiesinti plaukai "neprilimpa" prie galvos, o mano naturaliai banguojantys atrodo tvarkingai ir net seksualiai. Vienu zodziu - patenkinta labai! Kirpejos vardas Karina.

O kainos kokios?
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 02 01, 16:16)
Gal žinote meistrą, kuris balayage techniką gerai įvaldęs? smile.gif

vienos kirpejos paklausiau ar nedazo sita technika, tai paziurejo blink.gif i mane kaip i kvaila
Atsakyti