Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Jusma @ 2011 02 01, 15:05)
Aš tai vis dar neatsidžiaugiu savo atrastu kirpėju Benu iš Kristianos salono bigsmile.gif Vyrukas išmano savo darbą kaip reikiant, gerai supranta plauką, žino, ką patarti ir dar nė karto nepsikiaulino nei su kirpimu, nei su dažymu. O ir šiaip mane keičia taip, kad niekas neatpažįsta, bet visiems be galo patinka tai, ką jis daro su mano plaukais thumbup.gif

O kur jis randasi? Kokios pas ji kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zxzx @ 2011 02 02, 11:35)
man tai pat labai idomu del kainos ir ar dideles eiles pas ja?
Papildyta:
Fifachka  , o ka darei su plaukuciais? gal gali ideti savo naujos sukuosenos foto arba  atsiusti i AZ . labai jau suintrigavo tavo atsiliepimai smile.gif

eiles tikrai nera dideles, as skambinau penktadieni, man jau pirmadieniui pasiule laika, bet netiko, tai eisiu penktadieni, tada galesiu pakomentuot dar smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kuri kirpotes ar girdejot atsiliepimu apie Salon+ vilniaus Akropolyje? Man ten labai patogu butu, bet nieko nesu girdejusi, tai nesinori rizikuoti. Domina kirpimas.
Arba Panoramoj Figaro gal galite patarti pas ka kirptis, nes paskutini karta buvau, nepamenu vardo kirpejos, pas tokia "barbine" blondine pataikiau tai ne kas gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zxzx @ 2011 02 02, 12:35)
man tai pat labai idomu del kainos ir ar dideles eiles pas ja?
Papildyta:
Fifachka  , o ka darei su plaukuciais? gal gali ideti savo naujos sukuosenos foto arba  atsiusti i AZ . labai jau suintrigavo tavo atsiliepimai smile.gif

Pas Renata už kirpimą mokėjau 80 litukų ax.gif Šiaip aš neprašiau jos, kad labai man keistų šukuoseną, pasakiau , kad auginu plaukus, tai jinai man patrumpino galiukus, šiek tiek iškarpe, kad pasikeltų plaukai nuo šaknų, bet taip iškarpė, kad neišplonino plaukų, kaip Michailas man darydavo, t.y. plaukų apimtis atrodo vienodai ir viršugalvije ir galiukai, o prie šaknų pasikėlė, niu vienų žodžių man patiko thumbup.gif Ir dar kirpčiukus padarė thumbup.gif
O dėl eilių tai nežinau, man pasisekė, nes paskambinau ir pasakė, kad kaip tik kitą dieną vienas klientas neatvyks ir man pasiūlė, kadangi laikas tiko, tai jau kita dieną ir patekau pas ją thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifachka: 02 vasario 2011 - 16:18
QUOTE(Kikile @ 2011 02 02, 14:55)
Merginos, o gal kuri kirpotes ar girdejot atsiliepimu apie Salon+ vilniaus Akropolyje? Man ten labai patogu butu, bet nieko nesu girdejusi, tai nesinori rizikuoti. Domina kirpimas.
Arba Panoramoj Figaro gal galite patarti pas ka kirptis, nes paskutini karta buvau, nepamenu vardo kirpejos, pas tokia "barbine" blondine pataikiau tai ne kas gavosi  ax.gif

Panoramoj figaro pas Petra buvau nesenai, tikrai neblogai apkirpo. Kainavo 70 lt
Atsakyti
Mane apkirpo už 20 Lt. ir esu labai patenkinta,salonas ne centre.Kirpėjai 10 metų stažo štai kur yra rodiklis,kad blogai tikrai neapkirps...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemezide321: 03 vasario 2011 - 14:17
QUOTE(Nemezide321 @ 2011 02 03, 15:14)
Mane apkirpo  už 20 Lt. ir esu labai patenkinta,salonas ne centre.Kirpėjai 10 metų stažo štai kur yra rodiklis,kad blogai tikrai neapkirps...

ar tikrai? smile.gif
Atsakyti
[quote=Kikile,2011 02 02, 14:55]
Merginos, o gal kuri kirpotes ar girdejot atsiliepimu apie Salon+ vilniaus Akropolyje? Domina kirpimas.

Kirpausi maždaug prieš metus šiame salone. Išėjau pašiurpus ir keiksnodama save, kad buvau tokia kvaila ir patikėjau gražia reklama matyta per TV. Man padarė kirpčiukus per pusę galvos ir mano plonus, tiesius plaukus dar tiesino žnyplėmis doh.gif
Norėjosi verkti. Buvau sulaižyta kaip kačiukas. TAČIAU kai namuose išsiploviau galvą, išsidžiovinau fenu, tai šukuosena atrodė kuo puikiausiai thumbup.gif Kirpėja šauniai padirbėjo, tik nereikėjo man plaukų taip tiesinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 03 vasario 2011 - 15:43
[quote=*Briggitte*,2011 01 04, 14:44]

...parasyk atsiliepimus po apsilankymo,labai idomu 4u.gif

Pagaliau apsilankiau Schwarzkopf Professional grožio salone biggrin.gif Toks nedidukas, gražiai įrengtas.
Kirpėja išmananti savo darbą, maloni, paklausė kokių turiu pageidavimų, kadangi jų neturėjau, tai išsakė savo pasiūlymus, davė patarimų. Ketinu tenai sugrįžti tongue.gif
Atsakyti
[quote=Ramzetė,2011 02 03, 18:01]
[quote=*Briggitte*,2011 01 04, 14:44]

...parasyk atsiliepimus po apsilankymo,labai idomu 4u.gif
Pagaliau apsilankiau Schwarzkopf Professional grožio salone biggrin.gif Toks nedidukas, gražiai įrengtas.
Kirpėja išmananti savo darbą, maloni, paklausė kokių turiu pageidavimų, kadangi jų neturėjau, tai išsakė savo pasiūlymus, davė patarimų. Ketinu tenai sugrįžti tongue.gif
[/quote]

Kokios kainos?
Atsakyti
[quote=charisma2121,2011 02 03, 16:39]
ar tikrai? smile.gif
Tikrai, tikrai........ smile.gif
Papildyta:
[quote=Ramzetė,2011 02 03, 16:42]
[quote=Kikile,2011 02 02, 14:55]
Merginos, o gal kuri kirpotes ar girdejot atsiliepimu apie Salon+ vilniaus Akropolyje? Domina kirpimas.

Kirpausi maždaug prieš metus šiame salone. Išėjau pašiurpus ir keiksnodama save, kad buvau tokia kvaila ir patikėjau gražia reklama matyta per TV. Man padarė kirpčiukus per pusę galvos ir mano plonus, tiesius plaukus dar tiesino žnyplėmis doh.gif
Norėjosi verkti. Buvau sulaižyta kaip kačiukas. TAČIAU kai namuose išsiploviau galvą, išsidžiovinau fenu, tai šukuosena atrodė kuo puikiausiai thumbup.gif Kirpėja šauniai padirbėjo, tik nereikėjo man plaukų taip tiesinti 4u.gif
[/quote]
Prieš metus buvote?tai jau gal pasikeitę šimtą kartų meistrai,Jūs taip viską puikiai prisimenate
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 02 03, 17:26)

Kokios kainos?

Kirpimas berods 80 Lt., dažymas - 120 Lt + dažai
Turėjau beta.lt kuponą, todėl mokėjau mažiau blush2.gif

QUOTE(Nemezide321 @ 2011 02 04, 00:07)
Prieš metus buvote?tai jau gal pasikeitę šimtą kartų meistrai,Jūs taip viską puikiai prisimenate

Taip, meistrai gali būti pasikeitę.
Taip. Prisimenu. smile.gif
Atsakyti