Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Nemezide321 @ 2011 01 30, 20:45)
O kodėl turi kita kirpėja taisyti,kažkieno darbą ir dar už dyką??? Jūs eidama pas kitą meistrę turėsite sumokėti už jos darbą.

Papildyta:
Jeigu iškarto klientė nereiškėt pretenzijas dėl kirpimo ar kitokios paslaugos,tai ir neikite ,nekelkite jokio vėjo,nes ten dirba ir kitų žmonių ,pradėsite reikalauti kažkokių pažymų ar velniai žino ką tik pažiūrės kaip į išprotėjusią ir tiek...bėje Jus gali apkaltinti,kad pati nusikirpot plaukus ir atėjote reikalauti profesionalaus kirpimo už dyką...Būna ir tokių žmonų...

Na labai atsiprasau,bet jei is manes kirpykloje taip pasityciotu, tai tikrai man butu dzin ka apie mane pagalvos cool.gif kazkoks apsurdas doh.gif Pasidodo reikia isijausti i vargseliu kirpeju kaili ir nieko nedaryt lotuliukas.gif Ar tik nebusit pati kirpeja?
Aisku, galima ir butina kazka daryt, bet civilizuotai ir mandagiai 4u.gif , taigi nebutina siurpint ten atejusiu apsikirp zmoniu ir gadint nuotaikos. Visada situacija galima aptarti telefonu. Nemanau, kad mergina sutiktu eit antra karta kirptis pas ta pacia kirpeja, kuri net tiesiai nesugeba nukirpt g.gif Beje pati buvau tokioj situacijoj, tai ejau pakartotiniam kirpimui- taisymui, bet pas ta pacia kirpeja, taigi, tai buvo dar viena mano klaida, daugiau nerizikuosiu taip.
http://www.vvtat.lt/....php?2071031651
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 31 sausio 2011 - 12:02
Gal kas nors lanketes LOTUS grozio salone? smile.gif jei taip tai kokie atsiliepimai apie kirpejas? 4u.gif
Atsakyti
kirpausi pati grifka staneviciaus g tame salone (tik neatsimenu, man atrodo kaip tik pas aleksandra), tai galiu pasakyti, kad idealiai lygiai buvo pakirpta grifke, ne viena kirpeja man taip jo nemokedavo pakirpti. bet nuotraukoje tai siaubas kazkoks, toks jausmas, kad isvis vaikui dave i rankas zikles, kad tiesia linija padarytu.
jos darbo vieta, bent kai kirpo, buvo tik iejus i desine, veidu i iejima sedi klientas, pati ji tokia lieknute, smulki. nzn, ar cia aleksandra, ar ne, nepamenu vardo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 31 sausio 2011 - 14:09
As tikria manau, kad reikia pakalbeti su salono administratore ir paklausit ka jie gali jums pasiulyti. jeigu visi tyles, tokios kirpejos toliau gadins plaukus ir nuotaika zmonems.
Atsakyti
Aš tai vis dar neatsidžiaugiu savo atrastu kirpėju Benu iš Kristianos salono bigsmile.gif Vyrukas išmano savo darbą kaip reikiant, gerai supranta plauką, žino, ką patarti ir dar nė karto nepsikiaulino nei su kirpimu, nei su dažymu. O ir šiaip mane keičia taip, kad niekas neatpažįsta, bet visiems be galo patinka tai, ką jis daro su mano plaukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 02 01, 15:05)

O kokios pas ji kainos?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote meistrą, kuris balayage techniką gerai įvaldęs? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalauskiene: 01 vasario 2011 - 16:16
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 02 01, 17:16)
Gal žinote meistrą, kuris balayage techniką gerai įvaldęs? smile.gif

ieskome ieskome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 02 01, 18:16)
ieskome ieskome smile.gif

smile.gif
Atsakyti
O aš neseniai apsilankiau pas Renatą iš salono Yury. Visai patiko, apkirpo gražiai, dabar plaukučiai gražiai krenta, nesuku susitvarkyti su jais, davė patarimų, tikrai eisiu dar kartą pas ją. thumbup.gif Prieš tai lankydavausi pas Michailą iš My studio (prieš tai jis dirbo Tony and Gay salone), irgi patikdavo, tik jau atsibodo, užsinorėjau kažką tai pakeisti, nes visada vienodai apkirpdavo, nors irgi neblogai apkirpdavo rolleyes.gif Be to pas Renatą pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifachka @ 2011 02 02, 10:55)
O aš neseniai apsilankiau pas Renatą iš salono Yury. Visai patiko, apkirpo gražiai, dabar plaukučiai gražiai krenta, nesuku susitvarkyti su jais, davė patarimų, tikrai eisiu dar kartą pas ją. thumbup.gif  Prieš tai lankydavausi pas Michailą iš My studio (prieš tai jis dirbo Tony and Gay salone), irgi patikdavo, tik jau atsibodo, užsinorėjau kažką tai pakeisti, nes visada vienodai apkirpdavo, nors irgi neblogai apkirpdavo  rolleyes.gif  Be to pas Renatą pigiau  blush2.gif

o kiek kainuoja pas Renata ?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2011 02 02, 11:30)
o kiek kainuoja pas Renata ?? ax.gif

man tai pat labai idomu del kainos ir ar dideles eiles pas ja?
Papildyta:
Fifachka , o ka darei su plaukuciais? gal gali ideti savo naujos sukuosenos foto arba atsiusti i AZ . labai jau suintrigavo tavo atsiliepimai smile.gif
Atsakyti