QUOTE(Nemezide321 @ 2011 01 30, 20:45)
O kodėl turi kita kirpėja taisyti,kažkieno darbą ir dar už dyką??? Jūs eidama pas kitą meistrę turėsite sumokėti už jos darbą.
Papildyta:
Jeigu iškarto klientė nereiškėt pretenzijas dėl kirpimo ar kitokios paslaugos,tai ir neikite ,nekelkite jokio vėjo,nes ten dirba ir kitų žmonių ,pradėsite reikalauti kažkokių pažymų ar velniai žino ką tik pažiūrės kaip į išprotėjusią ir tiek...bėje Jus gali apkaltinti,kad pati nusikirpot plaukus ir atėjote reikalauti profesionalaus kirpimo už dyką...Būna ir tokių žmonų...
Papildyta:
Jeigu iškarto klientė nereiškėt pretenzijas dėl kirpimo ar kitokios paslaugos,tai ir neikite ,nekelkite jokio vėjo,nes ten dirba ir kitų žmonių ,pradėsite reikalauti kažkokių pažymų ar velniai žino ką tik pažiūrės kaip į išprotėjusią ir tiek...bėje Jus gali apkaltinti,kad pati nusikirpot plaukus ir atėjote reikalauti profesionalaus kirpimo už dyką...Būna ir tokių žmonų...
Na labai atsiprasau,bet jei is manes kirpykloje taip pasityciotu, tai tikrai man butu dzin ka apie mane pagalvos kazkoks apsurdas Pasidodo reikia isijausti i vargseliu kirpeju kaili ir nieko nedaryt Ar tik nebusit pati kirpeja?
Aisku, galima ir butina kazka daryt, bet civilizuotai ir mandagiai , taigi nebutina siurpint ten atejusiu apsikirp zmoniu ir gadint nuotaikos. Visada situacija galima aptarti telefonu. Nemanau, kad mergina sutiktu eit antra karta kirptis pas ta pacia kirpeja, kuri net tiesiai nesugeba nukirpt Beje pati buvau tokioj situacijoj, tai ejau pakartotiniam kirpimui- taisymui, bet pas ta pacia kirpeja, taigi, tai buvo dar viena mano klaida, daugiau nerizikuosiu taip.
http://www.vvtat.lt/....php?2071031651