Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Tik neikite i Staneviciaus g. 23 pas kirpeja ALEKSANDRA, nesusigundykite mazesne kaina doh.gif sitaisp apibalvonino uz 40 lt, kas baisu i gatbe iseiti doh.gif idedu galo foto, pasakykit ar cia normalu? bigsmile.gif apie kirpcius net nesneku, isdraske, kad virsus likes storas, o gale styro keli pavieniai plaukeliai. siaubas, neisivaizduoju kaip i gatve iseiti verysad.gif o tiesiog prasiau pakarpyti, kad lengviau plaukai kristu,nes noriu atsiauginti verysad.gif unsure.gif
user posted image
cia isplovus galva ir naturaliai isdziuve plaukai.
o cia su sukomis issukavus, praskirsciu plaukus
user posted image
nafik tokias kirpyklas ir diletantus kirpejus.
mamos, rekomenduokit gera meistra, kuris atvesrtu mane i zmogu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 30 sausio 2011 - 12:41
QUOTE(nerami @ 2011 01 30, 13:22)
Tik neikite i Staneviciaus g. 23 pas kirpeja ALEKSANDRA, nesusigundykite mazesne kaina doh.gif  sitaisp apibalvonino uz 40 lt, kas baisu i gatbe iseiti doh.gif idedu galo foto, pasakykit ar cia normalu? bigsmile.gif apie kirpcius net nesneku, isdraske, kad virsus likes storas, o gale styro keli pavieniai plaukeliai. siaubas, neisivaizduoju kaip i gatve iseiti verysad.gif o tiesiog prasiau pakarpyti, kad lengviau plaukai kristu,nes noriu atsiauginti verysad.gif  unsure.gif
user posted image
cia isplovus galva ir naturaliai isdziuve plaukai.
o cia su sukomis issukavus, praskirsciu plaukus
user posted image
nafik tokias kirpyklas ir diletantus kirpejus.
mamos, rekomenduokit gera meistra, kuris atvesrtu mane i zmogu 4u.gif

Jo . Užjaučiu. Pati tą patį patyriau, kai taupydama ėjau pas forume išgirtą kirpėją Ingą. Ši kirpėja liko 2 vietoje. Kaip sakant Skūpas moka 2 kartus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2011 01 30, 12:22)

blink.gif blink.gif tai, kad taip neapkirptų net nesimokęs šio mokslo. Keistai man čia atrodo, nejau ji negalėjo tiesiog lygiai nukirpti, taip nukreivėt dar reikia sugebėjimų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 30 sausio 2011 - 12:50
QUOTE(Marzde @ 2011 01 30, 13:47)
QUOTE(nerami @ 2011 01 30, 12:22)

blink.gif blink.gif tai, kad taip neapkirptų net nesimokęs šio mokslo. Keistai man čia atrodo, nejau ji negalėjo tiesiog lygiai nukirpti, taip nukreivėt dar reikia sugebėjimų doh.gif

Bl bl as baigiu isproteti, o pamatytumet grifka, nukristumete doh.gif Idomu, ar galima atgauti pinigus ar kur pasiskusti, kad uzkirsti kelia tolimesniam zmoniu balvoninimui? doh.gif
P>S. kirpausi vakar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 30 sausio 2011 - 12:52
QUOTE(nerami @ 2011 01 30, 12:50)
Idomu, ar galima atgauti pinigus ar kur pasiskusti, kad uzkirsti kelia tolimesniam zmoniu balvoninimui? doh.gif

Nežinau, bet manau reikėjo iš karto atsisakyti mokėti už tokį kirpimą.
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2011 01 30, 13:53)
Nežinau, bet manau reikėjo iš karto atsisakyti mokėti už tokį kirpimą.

Tame ir reikalas, kad susukavo ten, prifenavo ir nesimate nieko, bet parejus namo pradejo lysti brokas lauk. o isplovus galva sian rezultatas sokiravo mane...kaip abidna, galas tai galas, bet kirpciai kokie, juokiasi visi pamate, aisku nepiktai, bet kaip skaudu, tie penki plaukai styro panasiai kaip cia
http://www.desperaci...e...eisybės,38
Atsakyti
nerami uzjauciu del tokios "sukuosenos"
as uzsirasiau i yury pas Renata dazymui, ziuresim kas gausis, nes ankstesne kirpeja sudegino man visus plaukus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2011 01 30, 15:16)
Tame ir reikalas, kad susukavo ten, prifenavo ir nesimate nieko, bet parejus namo pradejo lysti brokas lauk. o isplovus galva sian rezultatas sokiravo mane...kaip abidna, galas tai galas, bet kirpciai kokie, juokiasi visi pamate, aisku nepiktai, bet kaip skaudu, tie penki plaukai styro panasiai kaip cia
http://www.desperaci...e...eisybės,38

sveiki, nerami, aš jūsų vietoje grįščiau į tą kirpyklą ir pakelčiau vėją. Man tūrėtų grąžinti pinigus ir dar nemokamai apkirpti (kita kirpėja) dar pareikalaučiau atestato, žalios kortos ir sodros draudimo, žodžiu damuščiau ją... aš pati dirbu aptarnavimo sferoje todėl, manau, kad TAIP NETURI BŪTI.
SĖKMĖS.
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2011 01 30, 15:50)
sveiki, nerami, aš jūsų vietoje grįščiau į tą kirpyklą ir pakelčiau vėją. Man tūrėtų grąžinti pinigus ir dar nemokamai apkirpti (kita kirpėja) dar pareikalaučiau atestato, žalios kortos ir sodros draudimo, žodžiu damuščiau ją... aš pati dirbu aptarnavimo sferoje todėl, manau, kad TAIP NETURI BŪTI.
SĖKMĖS.

Aciu 4u.gif tikrai reikia kazka daryti, nes sitoks zmogus plauku kirpti negali doh.gif
Atsakyti
Na jus čia visos keistai supuolėt. Iškart taip suvaryt reik žmogų, akd gyvenime nebegalėtų kirpti. Ne per riebiai merginos reaguojat? Jus nueikite ir normaliai pakalbėkite, pasakykite, akd tragiškai apkirpo, reikalaukite kad kita jums pataisytų arba gražintų pinigus, ar dar kažką, visiems pasitaiko kliauzų.

Papildyta:
QUOTE(miss_ @ 2011 01 30, 14:50)
damuščiau ją...

Ei, apsipilkit šaltu dušu.. aks per damušimai doh.gif

kirpimas tikrai nekoks, bet man čia keistai viskas atrodo, gal jus prašėte kokio mandresnio kirpimo ir nemokat susitvarkyti su tokia šukuosena? g.gif
Papildyta:
Ir prie ko čia nuoroda su Venskiene?
Atsakyti
O kodėl turi kita kirpėja taisyti,kažkieno darbą ir dar už dyką??? Jūs eidama pas kitą meistrę turėsite sumokėti už jos darbą.

Papildyta:
Jeigu iškarto klientė nereiškėt pretenzijas dėl kirpimo ar kitokios paslaugos,tai ir neikite ,nekelkite jokio vėjo,nes ten dirba ir kitų žmonių ,pradėsite reikalauti kažkokių pažymų ar velniai žino ką tik pažiūrės kaip į išprotėjusią ir tiek...bėje Jus gali apkaltinti,kad pati nusikirpot plaukus ir atėjote reikalauti profesionalaus kirpimo už dyką...Būna ir tokių žmonų...
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2011 01 30, 16:39)
Na jus čia visos keistai supuolėt. Iškart taip suvaryt reik žmogų, akd gyvenime nebegalėtų kirpti. Ne per riebiai merginos reaguojat? Jus nueikite ir normaliai pakalbėkite, pasakykite, akd tragiškai apkirpo, reikalaukite kad kita jums pataisytų arba gražintų pinigus, ar dar kažką, visiems pasitaiko kliauzų.

Papildyta:

Ei, apsipilkit šaltu dušu..  aks per damušimai  doh.gif

kirpimas tikrai nekoks, bet man čia keistai viskas atrodo, gal jus prašėte kokio mandresnio kirpimo ir nemokat susitvarkyti su tokia šukuosena?  g.gif
Papildyta:
Ir prie ko čia nuoroda su Venskiene?

Nuorodoje esancios moters grifka kaip mano dabar:) o buvo normali, postore grifka, kuria tereikejo patrumpinti, ko as is prasiau:)
Dar du zmones is pazystamu rato apibalvonintus sitos kirpejeles radau:)
Nieko isgyvesim, teks panesioti kepure pora menesiu, kol izdivonas ataugs, o sita salona ratu apeisiu ir visiems rekomenduosiu ta pati daryti bigsmile.gif
Atsakyti