Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Luandra @ 2011 01 14, 13:16)
Jau rasiau keleta karta apie Mindauga is kirpimo meistru. kad patenkinta ir kirpimu ir dazymu. Taciau geriausia tai, kad plauku galiukai neskilinejo po jo pakirpimo. Anksciau mano kirpeja buvo  Renata is Alondz, tai atauginau ilgus plaukus beveik iki liemens. Veliau kirpausi pas Martyna is la forme, tai po jo kirpimo reikejo galiukus kirpti kas menesi, nes sakojosi. Jau seniai perskaiciau, gal galiuku sakojimas labai priklauso nuo zirkliu. jei zirkliai yra neastrus, tai sakosis. O kai pradejau vaksiuoti pas Mindauga, saknis kirpau tik 2 kartus nuo liepos menesio  thumbup.gif  plaukai labai paugo , o galiukai atrodo perfekt. Plius dar naudoju savos gamybos krema galiukams  thumbup.gif Manua, kad tai irgi turi itakos.

Gal zinote, kur dabar Renata dirba?
Papildyta:
Taip pat, gal galetumete rekomenduoti kirpeja Vilniuje, kuri dirba su Keune kosmetika? Konkreciai domina atsiliepimai apie plauku sviesinima:4u:
Atsakyti
Galiu parekomenduoti kirpeja Daiva is salono Expert Vilniuje.

Puikiai nukirpo, isklausinejo ka kaip ir kada naudoju. Dave daug puikiu patarimu ir atskleide keleta paslapciu. mirksiukas.gif

Pries tai kirpdamasi visuomet prasiau, kad nukirptu kirpciukus, kurie kristu graziai ant sono, kad tik biski uzdengtu aki ir kad ju butu daug. To nesugebejo padaryt nei viena kirpeja. Tipo plaukai mano ne tokie ir pan. Bla Bla Bla... O Daiva iskart suprato, ko as noriu. Ir padare. Pasirodo, tinkami mano plaukai tokiems kirpciukams... Kas galejo pagalvot? mirksiukas.gif

Kaina standartine sakyciau, 70lt. Nors daug plauku nekirpo, nes norejau palikt ilgus, tai siaip nustebau, kad tiek daug paeme. g.gif
Bet aplinka maloni, naudoja geras priemones. O svarbiausia, po 5 metu gavau tokius kirpciukus, kokiu visada norejau. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena. Suradau gera kirpeja vilniuje, ji dirbo salone bonita, savanoriu prospekte, norfa bazeje. apsikirpau keleta kartu ir visai patiko, nusprendziau paprasyti jos tel nr, bet atejau ir ji jau nebedirba ten, personalas atsisako duoti jos kontaktus arba pasakyti kur ji perejo dirbti, o direktorius irgi nieko nesako. Radau cia tema ir pagal ja issiaiskinau kad kirpejos vardas Diana, siandien yra 2011 sausio 20 diena, paskutini karta buvau pas kirpeja norfa bazeje 2011 gruodzio 21 kazkas panasaus, tai vat orentaciniai ji nebedirba jau menesiuka ten, gal yra zinanciu apie sia kirpeja daugiau info negu as, dekoju visiems kas parasysite. rasykite i emeila pauliusme@gmail.com
arba asmenine zinute.
dar karta dekui visiems kas suteisk nors kazkokios info.
Atsakyti
o gal kas galetu parekomenduoti kirpeja- stilista, kuris kerpa vyrus? pazadejau paaugliui broliui gimtadirenio proga padovanuoti stilinga kirpima, dabar nezinau kur.. na apie 70 lt sumoket gal galeciau, o brangiau neiseis sad.gif
Atsakyti
As nuolat kerpuosi ir dazausi pas Andriu. Viskas kainuoja apie 180-190 lt. kirpykla vadinasi lyg ir Pazink save (Kalinausko g.). Geras kirpejas, patinka jis man!

Dazo mane sitais dazais. Gal kas zinote, kur ju galeciau isigyti?

user posted image

Atsakyti
Sveikos,

Gal galetumete Vilniuje parekomenduoti gera kirpeja, kuri/is dirbtu su Loreal profesional dazais? Ir kad kaina ne kosmine butu.... Dekui
Atsakyti
QUOTE(Burbulenzas @ 2011 01 24, 13:42)
As nuolat kerpuosi ir dazausi pas Andriu. Viskas kainuoja apie 180-190 lt. kirpykla vadinasi lyg ir Pazink save (Kalinausko g.). Geras kirpejas, patinka jis man!

Dazo mane sitais dazais. Gal kas zinote, kur ju galeciau isigyti?

user posted image

o kiek pas ji kainuotu kirpimas?
Atsakyti
Uzsiregistravau vasario menesiui pas Jusu mergaites isgirta Renata is Yury salono kirpti savo kasu. Pas mane tai dabar kaip raganos plaukai, auginau jau gerus metus is berniukisko kirpimo, tai paziuresim kas gausis ir ka pritaikis grazaus.
Atsakyti
QUOTE(inetuke @ 2011 01 24, 19:26)
Uzsiregistravau vasario menesiui pas Jusu mergaites isgirta Renata is Yury salono kirpti savo kasu. Pas mane tai dabar kaip raganos plaukai, auginau jau gerus metus is berniukisko kirpimo, tai paziuresim kas gausis ir ka pritaikis grazaus.

O kelintai dienai užsiregistravote? ax.gif

Labai lauksiu įspūdžių, nes ir pati norėčiau pas ją apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(Aš Pelenė @ 2011 01 22, 14:26)
Gal zinote, kur dabar Renata dirba?
Papildyta:
Taip pat, gal galetumete rekomenduoti kirpeja Vilniuje, kuri dirba su Keune kosmetika? Konkreciai domina atsiliepimai apie plauku sviesinima:4u:

Ji jau nebe dirba kirpeja
Atsakyti
Uzsirasiau tai gan dar toli tik 17 d. Labai laukiu, nes dabar tai auge perauge, surysusi tik i kasyte tegaliu vaiksciot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 22, 22:58)
o gal kas galetu parekomenduoti kirpeja- stilista, kuris kerpa vyrus? pazadejau paaugliui broliui gimtadirenio proga padovanuoti stilinga kirpima, dabar nezinau kur.. na apie 70 lt sumoket gal galeciau, o brangiau neiseis sad.gif

vis dar laukiu sad.gif
Atsakyti