Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 22, 15:37)
Neseniai lankiausi pas Renata is salono YURY 4u.gif  nu zinokit likau labai patenkinta. Labai maloni, graziai nudaze, net nesitikejau, labai tiksliai atitaike spalva kurios norejau  4u.gif o situacija mano buvo nekokia  doh.gif nes visa gyvenima buvau juodaplauke, ir sumaniau tapti sviesiaplauke  bigsmile.gif turejau kirpeja, pas kuria lankiausi n metu, kuri visad daze mane tamsiai, su ivairiais atspalviais.jos darbu tuo metu buvau patenkinta. bet nusprenziau keistis, ir tada nusivyliau ja..Nesiau jai nuotrauku, kokios spalvos noreciau, bet ji tik balino man plaukus pasirodo ir viskas, jokios spalvos nedejo  schmoll.gif geda net buvo i zmones iseiti. Kai ejau poas Renata situacija buvo tokia : plaukai iki peciu, ataugusios juodos saknys, paskui vidurine zona nusviesinta, galai kazkoie ryzi  doh.gif Jau net maniau vel dazytis juodai,nes buvau praradus vilti  rolleyes.gif pas Renata sedejau nuo 18.30 iki 21.40  doh.gif bet isejau laiminga ir patenkinta, negaila ne vieno sumoketo lito  wub.gif o spalva gavosi kaip sakiau, net grazesne nei tikejausi  blush2.gif tokia smelio... wub.gif

Aš irgi vieną kartą kirpausi pas Renatą, tiesa, kirpčiukus tik tai. Bet rezultatu buvau labai patenkinta, pusemetų po to kirpčiukai gražiai krito. Sumokėjau 30 lt, bet nei kiek nebuvo gaila smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Pas mane panaši situacija. Niekaip nerandu tinkamos kirpėjos, galai išssišakoja po kiekvieno kirpimo ir kas mėnesį reikia kirpti. Dabar išvis tragiška situacija. Manau, kad gal surizikuosiu ir užsirašysiu čia. Kiek kainavo? smile.gif

QUOTE(Luandra @ 2011 01 14, 14:16)
Jau rasiau keleta karta apie Mindauga is kirpimo meistru. kad patenkinta ir kirpimu ir dazymu. Taciau geriausia tai, kad plauku galiukai neskilinejo po jo pakirpimo. Anksciau mano kirpeja buvo  Renata is Alondz, tai atauginau ilgus plaukus beveik iki liemens. Veliau kirpausi pas Martyna is la forme, tai po jo kirpimo reikejo galiukus kirpti kas menesi, nes sakojosi. Jau seniai perskaiciau, gal galiuku sakojimas labai priklauso nuo zirkliu. jei zirkliai yra neastrus, tai sakosis. O kai pradejau vaksiuoti pas Mindauga, saknis kirpau tik 2 kartus nuo liepos menesio  thumbup.gif  plaukai labai paugo , o galiukai atrodo perfekt. Plius dar naudoju savos gamybos krema galiukams  thumbup.gif Manua, kad tai irgi turi itakos.

Atsakyti
QUOTE(Caffe_latte @ 2011 01 15, 12:39)
Kiek kainavo? smile.gif

tai paskaityk toliau, parasyta rolleyes.gif
Atsakyti
Atsiprašau, radau po to smile.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 15, 12:53)
tai paskaityk toliau, parasyta rolleyes.gif

Atsakyti
na as irgi nusprendziau pasikeisti smile.gif ir vyras pritaria, kad reikia kaskokiu radikaliu pokyciu.... tik nezinau koki kirpeja pasirinkti........ labai laukiu patarimu ax.gif
mano plaukai ilgi, iki liemens beveik, tiesus(kaip stagarai, visai nesisuka, nera paslankus) doh.gif su tokia "sukuosena" vaikstau visa savo gyvenima, o dabar be proto noriou pasikeist, tik baisu.... pati nezinau kas tiktu ir noriu kad kas patartu... bet patikimas zmogus...
gal zinot koks kirpejas-stilistas man padetu? ax.gif
Atsakyti
Labas

Gal kuri esate apsilankiusi salone UFF Vilniuje?
Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites gal kas galite rekomenduoti gera kirpeja kuri i namus atvaziuoja nukirpti? jei zinote parasykite i AZ aciuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 01 14, 18:36)
Susidomėjau ir aš Renata iš YURY. Galėtumėt apibūdinti, ar ji linkusi siūlyti naujus variantus ar vengia pokyčių? Ir kaina žinoma idomu  4u.gif

Man ji pasiule truputi pakeisti sukuosena. Mano plaukai sviesus, ilgi, visi vieno ilgio buvo, ji pasiule prie veido truputi pakarpyti, kad nebutu tokia griezta linija. man tiko ir patiko. nudazo taip pat be priekaistu. esu ja labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2011 01 17, 18:38)
Man ji pasiule truputi pakeisti sukuosena. Mano plaukai sviesus, ilgi, visi vieno ilgio buvo, ji pasiule prie veido truputi pakarpyti, kad nebutu tokia griezta linija. man tiko ir patiko. nudazo taip pat be priekaistu. esu ja labai patenkinta

Ačiū labai 4u.gif o kiek sumokėjote už kirpimą ir dažymą? Visus plaukus dažėte, taip?
Atsakyti
Sveikos mergaites gal kas galite rekomenduoti gera kirpeja kuri i namus atvaziuoja padaryti vestuvines sukuosenos Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2011 01 17, 18:38)

kiek kainuoja pas ja dazymas?
Atsakyti
QUOTE(papillon @ 2011 01 18, 18:17)
kiek kainuoja pas ja dazymas?

As niekada nesu vien daziusi. arba dazau ir kerpu arba dazau ir inner effect procedura darausi. Tai inner+dazymas kainavo 220 lt
Atsakyti