QUOTE(Lu Lu @ 2010 11 22, 15:37)
Neseniai lankiausi pas Renata is salono YURY nu zinokit likau labai patenkinta. Labai maloni, graziai nudaze, net nesitikejau, labai tiksliai atitaike spalva kurios norejau o situacija mano buvo nekokia nes visa gyvenima buvau juodaplauke, ir sumaniau tapti sviesiaplauke turejau kirpeja, pas kuria lankiausi n metu, kuri visad daze mane tamsiai, su ivairiais atspalviais.jos darbu tuo metu buvau patenkinta. bet nusprenziau keistis, ir tada nusivyliau ja..Nesiau jai nuotrauku, kokios spalvos noreciau, bet ji tik balino man plaukus pasirodo ir viskas, jokios spalvos nedejo geda net buvo i zmones iseiti. Kai ejau poas Renata situacija buvo tokia : plaukai iki peciu, ataugusios juodos saknys, paskui vidurine zona nusviesinta, galai kazkoie ryzi Jau net maniau vel dazytis juodai,nes buvau praradus vilti pas Renata sedejau nuo 18.30 iki 21.40 bet isejau laiminga ir patenkinta, negaila ne vieno sumoketo lito o spalva gavosi kaip sakiau, net grazesne nei tikejausi tokia smelio...
Aš irgi vieną kartą kirpausi pas Renatą, tiesa, kirpčiukus tik tai. Bet rezultatu buvau labai patenkinta, pusemetų po to kirpčiukai gražiai krito. Sumokėjau 30 lt, bet nei kiek nebuvo gaila