Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ohara @ 2010 11 19, 10:03)
Sveikutės, ačiū už naujus namučius..  4u.gif

keliu vieną irgi... kažkaip nesijaučiu verta komentuoti...  blush2.gif  nors kai pasižiūriu kursuose ką neša ir kaip šneka..nu tai... dar visai gudri jaučiuosi ten... lotuliukas.gif  laukių nesulaukiu 1 pokopos viduriuko ir į galą taip ir td bus 2 pakopa...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

zadi eit i antra pakopa? as galvojau galvojau, bet jauciu neisiu.. tik keturios pamokos..
Atsakyti
Laba, lasiukai ir man patiko...bet noris spalvų, gal todėl,kad už lango niūru.

Portretas kur alkūnė nukirsta-labai patiko ir man netgi nemaišo,kad nėra alkūnės, aš tik gal kiek daugiau kirpčiau tos alkūnės.

Pirmadienio rytas nuostabus, jau įsivaizduoju, kaip atrodo realiai...

dar kažkieno akmenukai patiko, tik jau kaip kažkas minėjo, man noris mažesnio pasvyrimo kampo.

O dabar vieną dedu kritikai...laukiu nuomonių... bigsmile.gif

"Žemės trauka"
user posted image

Nors realiai turi būti kitaip...bet man taip žiūrisi gražiau

Ne, ne taip, ji turi stačiai būti, bet su šiuo kompu aš nebeįveikiu,neklasuo manes jis...realiai vaizdas toks...bet kai ji stačia, man žiūrisi gražiau, viskas,pasiduodu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 19 lapkričio 2010 - 10:16
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 10:08)
zadi eit i antra pakopa? as galvojau galvojau, bet jauciu neisiu.. tik keturios pamokos..

tik 4turios?? blink.gif aš net nepagalvojau pažiūrėt..geras..šakes.. td eisiu kitur kur lbiau pažengę sėdės.. unsure.gif

pvz.: http://www_fotovideo...aengusiems.html ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 19 lapkričio 2010 - 10:17
Aciu uz komentarus 4u.gif

Imesiu dar kelis portretus kritikai smile.gif

user posted image

Situs palikau spalvotus, kaip manot?

user posted image

user posted image

Juratike, nesupratau ko nori tu is tos geles ir kaip ten turi but, bet man ziurisi ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 19, 10:15)
tik 4turios??  blink.gif  aš net nepagalvojau pažiūrėt..geras..šakes.. td eisiu kitur kur lbiau pažengę sėdės..  unsure.gif

pvz.: http://www_fotovideo...aengusiems.htmlg.gif

na, keturios bet ilgos smile.gif po 3 val lygtais.. tikiuos, nemeluoju biggrin.gif tai as pahalvojau, kad geriau ant objektyvo kokio tuos pinigus isleist.. aisku, pasakys ir kazka naudingo..
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 19, 11:09)

"Žemės trauka"

wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 10:27)
na, keturios bet ilgos smile.gif po 3 val lygtais.. tikiuos, nemeluoju biggrin.gif tai as pahalvojau, kad geriau ant objektyvo kokio tuos pinigus isleist.. aisku, pasakys ir kazka naudingo..

aš irgi pramokus sakysiu (jau žinau) kad noriu kito objektyvo..... doh.gif lotuliukas.gif

pasakykit jūs, man,vištai,ką tokiu oru fotografuot.. verysad.gif taip norisi o ką vis nėr minčių.... unsure.gif
Atsakyti
ohara, katinas tavo nerealus cia aisku wub.gif o nuotraukoje man labai patiko spalvos, ta prasme paties katino spalvos graziai dera prie fono mirksiukas.gif kompoziciskai nzn, nesijauciu galinti ka nors pasakyt siai foto blush2.gif

juratike13, as irgi nesupratau ka norejai pasakyt su tuo staciai nestaciai biggrin.gif bet foto man patinka ir viskas joje tinka

Melodi, 1 ir 3 man geriausiai ziurisi. Treciai spalvos visai tinka. O antroje akiu makiazas kazkaip aki rezia, ir siaip nelabai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 11 19, 10:43)
pasakykit jūs, man,vištai,ką tokiu oru fotografuot..  verysad.gif taip norisi o ką vis nėr minčių.... unsure.gif

aha, as irgi noriu kanors pafotkint bet tokiu oru neturiu ka verysad.gif man kaip oharai suo belieka biggrin.gif bet kad jis ne toks fotogeniskas kaip jos Edvardas biggrin.gif gerai mamytems kurios turit vaikucius, modeliukai visada salia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 18, 22:59)
Tai žaidimui jokios temos nėra? Fotografuojam ką norim? Kvadratas arba vertikali?

kvadratas arba vertikaliai smile.gif
na jei tema viena duosim tai labai jau susipausim man atrodo... tema ir koliaziuko pavadinima sumastom gave pirma foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2010 11 19, 10:42)
Priimkit ir mane i ta zaidima 4u.gif

imam!
Papildyta:
[quote=ohara,2010 11 19, 11:03]
O pas mane pasaka buvo LEDINUKAS... blush2.gif Ledo rūmuose nuo seno, senis šaltis sau gyveno..ir turėjo jis anūką šaltanosį ledinuką.. blush2.gif db jau minčių turiu kaip padaryt išeitu..ech.. šaukštai visad po pietų.. [img]

ne po pietu, padaryt, kelk ir i nauja zaidimas junkis! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 19, 08:03)
keliu teismui:

Grazus katinuks - patinka man 4u.gif

QUOTE(juratike13 @ 2010 11 19, 08:09)
"Žemės trauka"

Liuks kadras thumbup.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 11 19, 08:27)
Imesiu dar kelis portretus kritikai smile.gif

pirma man graziausia, vat cia jau alkunes nebekliuna biggrin.gif
Spalvotas variantas irgi fainas... bet jau cia turiu silpnybe turbut j/b nuotraukoms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 19, 11:28)
ohara, katinas tavo nerealus cia aisku  wub.gif o nuotraukoje man labai patiko spalvos, ta prasme paties katino spalvos graziai dera prie fono  mirksiukas.gif  kompoziciskai nzn, nesijauciu galinti ka nors pasakyt siai foto  blush2.gif

aha, as irgi noriu kanors pafotkint bet tokiu oru neturiu ka  verysad.gif man kaip oharai suo belieka  biggrin.gif  bet kad jis ne toks fotogeniskas kaip jos Edvardas  biggrin.gif gerai mamytems kurios turit vaikucius, modeliukai visada salia  wub.gif

tas katinas tai zbitkomanas... lotuliukas.gif tiek db čiūdina,kad meistrai ne dirba o cirkus žiūri... doh.gif lotuliukas.gif

reiks eit pakankint ryt praneša geresni orą mieste lb gražiai bobulyčių pritupusiu Lukiškių aikštėj vis matau,reik eit pašaudyt su fotiku.... blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 11 19, 11:32)
ne po pietu, padaryt, kelk ir i nauja zaidimas junkis!  drinks_cheers.gif

čia man reik į parduotuvę dar nuskrist... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
klausykit, del mūsų sekancio "kvadratinio" fotografavimo...reikia padaryti du kvadračiukus, kurie susiję tarpusavyje tematiškai, tada išsiųsti. Tada gausim kažkieno kito du kvadratus ir prijungsim tematiškai savo naujus du? tai galutiniam variante bus viso 4 kvadratų koliažas, taip???????? g.gif

QUOTE(ohara @ 2010 11 19, 10:03)
keliu teismui:

niu man kaip visad tavo katukas wub.gif suoers spalvos, fokusas drinks_cheers.gif

QUOTE(juratike13 @ 2010 11 19, 10:09)
O dabar vieną dedu kritikai...laukiu nuomonių... bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ha ha...ir aš neįkirtau kampo dėl tų visų kaip tau žiūrisi ar ne...bet man foto patiko thumbup.gif

Melodi, vidurinė foto man labai šiaip sau...na neįdomi kažkokia, o kitos dvi - patiko drinks_cheers.gif

@leja, nežinai, ką fotkinti, o tu apsidairyk namuose...už ko gal užklius akis. gal kokie gražūs lašiukai balkone ant turėklo po lietaus pakibo ar šiaip...
Aš pamenu kai pradėjau fotografuoti, berods dešimtoje klasėje, tai mokytojas ir sako: eik ir fotkink biggrin.gif stoviu aš su tuo zenitu rankose ir nė neįsivaizduoju, ką...o ypač dar mokykloje doh.gif sakau: nežinau, ką blush2.gif tas apsidairė ir sako: o vat kad ir durų rankenas blink.gif ir ką jūs manot, po pirmų bandymų taip užsikalbiavau su tom rankenom, kad laksčiau po visą mokyklą ir pyškinau. Po to pavyko gana nebloga parodėlę iš tų rankenų padaryti, "Dienoraštis" vadinosi. net vietinės reikšmės laikraštis parašė biggrin.gif

ech...reikia man kada prisėsti prie savo juostų...

Na bet ne šiandien...kol nesiunčia redaguoti tekstų ir dukrytė miega, varau pasižaisti su lašiukais ir aš rolleyes.gif
Atsakyti