klausykit, del mūsų sekancio "kvadratinio" fotografavimo...reikia padaryti du kvadračiukus, kurie susiję tarpusavyje tematiškai, tada išsiųsti. Tada gausim kažkieno kito du kvadratus ir prijungsim tematiškai savo naujus du? tai galutiniam variante bus viso 4 kvadratų koliažas, taip????????
QUOTE(ohara @ 2010 11 19, 10:03)
niu man kaip visad tavo katukas

suoers spalvos, fokusas
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 19, 10:09)
O dabar vieną dedu kritikai...laukiu nuomonių...

ha ha...ir aš neįkirtau kampo dėl tų visų kaip tau žiūrisi ar ne...bet man foto patiko
Melodi, vidurinė foto man labai šiaip sau...na neįdomi kažkokia, o kitos dvi - patiko
@leja, nežinai, ką fotkinti, o tu apsidairyk namuose...už ko gal užklius akis. gal kokie gražūs lašiukai balkone ant turėklo po lietaus pakibo ar šiaip...
Aš pamenu kai pradėjau fotografuoti, berods dešimtoje klasėje, tai mokytojas ir sako: eik ir fotkink

stoviu aš su tuo zenitu rankose ir nė neįsivaizduoju, ką...o ypač dar mokykloje

sakau: nežinau, ką

tas apsidairė ir sako: o vat kad ir durų rankenas

ir ką jūs manot, po pirmų bandymų taip užsikalbiavau su tom rankenom, kad laksčiau po visą mokyklą ir pyškinau. Po to pavyko gana nebloga parodėlę iš tų rankenų padaryti, "Dienoraštis" vadinosi. net vietinės reikšmės laikraštis parašė
ech...reikia man kada prisėsti prie savo juostų...
Na bet ne šiandien...kol nesiunčia redaguoti tekstų ir dukrytė miega, varau pasižaisti su lašiukais ir aš
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson