Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2010 11 18, 23:13)
Oooo, sita.... tai tas nuotraukas zaidimui kur keliam? i Flircka? iki kito ketvirtadienio, ania? user posted image

nea, siunciam man i el. p. kuri tuoj visiems nusiusiu per AZ
Atsakyti
Laukiu meilo ... wink.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 18, 20:42)
nea, siunciam man i el. p. kuri tuoj visiems nusiusiu per AZ

supratau, lauksiu a.z. tuomet bigsmile.gif
Atsakyti
Cheles,emailas gautas wink.gif
Atsakyti
Mergytės, atsiprašau- iki kada reikia atsiųsti foto? 4u.gif jau gavau info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 18 lapkričio 2010 - 23:05
QUOTE(paprasta @ 2010 11 18, 23:56)
Mergytės, atsiprašau- iki kada reikia atsiųsti foto? 4u.gif

Iki 4-ienio kito. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 19, 00:05)
Iki 4-ienio kito.  mirksiukas.gif

jep, ketvirtadieni paskutine diena 4u.gif

issiunciau zaidziantiems zinutes, patikrinkite ar visi turite, jei kazkas norintis zaisti negavo - sauuuuukite!

Atsakyti
Turiu. pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 18, 21:59)
O vat man ir patiko 4u.gif
Labai miela vaikučio poza, bet norėtųsi ne margo pledo, kad jis būtų švelnesnių spalvų ir pačios foto norėtųsi šviesesnės 4u.gif
O galima plačiau apie veirodžio panaudojimą rolleyes.gif

Tai žaidimui jokios temos nėra? Fotografuojam ką norim? Kvadratas arba vertikali?

Na pas tave ten aiskiai sviesa sonine, vaikutis atsisukes i langa? Bent man taip pasirode, tai va paimi dideli veidrodi (jei neturi reflektoriaus) ir pastatai taip, kad jis atspindetu lango sviesa, t.y. pries sviesos saltini. Kazkada seniai darem ND su sviesa, senose temose tikrai rasi 4u.gif
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 22:03)
aciu  mirksiukas.gif
temos konkrecios nera, na kaip ,istikruju - laisva tema. Pirma foto darydami vistiek kazkokia tema galvoj turime, kad butu ka rutulioti toliau. Kaip kazkas sake jei pasine nuotrauka idesi tai jau cia nera jokios temos  lotuliukas.gif

O ka, net labai geras issukis biggrin.gif Antrai nuotraukai varai i pasu poskyri fotkinti biggrin.gif

Priimkit ir mane i ta zaidima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:43)
o as dedu savo pabandymus su lasiukais  ax.gif

Labai patiko tavo lasiukai 4u.gif
Viskas, visa savaitgali gaudysiu lasiukus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 11 19, 09:42)
Priimkit ir mane i ta zaidima 4u.gif

tai junkis prie saraso smile.gif arba parask Cheles, kad atsiustu emaila
Atsakyti
Sveikutės, ačiū už naujus namučius.. 4u.gif

keliu vieną irgi... kažkaip nesijaučiu verta komentuoti... blush2.gif nors kai pasižiūriu kursuose ką neša ir kaip šneka..nu tai... dar visai gudri jaučiuosi ten... lotuliukas.gif laukių nesulaukiu 1 pokopos viduriuko ir į galą taip ir td bus 2 pakopa... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O pas mane pasaka buvo LEDINUKAS... blush2.gif Ledo rūmuose nuo seno, senis šaltis sau gyveno..ir turėjo jis anūką šaltanosį ledinuką.. blush2.gif db jau minčių turiu kaip padaryt išeitu..ech.. šaukštai visad po pietų.. user posted image

keliu teismui:

user posted image
Atsakyti