Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2010 11 18, 21:34)
na tai taip, kokia gauni, tokia antra darai  mirksiukas.gif
va ir bus proga susipazinti su koliaziukais is visu pusiu - tiek technine, tiek kurybine  4u.gif
as gyvenime nei vieno koliazo nesu dariusi... eisiu treniruotis  blush2.gif

tai ta as suprantu, bet cia buvo mineta, kad apsiriboti ties kvadratu arba vertikaliu rolleyes.gif tai o koks gi is tikro skirtumas smile.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 11 18, 21:35)
nu jei atsius apvalia ar trikampe tai biski bus sunkiau antra suklijuoti  biggrin.gif

aha, o kaip tokia nuotrauka padaryt? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 18, 21:35)
Jei dar nevėlu  ax.gif

nevelu! nuo siandien skaiciuojam savaitele pirmai nuotraukai padaryti, taigi teoriskai iki kitos savaite ketvirtadinio galima prisijungti dar kas neprisijunge ir atsiusti foto smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 18, 21:39)
aha, o kaip tokia nuotrauka padaryt? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tai tuoj cia, koki actiona atsisius ir DONE! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 11 18, 16:46)
Gal paliekam antrajam žmogui galimybę šiek tiek improvizuot ir pagal jo sugalvotą mintį ir pirmąją foto paderinti?..  g.gif

Nia. Tas antras žmogus ir turi pasukt galvelę kaip priderint/padaryt tą savo foto,kad derėtų prie duotosios.Jei pradės apkarpinėt kaip jam reik tai jau nebeįdomu rolleyes.gif

QUOTE(vienintelė @ 2010 11 18, 18:20)
tai mes čia dauguma žalios, ir pati karatsi bijau ka rašyt nes nesijaučiu kad galėčiau smile.gif

Aš tai nerašau ne dėl to ,kad negalėčiau,bet dėl to,kad neišdurnintų biggrin.gif Bo kas liečia techninius reikalus aš laisvai galiu nusišnekėt .... Nu aš ir šiaip galiu nusišnekėt ,neproblema man,bet tada žmonės paskaitys ir nekreips dėmesio biggrin.gif

Maggie - good luck operacijoj 4u.gif Ir neliūdėk wink.gif Mano bendradarbė praeitąmet per valentiną ligoninėj sinusitą operavos,tai sakė labai liūdna buvo,visi aplink bučiuojas ir t.t. o ji guli kaip tas begemotas .... dar sakė atnešė po vakarienės ledų, su širdutės formos vafliuku biggrin.gif Nuotaikai pakelt... Užtai šįmet sakė atsiims už praeitus metus biggrin.gif

Isila - užuojauta dėl papūgėlių 4u.gif

Dar kažką norėjau rašyt g.gif Aj irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 18, 20:42)
nevelu! nuo siandien skaiciuojam savaitele pirmai nuotraukai padaryti, taigi teoriskai iki kitos savaite ketvirtadinio galima prisijungti dar kas neprisijunge ir atsiusti foto smile.gif

Papildyta:
tai tuoj cia, koki actiona atsisius ir DONE!  lotuliukas.gif

Lauksiu mailo:)
Atsakyti
Klausimukas dėl žaidimo. Foto tikriausiai reikėtų spalvotos ar tinka ir jb?
Lauksiu ir aš mailo.
Atsakyti
Ačiū, kas nepatingėjo man atsakyti į kvailus klausimus. Pasistengsiu tokių užduoti kuo mažiau.
Atsakyti
aciukas visoms kurios pastebejo mano lasiukus biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2010 11 18, 20:09)
Wow, nu fain... tuoj mane uzvesi, eisu ir as lasiuku "medziot"  biggrin.gif

nu zinok kad labai faina is tikruju, tik kai atsisedi ju gaudyt tai net nepastebi kaip laikas lekia biggrin.gif gaila kad greitai temsta ir siaip labai noreciau geresniu salygu jiems fotkint, normalaus apsvietimo ir t.t.

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 18, 21:15)
Nia. Tas antras žmogus ir turi pasukt galvelę kaip priderint/padaryt tą savo foto,kad derėtų prie duotosios.Jei pradės apkarpinėt kaip jam reik tai jau nebeįdomu  rolleyes.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:43)
o as dedu savo pabandymus su lasiukais  ax.gif

O vat man ir patiko 4u.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 18, 17:44)
Kaip kažkuri sakė, nuo kažko reikia pradėti...
Laukčiau pastabų, komentarų, bet ko  smile.gif

Labai miela vaikučio poza, bet norėtųsi ne margo pledo, kad jis būtų švelnesnių spalvų ir pačios foto norėtųsi šviesesnės 4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 11 18, 18:44)
Geriau butu vienspalvis kazkoks pledas ir man noretusi reflektoriaus (arba veidrodi gali tam panaudot) is desnes seseliams susvelninti rolleyes.gif Siaip mielas kadras wub.gif

O galima plačiau apie veirodžio panaudojimą rolleyes.gif

Tai žaidimui jokios temos nėra? Fotografuojam ką norim? Kvadratas arba vertikali?
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 18, 22:49)
Ačiū, kas nepatingėjo man atsakyti į kvailus klausimus. Pasistengsiu tokių užduoti kuo mažiau.

Kvailu klausimu nera, yra tik kvaili atsakymai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 18, 21:59)
O vat man ir patiko 4u.gif

Tai žaidimui jokios temos nėra? Fotografuojam ką norim? Kvadratas arba vertikali?

aciu mirksiukas.gif

temos konkrecios nera, na kaip ,istikruju - laisva tema. Pirma foto darydami vistiek kazkokia tema galvoj turime, kad butu ka rutulioti toliau. Kaip kazkas sake jei pasine nuotrauka idesi tai jau cia nera jokios temos lotuliukas.gif
Atsakyti
Oooo, sita.... tai tas nuotraukas zaidimui kur keliam? i Flircka? iki kito ketvirtadienio, ania? user posted image
Atsakyti
Labai prisvilęs blynas? Labai laukiu patarimų, papeikimų, komentarų, kas blogai ir t.t. smile.gif

Draugė pasirašė, o aš pasinaudojau proga "papyškint" smile.gif

http://www.flickr.co...in/photostream/

http://www.flickr.co...in/photostream/

Labai atsiprašau iš kart, kad šitaip įkėliau. SM neleido kažkodėl su [IMG]
Atsakyti