Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2010 11 18, 15:54)
vienintele, as per zalia, kad komentuociau.. bet man su lialiais nuotrauku norisi arba laaabai sviesiu jei jos jb, arba spalvotu smile.gif

tai mes čia dauguma žalios, ir pati karatsi bijau ka rašyt nes nesijaučiu kad galėčiau smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 11 18, 15:56)
man patiko, tik kai kurias būčiau vertikalias darius, ypač ten kur į viršų žiūri ax.gif
mirksiukas.gif

teisybe rašai, aš ant savęs pykstu kad retai vertikalias foto darau kažkoks kvailas įprotis

QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 16:43)
sutinku  drinks_cheers.gif
sekmes gynime  4u.gif
o as dedu savo pabandymus su lasiukais  ax.gif

man patiko su lašiukais, pati nesu bandžiusi. Tik jos dažniausiai visų vienodos būtu smagu kitokiu kampu į juos pažiūrėti, bet šiaip faina

QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 18:16)
nu atrodo, kad pagaliau gavosi  unsure.gif pati matau skirtumą ir prisiduodi oficialiai kardinaliai. 2ND :

o aš neužskaitau, man netinka ax.gif nematau tokio pokyčio kokio reiktu. Pati bent žinai kas turi gautis? koks turi būt skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 11 18, 19:20)
o aš neužskaitau, man netinka  ax.gif nematau tokio pokyčio kokio reiktu. Pati bent žinai kas turi gautis? koks turi būt skirtumas?

kadangi niekas neužskaitė, tai jau parašiau, kad 2nd lauksiu dienos šviesos ir bandysiu toliau mirksiukas.gif
žinau ir supratau bedarydama - fono blur'as. tą jau irgi minėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 18, 20:15)
kad man rodos, siandien nieko nerasiau biggrin.gif
Papildyta:

vakar, berods mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 20:24)
kadangi niekas neužskaitė, tai jau parašiau, kad 2nd lauksiu dienos šviesos ir bandysiu toliau  mirksiukas.gif
žinau ir supratau bedarydama - fono blur'as. tą jau irgi minėjau  smile.gif

matai, kiek sulaukei pastebėjimų, o aš kolkas vienintelį turiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
anoj temutej uzrodete CoffeeShop Glamour Glow PS/PSE Action - parsisiunciau, ikroviau i PS , bet... nemoku jo panaudoti blush2.gif Jei galetumet paaiskinti, buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 18, 10:58)
O as labai prasau jusu kritikos.... Vakar bandziau fotografuoti studijoje

šiaip pirma mintis - gražu ax.gif tada ta koja ir man kliuvo. dar jei jau labai kabinėtis, tai man fonas kažkaip per daug su mergina kontrastuoja, man norisi ramesnio, lygesnio...bet čia gal jau skonio reikalas g.gif

QUOTE(Isila @ 2010 11 18, 12:34)
O šiaip esu be nuotaikos, nes vakar man ant rankų numirė mano papūgėlė, tai prablioviau pusę nakties. Dabar antra papūga eina iš proto, ieško savo poros.. Jaučiu vakare važiuosiu pirkti naujos  doh.gif

Suprantu tave unsure.gif Aš blioviau, kai neseniai dėl neatskaingo kai kurių žmonių elgesio mirė MB tevų kalbanti papūga verysad.gif

QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 16:43)

vau, super pavyko!!!!! thumbup.gif

Nu aš gal ryt ištaikysiu laiko jiems, nes šiandien kaip tyčia darbų milijonas doh.gif

QUOTE(Katren @ 2010 11 18, 19:48)
Sveiki,
anoj temutej uzrodete CoffeeShop Glamour Glow PS/PSE Action - parsisiunciau, ikroviau i PS , bet... nemoku jo panaudoti  blush2.gif  Jei galetumet paaiskinti, buciau labai labai dekinga  4u.gif

ir man įdomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 18 lapkričio 2010 - 19:58
O jergau kokie tempai-tik spek skaityt ka priraset bigsmile.gif
QUOTE(Macarena @ 2010 11 18, 14:16)
Jusu teismui ND 2 4u.gif

liuks mirksiukas.gif
QUOTE(mamagute @ 2010 11 18, 14:35)
na pakartoju 1ND (šis jau tikrai pavykęs)
ir 2 ND(manau, kad irgi pavyko 4u.gif )

1 gerai, vat 2 ne......
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 14:43)

Wow, nu fain... tuoj mane uzvesi, eisu ir as lasiuku "medziot" biggrin.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 18, 14:44)
Kaip kažkuri sakė, nuo kažko reikia pradėti...
Laukčiau pastabų, komentarų, bet ko  smile.gif

Taip, pleduko noretus vienspalvio, bet siap labai miela nuotraukyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 19:47)
man atrodo, kad buvo kalbama apie tai, jog galutinis jūsų visų variantas (dvi sudėtos foto) atrodytų taip, kaip ir šiame pavyzdyje  4u.gif  smile.gif turiu minty - dvi kvadratinės foto viena šalia kitos (du žmonės daro kvadratus, paskui antras sudeda juos į koliažą), arba dvi vertikalios foto irgi viena šalia kitos  smile.gif

na dabar aisku, o nemanot, kad tai turetu nuspresti pats zmogus? nemanau kad reikti nustatyti remus koliazui rolleyes.gif as gal visai nemoku su tais koliazais, tai man galbut butu lengnesnis vienas arba kitas variantas - priklausomai nuo gautos nuotraukos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 18, 20:23)
na dabar aisku, o nemanot, kad tai turetu nuspresti pats  zmogus? nemanau kad reikti nustatyti remus koliazui rolleyes.gif as gal visai nemoku su tais koliazais, tai man galbut butu lengnesnis vienas arba kitas variantas - priklausomai nuo gautos nuotraukos rolleyes.gif

tai koliazui remu niekas nenustato. nustato, kad tik pirma atsiusta foto butu kvadratas arba vertikali. o antra foto daro pagal pirma
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 18, 21:29)
tai koliazui remu niekas nenustato. nustato, kad tik pirma atsiusta foto butu kvadratas arba vertikali. o antra foto daro pagal pirma

o koks skirtumas,kokia atsius? vat to nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 18, 21:23)
na dabar aisku, o nemanot, kad tai turetu nuspresti pats  zmogus? nemanau kad reikti nustatyti remus koliazui rolleyes.gif as gal visai nemoku su tais koliazais, tai man galbut butu lengnesnis vienas arba kitas variantas - priklausomai nuo gautos nuotraukos rolleyes.gif

na tai taip, kokia gauni, tokia antra darai mirksiukas.gif
va ir bus proga susipazinti su koliaziukais is visu pusiu - tiek technine, tiek kurybine 4u.gif
as gyvenime nei vieno koliazo nesu dariusi... eisiu treniruotis blush2.gif
Atsakyti
Jei dar nevėlu ax.gif

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
ŠahadAaa
frederica
spaNguolė
vienintelė
vladislo
Žydraakė
Mustachio
rarity
Egipta
Nieliuke
*smile*
Marile
Loretoidas
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 18, 21:31)
o koks skirtumas,kokia atsius? vat to nesuprantu  rolleyes.gif

nu jei atsius apvalia ar trikampe tai biski bus sunkiau antra suklijuoti biggrin.gif
Atsakyti