Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

gerai laukiam jau visos,, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠahadAaa @ 2010 11 24, 23:56)
gerai laukiam jau visos,, lotuliukas.gif

na va, jei dalyvaus visi kas zadejo, tai jau yra lygiai puse sukritusiu nuotrauku!
visiems parasau, kad gavau, jei kazkas negavo mano patvirtinimo - pakartokit nuotraukeles.. aciu!
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 24, 19:49)
bet zinai, vien foto liejimas neturetu but iseitis smile.gif

O taip,puikiai tai suprantu drinks_cheers.gif ieškau kaltų biggrin.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 11 24, 19:50)
jei atsuktum 55mm ir portretintum, tai jis gana graziai tau fona iplautu... prisimink pamoka apie zoominima... Be to fotografuojant reik ieskot kampu, kur fonas  butu ramesnis, maziau detaliu ir t.t. Manau ten aplinkui butum tokiu vietu radus, jei paieskotum...

Va ko nedariau,tai nezoominau...ėjau prie objekto,o vertėjo kartais pasukiot unsure.gif Ačiū už paprotinimą 4u.gif O vietų tikrai būčiau radus .... nu ,kitą kart smile.gif

QUOTE(rarity @ 2010 11 24, 19:51)
Pasiteisinimų wink.gif
O jei rimtai, prie 55 mm ir atvertos diafragmos galima ir visai gerų kadrų padaryti.

blush2.gif
Ačiū 4u.gif Darysiu pamokas iš naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 24, 23:21)
na va, jei dalyvaus visi kas zadejo, tai jau yra lygiai puse sukritusiu nuotrauku!
visiems parasau, kad gavau, jei kazkas negavo mano patvirtinimo - pakartokit nuotraukeles.. aciu!

Issiunciau dar karteli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 24, 23:21)

Cheles, as ir negavau tavo patvirtinimo... parasiau tau email...
Atsakyti
Patvirtinima gavau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar vakare bandžiau pažaisti su šviesa, į flickerį įkėliau mano manymu labiausiai vykusius variantus. Tikslas buvo "išgauti" formą, gylį. Būtų šaunu jei pakomentuotumėte, nuotraukos ČIA
Fotografavau vyro portretą, kitą kartą bandysiu su daiktais, bet natiurmortai kolkas mistika man smile.gif Va O.o įkelta nuoroda efoto kaip pavyzdžiai superinė smile.gif Noriu ir aš taip mokėti. Arba būna nuotraukos kuriose tarytum žmogus lenga iš kadro - superinis apšvietimas, norėčiau mokėti išgauti tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 lapkričio 2010 - 10:45
na nezinau, bet mano neigudusia akim ziurint atrodo pirmoje nuotraukoje geriausiai pavyko isgauti gyli. Kitose norisi daugiau tos formos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 25, 00:21)

dar tik puse? o as namiau kad like vos keli rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif šiandien gausim foto, ar ne?Smalsuuuuu.
Jei netyčia baigsis po mano žinutės tema, galėtumėt sukurti ax.gif Nemoku aš blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti