nu atrodo, kad pagaliau gavosi pati matau skirtumą ir prisiduodi oficialiai kardinaliai. 2ND :
f 2.8, ISO 100
f 5.0, ISO 400
f 8.0, ISO 1600
pataisiau, nes atvirkščiai sukėliau, nei surašiau
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 18:16)
nu atrodo, kad pagaliau gavosi pati matau skirtumą ir prisiduodi oficialiai kardinaliai. 2ND :
nu iso tai nereiktu toookiais zingsniaiss kelt o skirtumo as tai nematau o kas pagal tave kinta? nu gal ir yra koks minimalus skirtumas..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 18, 18:27)
nu iso tai nereiktu toookiais zingsniaiss kelt o skirtumo as tai nematau o kas pagal tave kinta? nu gal ir yra koks minimalus skirtumas..
nu konkrečiai žiūriu į dešinę nuo begemoto nosies: pirmoj foto ji yra blur, antroj ne tokia blur, pakankamai ryški, o trečioj jau ryški ir triukšmai matosi (jei teisingai juos suprantu)... žodžiu, einu dar pasinervuot
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 18:49)
oh, ačiū, kad bent vienas žmogus sureagavo
Almost, tai kad nekomentuoja, tai nieko tokio baisaus, anksčiau ar vėliau atkreips dėmesį, niekas gi nėra įpareigotas Aš ir su savim šiandien pasišnekėjau ir suradau sprendimo būdą Bet kas atsiliepia-tai laaaabai ačiū O čia pilna informacijos, kuria galima pasinaudoti. Bet , aišku, be mokytojo- tai nėra tobulėjimo
QUOTE(mamagute @ 2010 11 18, 18:31)
Almost, tai kad nekomentuoja, tai nieko tokio baisaus, anksčiau ar vėliau atkreips dėmesį, niekas gi nėra įpareigotas Aš ir su savim šiandien pasišnekėjau ir suradau sprendimo būdą Bet kas atsiliepia-tai laaaabai ačiū O čia pilna informacijos, kuria galima pasinaudoti. Bet , aišku, be mokytojo- tai nėra tobulėjimo
ne ne, tai ir neturėjau minty, kad kažkas įpareigotas. tiesiog kažkada uždaviau iš eilės du ar tris klausimus - atsakymą gavau tik į 1 atrodo kai pradėjau daryt tą 1nd ir nesisekė, tai labai padėjo brumbrumai.
o dabar - nervas ima ir tiek, neina man nieko padaryt, kambario šviesa tamsi pakankamai, neišeina gaut to, ko noriu ir ko tikiuos, tai atidedu šitą nd rytojui manau..
QUOTE(Cheles @ 2010 11 18, 18:41)
na as klausiau apie galutini varianta, tarkim, sudejus dvi horizontalias foto viena auksciau kitos, bus kvadratas, analogiskai - vertikalias viena salia kitos - vel kvadratas.
paaiskinkit man kvailai apie ka jus tiksliai kalbejot, apie galutini varianta?
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 19:37)
ne ne, tai ir neturėjau minty, kad kažkas įpareigotas. tiesiog kažkada uždaviau iš eilės du ar tris klausimus - atsakymą gavau tik į 1 atrodo kai pradėjau daryt tą 1nd ir nesisekė, tai labai padėjo brumbrumai.
o dabar - nervas ima ir tiek, neina man nieko padaryt, kambario šviesa tamsi pakankamai, neišeina gaut to, ko noriu ir ko tikiuos, tai atidedu šitą nd rytojui manau..
aš irgi laukiu rytojaus dienos šviesos... O brumbrumai -naujokių gelbėtoja
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 18, 18:43)
na as klausiau apie galutini varianta, tarkim, sudejus dvi horizontalias foto viena auksciau kitos, bus kvadratas, analogiskai - vertikalias viena salia kitos - vel kvadratas.
man atrodo, kad buvo kalbama apie tai, jog galutinis jūsų visų variantas (dvi sudėtos foto) atrodytų taip, kaip ir šiame pavyzdyje turiu minty - dvi kvadratinės foto viena šalia kitos (du žmonės daro kvadratus, paskui antras sudeda juos į koliažą), arba dvi vertikalios foto irgi viena šalia kitos
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:43)
Nu labai smagiai tau cia viskas gavosi
QUOTE(O.o @ 2010 11 18, 18:11)
ooo geras kaip as taves neatpazinau o.O dar vis paleideja musu nesiojies Cia Zitlali, Gintare
Nu kur ten pazinsi, gi ne karto nemacius buvai O as tave zinok, jau kai vakar paskambinai diena, pazinau, na bent jau pagalvojau, kad cia tu Del paleidejo sendien visa diena stresuoju, kad pamirsau nuimti..
QUOTE(mamagute @ 2010 11 18, 18:45)
aš irgi laukiu rytojaus dienos šviesos... O brumbrumai -naujokių gelbėtoja
kad man rodos, siandien nieko nerasiau
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 18:47)
man atrodo, kad buvo kalbama apie tai, jog galutinis jūsų visų variantas (dvi sudėtos foto) atrodytų taip, kaip ir šiame pavyzdyje turiu minty - dvi kvadratinės foto viena šalia kitos (du žmonės daro kvadratus, paskui antras sudeda juos į koliažą), arba dvi vertikalios foto irgi viena šalia kitos
taip
Buvau parašiusi dideliausią žinutę, bet kažkaip sugebėjau ištrinti
Tai jau nesikartosiu, o rašau trumpai
Maggie, sėkmės tau. Viskas į gera
Akashka, man studijinė foto atrodo tamsoka. Gal veiduką reikėtų atskirai pašviesti.
melodi, patiko rakursas. Alkūnės trūksta, bet gražu
O.o, labai smagu, kad tu vėl čia.
@leja, faini lašiukai
Trumpai apie savo duonas Fotografuota ne lightboksuose, bet apšviečiant softboksais
Pirmoji foto - duona - softboksai su pastovia šviesa + išorinė fotiko blykstė. Kokybė mane tenkina tik dalinai.
Antroji foto - mufinai - softboksai su blykstėmis.
Antruoju atveju rezultatas pranoko mano lūkesčius. O.o labai teisingai išsakė kritiką dėl fono, trupinių ir t.t., bet šiuo atveju, labai norėjau pasidžiaugti paties gaminio kokybe - detalumu, spalvomis ir t.t. Su PS apdirbta minimaliai. Blykstės yra būtent tai, ko man reikia fotografuojant gaminius.
Tai jau nesikartosiu, o rašau trumpai
Maggie, sėkmės tau. Viskas į gera
Akashka, man studijinė foto atrodo tamsoka. Gal veiduką reikėtų atskirai pašviesti.
melodi, patiko rakursas. Alkūnės trūksta, bet gražu
O.o, labai smagu, kad tu vėl čia.
@leja, faini lašiukai
Trumpai apie savo duonas Fotografuota ne lightboksuose, bet apšviečiant softboksais
Pirmoji foto - duona - softboksai su pastovia šviesa + išorinė fotiko blykstė. Kokybė mane tenkina tik dalinai.
Antroji foto - mufinai - softboksai su blykstėmis.
Antruoju atveju rezultatas pranoko mano lūkesčius. O.o labai teisingai išsakė kritiką dėl fono, trupinių ir t.t., bet šiuo atveju, labai norėjau pasidžiaugti paties gaminio kokybe - detalumu, spalvomis ir t.t. Su PS apdirbta minimaliai. Blykstės yra būtent tai, ko man reikia fotografuojant gaminius.
QUOTE(Akasha @ 2010 11 18, 21:05)
Del paleidejo sendien visa diena stresuoju, kad pamirsau nuimti..
jokiu problemu, susitvarkem bevieli, tai gali jei nori dar uzsidejus ir pavaiksciot ok iki ryt