QUOTE(Mustachio @ 2010 11 24, 00:42)
I like it
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 24, 07:34)
mintis labai fain...
QUOTE(Melodi @ 2010 11 24, 09:33)
Pirma ka pradejau daryt, tai knygu pavadinimus nagrinet
Kapitono Korelio mandolina dabar skaitau
Kad demesi maziau blaskytu gal apsukt tas nugareles reiketu
Na, jei žvilgsnis užkliuvo bent už pavadinimų, tai jau gerai
Dėl nugarėlių.. bandžiau sukiot knygas, bet man taip gražiausiai atrodo. Tie knygų pavadinimai kažkiek paįvairina nuotrauką. Vienu žodžiu, man taip patiko
QUOTE(Agneza @ 2010 11 24, 10:31)
Man mintis patiko, gal tik priekyje erdves noretus.
As taip pat bandziau iziureti, kokiosten knygos
Dabar visiems parodžiau kokių knygų mano namuose pilna
O daugiau erdvės nebūtų iš kur gauti...
QUOTE(Akasha @ 2010 11 24, 11:25)
Mintis idomi, net siame kadre mane erzina sofa... Gal dar jei ji butu toliau ir uz ryskumo zonos ribu kitaip atrodytu, bet dabar tokai nesiziuri... Ir dar les sofo sliniju kadras atrodo truputi krypsta desinen...
Žinau, kad tai ne pasiteisinimas, bet neradau namie laisvos sienos
idėja buvo prie sienos knygas sustatyt, kad ir atspalvis kitoks gautųsi (iš karto mąsčiau apie spalvotą foto), ir šiaip neblaškytų dėmesio pašaliniai daiktai, bet... stengiausi padaryti geriausią vaizdą ir to, ką sugebėjau atrasti
Bet man apskritai tokia mintis su knygomis labai prilipo, tai tikrai dar ne kartą panašaus stiliaus parodysiu.
O kadras tikrai nekrypsta dešinėn, geriausiai pagal knygų liniją žiūrėt (gal čia sofos siūlės nelygios)
QUOTE(kristukass @ 2010 11 24, 11:34)
smile, mintis idomi, bet tik tiek.
Ačiū ir už tokį pastebėjimą
Pati mintis man irgi patinka, pažadu vėliau ir daugiau nuotraukų (tikiuosi geresnių)
QUOTE(gotte @ 2010 11 24, 12:52)
Dėl knygų pavadinimų, tai man jie nemaišo visai, netgi prideda savo šarmo. Aš į šią nuotrauką bandau žiūrėti kaip į grafikos darbą, nes jinai juodai balta. Raidės ant knygų nugarėlių duoda margumą, man jos čia tampa tarsi grafiškojo vaizdo pagyvinanti detalė. Ir kartais gal nėra blogai, kad akys laksto po pavadinimus ir labai smalsu pažiūrėti, kokios knygos ten iš tiesų sudėtos. Jei jau žvilgsnis stoja ties foto, tai puiku
man šiuo atveju tai pasiteisino.
Čia praktiškai persakei mano mintis, galvoju lygiai taip pat