smile, mintis idomi, bet tik tiek.
mustachio, atskirai nuotrauku net nekomentuosiu. Nebuvo tokios kuri issiskirtu kazkuo ar patrauktu demesi. O.o jau viska tau isporino. Linkiu sekmes kitai fotosesijai!
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 23, 22:41)
O šitas 'fintas' yra ir PS?
Dar man klausimas- dedant tokį šviesinantį miglos action'ą, katras foto aptraukia tarsi rūku ar įmanoma kažkaip pažymėti akis modelio, kad jos liktų skaidrios ir ryškios?
Dar man klausimas- dedant tokį šviesinantį miglos action'ą, katras foto aptraukia tarsi rūku ar įmanoma kažkaip pažymėti akis modelio, kad jos liktų skaidrios ir ryškios?
Visko yra PS Šviesinimui ir tamsinimui yra burn ir dodge tool. Tik patarčiau visas korekcijas atlikti pasidarius pagrindinio sluoksnio kopiją ir per layer masks.
Gana naudinga knyga sluoksniai arba internete verta pasieškoti, kaip dirbti su layer masks tada va ir galima padaryti, kad rūke modelio akys skaisčios liktų
Hello, trumpam užbėgu ir eisiu bandyti kažką sukurpti mūsų žaidimui.
Ačiū už puikias koliažų nuorodas, buvo smagu pasižiūrinėti, labai patiko spalviškai suderinti koliažai tikrai būtų gera mintis kitam žaidimui.
Kai pamačiau šitą foto, iškart pagalvojau - super, smagi nuotraukytė ir pavadinimas liuks. Patiko bendra fotografijos nuotaika. Tik pritarčiau komentarui, kad sofa truputį vaizdą gadina, gal galėtų būtų labiau "paplaukusi" jinai, kai neryškus antras planas.
Dėl knygų pavadinimų, tai man jie nemaišo visai, netgi prideda savo šarmo. Aš į šią nuotrauką bandau žiūrėti kaip į grafikos darbą, nes jinai juodai balta. Raidės ant knygų nugarėlių duoda margumą, man jos čia tampa tarsi grafiškojo vaizdo pagyvinanti detalė. Ir kartais gal nėra blogai, kad akys laksto po pavadinimus ir labai smalsu pažiūrėti, kokios knygos ten iš tiesų sudėtos. Jei jau žvilgsnis stoja ties foto, tai puiku man šiuo atveju tai pasiteisino.
Mustachio, daug nepridėsiu, nes sutinku su daugeliu išsakytų komentarų tavo sesijos atžvilgiu. Šiaip man asmeniškai gal labiausiai kliuvo kai kuriose foto antras planas ir jame esanti detalių makalynė, kas maišė gerai įsižiūrėti, apie ką čia iš tiesų tas veiksmas. Vis tik panos teisios, kad pasirinkai fotografuoti nelengvą užduotį - du žmones. Šiaip ar taip, va tau baliončikas už tai, kad judi į priekį ir stengiesi, šaunuolė
Ačiū už puikias koliažų nuorodas, buvo smagu pasižiūrinėti, labai patiko spalviškai suderinti koliažai tikrai būtų gera mintis kitam žaidimui.
QUOTE(*smile* @ 2010 11 23, 22:56)
Step by step
Kai pamačiau šitą foto, iškart pagalvojau - super, smagi nuotraukytė ir pavadinimas liuks. Patiko bendra fotografijos nuotaika. Tik pritarčiau komentarui, kad sofa truputį vaizdą gadina, gal galėtų būtų labiau "paplaukusi" jinai, kai neryškus antras planas.
Dėl knygų pavadinimų, tai man jie nemaišo visai, netgi prideda savo šarmo. Aš į šią nuotrauką bandau žiūrėti kaip į grafikos darbą, nes jinai juodai balta. Raidės ant knygų nugarėlių duoda margumą, man jos čia tampa tarsi grafiškojo vaizdo pagyvinanti detalė. Ir kartais gal nėra blogai, kad akys laksto po pavadinimus ir labai smalsu pažiūrėti, kokios knygos ten iš tiesų sudėtos. Jei jau žvilgsnis stoja ties foto, tai puiku man šiuo atveju tai pasiteisino.
Mustachio, daug nepridėsiu, nes sutinku su daugeliu išsakytų komentarų tavo sesijos atžvilgiu. Šiaip man asmeniškai gal labiausiai kliuvo kai kuriose foto antras planas ir jame esanti detalių makalynė, kas maišė gerai įsižiūrėti, apie ką čia iš tiesų tas veiksmas. Vis tik panos teisios, kad pasirinkai fotografuoti nelengvą užduotį - du žmones. Šiaip ar taip, va tau baliončikas už tai, kad judi į priekį ir stengiesi, šaunuolė
ND 5
Natūralus apšvietimas
Auto
Debesėlis
Preset
Dirbtiniam apšvietime
Lemputė
Auto
Preset
Natūralus apšvietimas
Auto
Debesėlis
Preset
Dirbtiniam apšvietime
Lemputė
Auto
Preset
QUOTE(Isila @ 2010 11 24, 13:14)
nu tai dabar sakyk kas cia baltas, fonas ar ta statula?, nes vienas is ju tikrai nera baltas
dirbtiniam iseksponuok normaliai, tamsu kaip rusy
QUOTE(robobebras @ 2010 11 24, 12:23)
nu tai dabar sakyk kas cia baltas, fonas ar ta statula?, nes vienas is ju tikrai nera baltas
o kodėl man nesigauna baltas? Natūraliam apšvietime dariau su balta statulėle ir balta paklode kaip fonui. Atitraukiau užuolaidas, atsisėdau tiesiai priešais langą.
Dirbtiniam dariau vonioj kaip ir patarė. Bet dėl vonios man kyla abejonės: ar gali būti kaltas apšvietimas ir plytelės? Nes vonioj plytelės tamsiai rudos
Ačiū baisingai visom pakomentavusiom Jei trumpai..... Siūliau padaryt paprastutę fotosesiją,rudeniniam miške,su guminiais,termosu šiltos arbatos ir t.t.... Pasiruošė tik viena,kita atėjo su aukštakulniais ... Ir bėgiojo jos ten prie gražesnio medelio ,prie gražesnio krūmelio.....
Pasiteisinimų neturiu. Klaidas ir aš matau.Bandžiau šokt aukščiau bambos Nebedarysiu taip .... Plius eiga sesijos nebuvo apgalvota...tiksliau aš turėjau variantų,bet miškui...
Aj,dėl kvadrato ,tai čia aš persistengiau karpant pašalinius objektus iš foto
Žodžiu šita fotosesija - FAIL. Bet dabar žinau klaidas,žinau savo minusus.....jų daug
Ačiū visom
Šitas geras
Pasiteisinimų neturiu. Klaidas ir aš matau.Bandžiau šokt aukščiau bambos Nebedarysiu taip .... Plius eiga sesijos nebuvo apgalvota...tiksliau aš turėjau variantų,bet miškui...
Aj,dėl kvadrato ,tai čia aš persistengiau karpant pašalinius objektus iš foto
Žodžiu šita fotosesija - FAIL. Bet dabar žinau klaidas,žinau savo minusus.....jų daug
Ačiū visom
QUOTE(Yvette @ 2010 11 24, 09:28)
reikia išmokti apsukti užsakovų, modelių idėjas taip, kad galutiniame variante jos galvotų, kad tai ne jūs mestelėjot idėją, o jos nuo pat pradžių norėjo taip ir ne kitaip fotografuotis.
Šitas geras
QUOTE(Yvette @ 2010 11 24, 13:10)
aš laukiu nesulaukiu rytdienos, kada gausim foto. Taip noriu pabandyti.
as tai bijau
QUOTE(Yvette @ 2010 11 24, 13:10)
aš laukiu nesulaukiu rytdienos, kada gausim foto. Taip noriu pabandyti.
Bet kada nufotkinti
QUOTE(rarity @ 2010 11 24, 13:36)
Bet kada nufotkinti
jei ka, gal pratesim termina.. nes nu ne visi gali darbo dienom fotkinti bent jau du savaitgaliai ieitu i ta termina
laba.
stai ir as.
aciu visom uz kumsciu laikyma, viskas praejo ore, tik gerkle dar beprotishkai skauda. tai sedziu namie.
man patiko pilkuma. patiko ryshkumas. pirmas bandymas - tikrai neblogas, ishspaudei maximuma. saunuole.
padek po indu spalvota popieriu (cia mano lashiukai - http://www.flickr.co...3129@N07/page7/ - nieko ypatingo, tik rodau kaip suzaidziau su spalvom), folija galima bandyt. galu gale paprasciausiam lroome pastumdyt spalvas galima - 2min darbo, o efektas yra. pasibandyk, linxma. nors as vis zhadejau grisht prie lashu, bet va jau metai ir negrishtu. visgi nepatrauke. ir nuobodu. labai jau ilgai ruoshtis reikia, vos ne kaip laseline pritvirtint kazhkur maishiuka su vandeniu, padaryt skylute, bliuda, blica... aj
Papildyta:
pritariu! kantrybes pas zmogeli yra.
grazhiai katina paveiksluoji, nu bet pabandyk mazhiau sharpo, kontrasto naudot, pvz pakeisk stiliu trumpam (zinau sunku, pati megstu ryshkesnes spalvas, bet bandau mokytis "shviesiau"), idomumo experimento delei. su siulais ir sfinksu - pritariu.
na foto ne 0, bet man ziauriai noretusi desines, vietos zhvilgsniui, o tas tunelis idomiai atrodo, kazhkokias emocijas sukelia. (sudominai, bandysiu ir as kokios nulines fotkes pasiieshkoti, kuri man ziauriai patinka).
savaite fotika sakai turi? jei nedings uzsidegimas, paklausk saves to po metu. foto - neuztex perskaityt instrukcija, tai moxlas, menas, kuris metais skaiciuojamas, ne savaitem
mhm, as negalejau atskirt, kuri foto erikos, o kuri loretos . bet esme zaidimo panashi ir yra. nes jei desim visishkai savo stiliaus foto, "nesusikoliazhins".
antra man ne. gal kad striuke nebutu tokia pretenzinga su ryshkiai raudona detale, gal kad moteris kokia sedetu uzsisvajojus, nezinau. o pirmoji - man patinka tokie vaizdai, man grazhu, bet tixliau pakomentuoti - nemoku.
as manau, kad reikia atsizhvelgti i gauta foto ir perlipt per save, kad fotos deretu. pvz jei gauni shviesiai saldzia nuotrauka, tokia panashia ir darai (o ne grudo, ruko, pilna foto), kad ir kaip sunku ar nepriimtina butu. tame ir idomumas manau, ishbandyti jegas kitaip.
kaip cool mano tetis daugel metu fotografuoja langus. ne viena paroda buvo ir per daug metu tooookias langu kolekcijas turi! fainai, kai fotografas turi kazhkokia vat tokia "shyza", ka nuolat fotografuoja ir kruopsciai kaupia (duru rankenos, langai, durys, dangus...).
pritariu. bet sita ir geriausia foto. kitos man nea. per daug detaliu, nagai, galvos papuoshimas, kiti papuoshalai, blakstienos. per daug spalvu, man jb geriau ziurisi.
stai ir as.
aciu visom uz kumsciu laikyma, viskas praejo ore, tik gerkle dar beprotishkai skauda. tai sedziu namie.
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:43)
o as dedu savo pabandymus su lasiukais
man patiko pilkuma. patiko ryshkumas. pirmas bandymas - tikrai neblogas, ishspaudei maximuma. saunuole.
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:49)
kitaip neturiu kaip pritaikyt kokiu spalvotu indu ar pan, noreciau ir as spalvu, bet neturiu tokiu salygu
padek po indu spalvota popieriu (cia mano lashiukai - http://www.flickr.co...3129@N07/page7/ - nieko ypatingo, tik rodau kaip suzaidziau su spalvom), folija galima bandyt. galu gale paprasciausiam lroome pastumdyt spalvas galima - 2min darbo, o efektas yra. pasibandyk, linxma. nors as vis zhadejau grisht prie lashu, bet va jau metai ir negrishtu. visgi nepatrauke. ir nuobodu. labai jau ilgai ruoshtis reikia, vos ne kaip laseline pritvirtint kazhkur maishiuka su vandeniu, padaryt skylute, bliuda, blica... aj
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 11 18, 17:52)
As noreciau puosnesnio rubelio, kepurytes, pledo.Mane Frederika sugadino su savo groziais
QUOTE(mamagute @ 2010 11 18, 19:45)
O brumbrumai -naujokių gelbėtoja
pritariu! kantrybes pas zmogeli yra.
QUOTE(ohara @ 2010 11 19, 11:03)
grazhiai katina paveiksluoji, nu bet pabandyk mazhiau sharpo, kontrasto naudot, pvz pakeisk stiliu trumpam (zinau sunku, pati megstu ryshkesnes spalvas, bet bandau mokytis "shviesiau"), idomumo experimento delei. su siulais ir sfinksu - pritariu.
QUOTE(airv @ 2010 11 19, 15:48)
Ar turite nuotrauką kuri gal ir visiškas 0 fotografijos atžvilgiu, bet patinka?
Aš turiu Ir noriu jums parodyti
Aš turiu Ir noriu jums parodyti
na foto ne 0, bet man ziauriai noretusi desines, vietos zhvilgsniui, o tas tunelis idomiai atrodo, kazhkokias emocijas sukelia. (sudominai, bandysiu ir as kokios nulines fotkes pasiieshkoti, kuri man ziauriai patinka).
QUOTE(Refresh @ 2010 11 19, 21:40)
Gal nėr pas mane to "cinkelio" fotkinti????? Šiaip fotoaparatą nusipirkome lygiai prieš savaitę
Tik iš kur tų idėjų gauti? Neturiu dar to "kraičio" ..... O gal ir neturėsiu?
Nors šį užsiėmimą labai myliu ir labai noriu išmokti
Tik iš kur tų idėjų gauti? Neturiu dar to "kraičio" ..... O gal ir neturėsiu?
Nors šį užsiėmimą labai myliu ir labai noriu išmokti
savaite fotika sakai turi? jei nedings uzsidegimas, paklausk saves to po metu. foto - neuztex perskaityt instrukcija, tai moxlas, menas, kuris metais skaiciuojamas, ne savaitem
QUOTE(O.o @ 2010 11 19, 21:48)
Loretoidiskai
mhm, as negalejau atskirt, kuri foto erikos, o kuri loretos . bet esme zaidimo panashi ir yra. nes jei desim visishkai savo stiliaus foto, "nesusikoliazhins".
QUOTE(gizzy @ 2010 11 20, 11:46)
O dabar keliu pora nuotrauku is anksciau ir laukiu kritikos, nuomoniu
antra man ne. gal kad striuke nebutu tokia pretenzinga su ryshkiai raudona detale, gal kad moteris kokia sedetu uzsisvajojus, nezinau. o pirmoji - man patinka tokie vaizdai, man grazhu, bet tixliau pakomentuoti - nemoku.
QUOTE(Melodi @ 2010 11 20, 19:42)
Na ta prasme juk pasaulio matymo kampas, nuotrauku apdirbimo stilius ir t.t. gali visiskai kitoks buti, ir visikai nedereti su pirmaja foto. Tai tuo atveju vienas is variantu daryt savaip, bet gali visikai nedereti, kitas - daryti "i tema" nes tokia uzduotis ir kartais reik perlipti per save. Kaip manot?
as manau, kad reikia atsizhvelgti i gauta foto ir perlipt per save, kad fotos deretu. pvz jei gauni shviesiai saldzia nuotrauka, tokia panashia ir darai (o ne grudo, ruko, pilna foto), kad ir kaip sunku ar nepriimtina butu. tame ir idomumas manau, ishbandyti jegas kitaip.
QUOTE(gotte @ 2010 11 19, 13:25)
Aš pamenu kai pradėjau fotografuoti, berods dešimtoje klasėje, tai mokytojas ir sako: eik ir fotkink stoviu aš su tuo zenitu rankose ir nė neįsivaizduoju, ką...o ypač dar mokykloje sakau: nežinau, ką : tas apsidairė ir sako: o vat kad ir durų rankenas ir ką jūs manot, po pirmų bandymų taip užsikalbiavau su tom rankenom, kad laksčiau po visą mokyklą ir pyškinau. Po to pavyko gana nebloga parodėlę iš tų rankenų padaryti, "Dienoraštis" vadinosi. net vietinės reikšmės laikraštis parašė
kaip cool mano tetis daugel metu fotografuoja langus. ne viena paroda buvo ir per daug metu tooookias langu kolekcijas turi! fainai, kai fotografas turi kazhkokia vat tokia "shyza", ka nuolat fotografuoja ir kruopsciai kaupia (duru rankenos, langai, durys, dangus...).
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 19, 11:09)
Portretas kur alkūnė nukirsta-labai patiko ir man netgi nemaišo,kad nėra alkūnės, aš tik gal kiek daugiau kirpčiau tos alkūnės.
pritariu. bet sita ir geriausia foto. kitos man nea. per daug detaliu, nagai, galvos papuoshimas, kiti papuoshalai, blakstienos. per daug spalvu, man jb geriau ziurisi.