QUOTE(Ramiinta @ 2010 11 23, 22:53)
sveiki, labai norėčiau prie jūsų jungtis
štai, gana šaltam rudens vakarui, sušilti
Sveika, tai daryk namu darbus ir junkis
QUOTE(*smile* @ 2010 11 23, 23:56)
Mintis idomi, net siame kadre mane erzina sofa... Gal dar jei ji butu toliau ir uz ryskumo zonos ribu kitaip atrodytu, bet dabar tokai nesiziuri... Ir dar les sofo sliniju kadras atrodo truputi krypsta desinen...
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 24, 01:24)
Mano pirmas
Linčiuokit
Pirmas tai pirmas....
Bet klaidu baisiai daug ir kaip O.o sake, betvarke truputeli... Man dar kas kliuva, kad merginos labai skirtingai apsirengusios... na noretusi bent jau spalviskai suderinimo ar stiliukas kad butu panasus...
Pirmose kliuva ir erzina tie automobiliai, kitose kadro kreivumas. tarkim tokiose kur prie vartu, reik surast toki kampa ir taip atsistoti, kad viskas atodytu tiesu tiesu, tada jau visai kitaip ziuresis... Saunuole, kad bandai, bet gal is pradziu madesniu apimciu fotosesijas bandyk, kad bent jau su vienu zmogum, vienoj vietoj, daug nesiblaskant po ivairias erdves.... Kad vienoj vietoj ismoktum pasiieskoti geresniu kampu fotkinimui... Du zmones fotografuoti taip pat daug sunkiau nei viena, Kaip matau F gan dideli dejai fotkinai irgi gan placiu kampu del ko taip pat visi kreivumai isryskeja... del kadravimo, daug kur gana astrei centruoti veidai... Va pradziai labai reiketu i tai atkreipti demesi ir stengtis daryti pagal taisykles... Veliau, kai jau tai iauga i krauja taisykles gali ir lauzyti, bet pradziai rekomenduotina ismokti jas... Kur mergina su skeciu, tai antra ranka labai nesmagiai nukirsta...
Beje taip pat labai sunku komentuoti, kai tiek daug nuotrauku ikeli... Sekanciam kartui rekomenduoju atsirinkti maximum keturias tau labiausiai patikusias....