Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(juratike13 @ 2010 11 23, 20:53)
aciu...tikrai,kad labai...reiskia mesti lauk i siuksline...

nemesk tu tos foto, grazi gi vaiko foto. pareguliuok siek tiek spalvas ir bus gerai wink.gif
Atsakyti
brumbrumai, o kaip reguliuot, kad as to geltonumo nepanaikinu doh.gif , aisku,dar su cs5 nemoku dirbt...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 23, 22:11)
brumbrumai, o kaip reguliuot, kad as to geltonumo nepanaikinu doh.gif , aisku,dar su cs5 nemoku dirbt...

tai gal baltos spalvos balansas blogas?
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 23, 21:11)

na, as tai su PS reguliuoju Image > Adjustments > Color Balance. ir ten paslankioju tai i viena puse, tai i kita, kaip man graziau smile.gif
Atsakyti
sveiki, labai norėčiau prie jūsų jungtis smile.gif
štai, gana šaltam rudens vakarui, sušilti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 11 23, 21:30)
Jeigu kažkam trūksta/pritruks idėjų koliažams, čia daug ir įvairių radau: koliazai

O man labiausiai patiko idėja koliažą daryti pagal spalvas (foto iš to pačio puslapio) smile.gif

Pavyzdžiui:

Raudona:
user posted image

Tai gali būti vienas iš variantų žaidimams ateityje  mirksiukas.gif

Vienas geriausių sprendimų - pagal spalvas, o jei tematika ir spalvos tinka - dvigubai geresnis. Beje, raudoname koliaže pirma foto su pelargonija - mano ax.gif Nesidrovima tokiuose koliažuose iš svetimų foto ir pakadruoti pagal poreikius, pvz. iš mano vertikalios padarytas kvadratas.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 23, 22:01)
Vienas geriausių sprendimų - pagal spalvas, o jei tematika ir spalvos tinka - dvigubai geresnis. Beje, raudoname koliaže pirma foto su pelargonija - mano  ax.gif Nesidrovima tokiuose koliažuose iš svetimų foto ir pakadruoti pagal poreikius, pvz. iš mano vertikalios padarytas kvadratas.

oo, geras smile.gif o pvz tave dziugina ar nervina, kad kiti ima foto.. nu kaip ir faina, kad ima, nes vadinasi, kad patinka, nu bet kai deda savo vardu, tai jau vagyste..
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 23, 23:01)
Vienas geriausių sprendimų - pagal spalvas, o jei tematika ir spalvos tinka - dvigubai geresnis. Beje, raudoname koliaže pirma foto su pelargonija - mano  ax.gif Nesidrovima tokiuose koliažuose iš svetimų foto ir pakadruoti pagal poreikius, pvz. iš mano vertikalios padarytas kvadratas.

Na, bet ir pataikiau paimt pavyzdį su tavo foto biggrin.gif Bet iš tiesų, tai nelabai gražu, kad ima kitų nuotraukas. Buvau įsitikinus, kad ten visos foto jos, nes ir spalviškai viskas atitinka, o ir pats stilius gana panašus... g.gif Na, bet kuriuo atveju, tokių koliažų idėjos man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 23, 23:04)
oo, geras smile.gif o pvz tave dziugina ar nervina, kad kiti ima foto.. nu kaip ir faina, kad ima, nes vadinasi, kad patinka, nu bet kai deda savo vardu, tai jau vagyste..

Aišku, džiugina, bet kokiu atveju tai reklama, kuri nieko nekainuoja ax.gif O autorystę jie visada nurodo aprašyme, įdeda nuorodą į foto flickro fotosteam'e ar jei deda bloge - nuorodą į blogą. Ten požiūris į autorystę gerokai kitoks nei pas mus. Gaila, bet Lietuvoj dar paplitęs požiūris, kad bet ką rastą internete galiu bet kur dėtis, visiškai nenurodydamas autoriaus. Kad ir naujausias pvz. - radau savo advento kalendoriaus nuotraukas SM kalėdinėj temoj, o iš kur jos paimtos, kas autorius - nė mur mur...
čia
Atsakyti
brumbrumai, aciu aciu aciuuuuuuuuu!!! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 23, 18:17)
jungiuosi prie naktim mintim fotografuojanciu  lotuliukas.gif

Aš irgi doh.gif
Iki kelintos valandos ketvirtadienį lauki pirmų foto? Dėl techninių kliūčių tik ketvirtadienį ir tegalėsiu fotkint doh.gif
Atsakyti
Step by step

user posted image
Atsakyti