Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nerandu kaip DIMENSIONS pakeisti. help.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 23, 20:17)
Nerandu kaip DIMENSIONS pakeisti.  help.gif

Kur nerandi?
Atsakyti
Jeigu kažkam trūksta/pritruks idėjų koliažams, čia daug ir įvairių radau: koliazai

O man labiausiai patiko idėja koliažą daryti pagal spalvas (foto iš to pačio puslapio) smile.gif

Pavyzdžiui:

Raudona:
user posted image

Alyvinė:
user posted image

Rausva:
user posted image

Tai gali būti vienas iš variantų žaidimams ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 23, 21:27)
Kur nerandi?

Viena nuotrauka pabandymui pakeiciau i 600x900. Tai liko tik gabaliukas nuotraukos su sakom. blink.gif Apkarpe visa. Nezinau kokiu budu tada ta dydi nustatyti, kad foto liktu tokia, kokia buvus. g.gif
Atsakyti
labuka...speju tik paskaityt, pakomentuot nebespeju doh.gif , zaviuosi ir mokausi is tu,kas komentuoja...bandymu koliazui buvo jau ne vienas...bet tikriausiai ryt bus paskutinis bandymas...kitu atveju teks is archyvo traukt...ko labai nenoriu...
mano pasizaidimai...prasau komentaru duokit, nes visai nesuprantu...pirma kiek su curves pastumdyta, antra karpyta, bandziau JB...nu nesigauna man taip,kaip as noriu nors tu ka... doh.gif
user posted image
Mano mažoji katytė by

user posted image
O gal vis tik taip? by
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 23, 20:32)
Viena nuotrauka pabandymui pakeiciau i 600x900. Tai liko tik gabaliukas nuotraukos su sakom.  blink.gif  Apkarpe visa. Nezinau kokiu budu tada ta dydi nustatyti, kad foto liktu tokia, kokia buvus.  g.gif

Su kuo keiti? su PS? ar kuo?
Jei su PS, tai pirmiausiai formatas turi būti 2x3. Tada eini į Image size, pasirenki Resoliution 72, Width 600 pixels, Height 900 ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 23 lapkričio 2010 - 20:44
QUOTE(rarity @ 2010 11 23, 21:40)
Su kuo keiti? su PS?  ar kuo?

su GIMP. unsure.gif Cia beveik tas pats kas PS.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 23, 21:32)
Viena nuotrauka pabandymui pakeiciau i 600x900. Tai liko tik gabaliukas nuotraukos su sakom.  blink.gif  Apkarpe visa. Nezinau kokiu budu tada ta dydi nustatyti, kad foto liktu tokia, kokia buvus.  g.gif

tai tu apkerpi, o tau reikia resize daryti.

juratike13 pirmojoj kepure dega, veidas geltonuoja , o antroji man pilkoka
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 23, 20:38)
labuka...speju tik paskaityt, pakomentuot nebespeju doh.gif , zaviuosi ir mokausi is tu,kas komentuoja...bandymu koliazui buvo jau ne vienas...bet tikriausiai ryt bus paskutinis bandymas...kitu atveju teks is archyvo traukt...ko labai nenoriu...
mano pasizaidimai...prasau komentaru duokit, nes visai nesuprantu...pirma kiek su curves pastumdyta, antra karpyta, bandziau JB...nu nesigauna man taip,kaip as noriu nors tu ka... doh.gif

pirma tai grazi savo nuotaika. tik kad labai kazkokia oranzine.. juodai balta kaledoms netinka smile.gif o kas ten spalvotoj ant dantu melyna?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 23, 21:43)
tai tu apkerpi, o tau reikia resize daryti.

Tai kad ir darau resize. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 23, 20:46)
Tai kad ir darau resize.  blink.gif

ziurek CIA. Viskas parodyta
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 23, 20:43)

aciuks...veidas tai taip...bet man visos foto tokios gavosi doh.gif ,kame reikalas,kodel...kaip minejau fotografuota prie 4lempu, gal cia beda...kas dar itakoja veido geltonuma?O del isdegimo kiepos, taip...nepastebejau pati...antra tikrai pilka...kazin ar is orginalo eitu isgaut grazu j/b

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 23, 20:46)
pirma tai grazi savo nuotaika. tik kad labai kazkokia oranzine.. juodai balta kaledoms netinka smile.gif o kas ten spalvotoj ant dantu melyna?

aciu...tikrai,kad labai...reiskia mesti lauk i siuksline...
aga...netinka tikrai, gera mintis...kazkaip nesiejau as tos foto su kaledom...bet matyt atrodo kiek kitaip 4u.gif
Atsakyti