Nerandu kaip DIMENSIONS pakeisti.
QUOTE(kristukass @ 2010 11 23, 20:17)
Nerandu kaip DIMENSIONS pakeisti.
Kur nerandi?
QUOTE(rarity @ 2010 11 23, 21:27)
Kur nerandi?
Viena nuotrauka pabandymui pakeiciau i 600x900. Tai liko tik gabaliukas nuotraukos su sakom. Apkarpe visa. Nezinau kokiu budu tada ta dydi nustatyti, kad foto liktu tokia, kokia buvus.
labuka...speju tik paskaityt, pakomentuot nebespeju , zaviuosi ir mokausi is tu,kas komentuoja...bandymu koliazui buvo jau ne vienas...bet tikriausiai ryt bus paskutinis bandymas...kitu atveju teks is archyvo traukt...ko labai nenoriu...
mano pasizaidimai...prasau komentaru duokit, nes visai nesuprantu...pirma kiek su curves pastumdyta, antra karpyta, bandziau JB...nu nesigauna man taip,kaip as noriu nors tu ka...
Mano mažoji katytė by
O gal vis tik taip? by
mano pasizaidimai...prasau komentaru duokit, nes visai nesuprantu...pirma kiek su curves pastumdyta, antra karpyta, bandziau JB...nu nesigauna man taip,kaip as noriu nors tu ka...
Mano mažoji katytė by
O gal vis tik taip? by
QUOTE(kristukass @ 2010 11 23, 20:32)
Viena nuotrauka pabandymui pakeiciau i 600x900. Tai liko tik gabaliukas nuotraukos su sakom. Apkarpe visa. Nezinau kokiu budu tada ta dydi nustatyti, kad foto liktu tokia, kokia buvus.
Su kuo keiti? su PS? ar kuo?
Jei su PS, tai pirmiausiai formatas turi būti 2x3. Tada eini į Image size, pasirenki Resoliution 72, Width 600 pixels, Height 900 ir viskas
QUOTE(rarity @ 2010 11 23, 21:40)
Su kuo keiti? su PS? ar kuo?
su GIMP. Cia beveik tas pats kas PS.
QUOTE(kristukass @ 2010 11 23, 21:32)
tai tu apkerpi, o tau reikia resize daryti.
juratike13 pirmojoj kepure dega, veidas geltonuoja , o antroji man pilkoka
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 23, 20:38)
labuka...speju tik paskaityt, pakomentuot nebespeju , zaviuosi ir mokausi is tu,kas komentuoja...bandymu koliazui buvo jau ne vienas...bet tikriausiai ryt bus paskutinis bandymas...kitu atveju teks is archyvo traukt...ko labai nenoriu...
pirma tai grazi savo nuotaika. tik kad labai kazkokia oranzine.. juodai balta kaledoms netinka o kas ten spalvotoj ant dantu melyna?
QUOTE(Forgete @ 2010 11 23, 21:43)
tai tu apkerpi, o tau reikia resize daryti.
Tai kad ir darau resize.
QUOTE(Forgete @ 2010 11 23, 20:43)
aciuks...veidas tai taip...bet man visos foto tokios gavosi ,kame reikalas,kodel...kaip minejau fotografuota prie 4lempu, gal cia beda...kas dar itakoja veido geltonuma?O del isdegimo kiepos, taip...nepastebejau pati...antra tikrai pilka...kazin ar is orginalo eitu isgaut grazu j/b
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 23, 20:46)
pirma tai grazi savo nuotaika. tik kad labai kazkokia oranzine.. juodai balta kaledoms netinka o kas ten spalvotoj ant dantu melyna?
aciu...tikrai,kad labai...reiskia mesti lauk i siuksline...
aga...netinka tikrai, gera mintis...kazkaip nesiejau as tos foto su kaledom...bet matyt atrodo kiek kitaip