Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 23, 15:33)
O kur Jūs dedat tas foto?

ar gavai AZ su meilu?
Atsakyti
Mane taip tas zaidimas uzkrete, kad prabundu nakti ir vis galvoju, galvoju...
Atsakyti
Del istorijos manau tikrai nereikia sukt galvos,nes jei as sugalvosiu viena,mano porininkas gali matyt visai kita.Zinoma idomumo delei autorius pats gali pabandyt pabaigt savo darytos foto minti ir paskui sulygint.Visai idomu butu.Bet zinoma jei bus laiko ir noro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 23, 14:49)
kai gausi koki Airv skambuti tai zinosi, reiks eit parukyt ko nors stipresnio kad sugalvotum  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif būsiu šį kartą gera smile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 23, 14:52)
Aš jau kelinta natkis sapnuoju, kad airv skambutį gaunu...iš tos baimės jau net nerūkius sugalvojau ką daryčiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
įsivaizduoju...kita nuotrauka a la parodija smile.gif tv su rožiniais kaspinais, balionais, o iš jo "lenda" frederika su surištoms aukštai kasytėm ir dideliu vaivorykštiniu čiulpinuku, sakanti Buuu su plačia šypsena veide smile.gif

Papildyta:
Priminkit, gautos nuotraukos spalvas koreguoti galima?
Atsakyti
iki kada galima siųst savo foto? aš ir kaip studentė, paskutinę naktį darau blush2.gif doh.gif ryt ryt bandysiu kept ax.gif
Atsakyti
Ka cia jus tokio darote? Kad jau net naktimis sapnuojate vienas kita? lotuliukas.gif

Nelabai isikertu, bet cekava bus pamatyti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
as tai jau vakar nusiunciau foto, bet nepavydziu tam, kas mano gaus lotuliukas.gif
man tai idomu,kaip islaiko gera nuotraukos kokybe net ir ja sumazinus? va tarkim mano nuo geros kokybes nuotraukos padarius pagal 600/900 parametrus, tapo apgailetinos kokybes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 23, 16:27)
lotuliukas.gif
įsivaizduoju...kita nuotrauka a la parodija smile.gif tv su rožiniais kaspinais, balionais, o iš jo "lenda" frederika su surištoms aukštai kasytėm ir dideliu vaivorykštiniu čiulpinuku, sakanti Buuu su plačia šypsena veide smile.gif
Papildyta:

Nepatikėsi, bet panašiai buvau ir sugalvojus, būč rašius - slogus sapnas ir mano kasdienybė - tokia rožinė, su cukraus vata ir palčia šypseana lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 23 lapkričio 2010 - 15:50
QUOTE(frederica @ 2010 11 23, 15:48)
Nepatikėsi, bet panašiai buvau ir sugalvojus, būč rašius - slogus sapnas ir mano kasdienybė - tokia rožinė, su cukraus vata ir palčia šypseana lotuliukas.gif

Pasirodo pažįstat viena kitą neblogai biggrin.gif

Man kažkoks fotkinimo štilis - net naujo fotiko į rankas nenoriu imti. Kaži ką tai galėtų reikšti? Na, reikės prisiversti ką nors nufotkinti arba moliūgų sriubą siųsiu doh.gif
Atsakyti
sveikutes

nu ka uzduotis nusiusta , lauksiu uzbaigimo biggrin.gif 4u.gif ir lauksiu savo uzduoties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 23 lapkričio 2010 - 16:06
QUOTE(rarity @ 2010 11 23, 16:02)
Man kažkoks fotkinimo štilis - net naujo fotiko į rankas nenoriu imti. Kaži ką tai galėtų reikšti?  Na, reikės prisiversti ką nors nufotkinti arba moliūgų sriubą siųsiu   doh.gif

beje, sveikinu su Mark'u wink.gif ar jaučiasi skirtumas?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 23 lapkričio 2010 - 16:08
QUOTE(airv @ 2010 11 23, 14:27)
lotuliukas.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 23, 14:48)

bigsmile.gif

Ale jumi abieja netrūkst fantazijos thumbup.gif Norėčiau jūsų koliažą pamatyti, bet tokį kokį extrym'ą biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti