oho, diskusijos verda
QUOTE(vienintelė @ 2010 11 23, 13:57)
o aš savo nuotrauka kurią išsiunčiau visiškai spalvom nepildžiau, nemau kad tesinys tik spalvinis gali būti, manau daikto jausmo ar panašiai tesinys, turbūt kas gaus mano nuotrauka keiks mane, bet kiekvienas daro nuotraukas savaip, nesinorėjo kartotis ir mėgdžioti
tikrai taip
QUOTE(Yvette @ 2010 11 23, 14:08)
čia naują stilių išradot. Loretoidiškai, Frederikiškai. Jei jos dviese vienaip ar kitaip fotografuoja, negi negalima kitiems taip pat, nros širdis linksta būtent į tokį fotografavimą. Kodėl tuomet kitų foto nelygiuojat į ką nors. Jei juostelė, lai būna ...-iškai, jei akutės su PS paryškintos lai būna -iškai ir t.t.
Koliažus ne vien Loretoidas ar Frederica daro. Flickr pavartykit daugiau foto, kokių grožių rasit. Ir tų pačių koliažų...
Ųaunuolės Alabama ir Airv
Man tai nelinksta širdis į nieką, tik aš jų (fredericos ir loretoido) koliažų darytų daug mačiau, tokių teminių, automatiškai toks vaizdinys smegenyse dėliojasi "pagal kažką". Nemanau, kad blogai yra kurti kažką panašaus, netgi atvirkščiai, jei žmogui imponuoja tokie darbai ir jis siekia lygiuotis į tąi, visai gerai, turėti tarsi kokį savo guru
aišku, aklai nekopijuojant.
Manau, kad čia apskritai nereikia sureikšminti mano to pasakymo "loretoidiškai/frederikiškai", nes man pasirodė, kad tai kažkas panašaus (bet ne tokio pat), užtat ir palyginau su jomis. O kiekvienas žmogus į tą koliažą ar nuotrauką įdeda kažką savo, tad tai jau savaime nėra "kažkieno kito" kartojimas.
O kaip pažiūrėti ten? Aš visai norėčiau, tik nelabai moku naudotis
QUOTE(frederica @ 2010 11 23, 14:16)
jei būčiau fotografė, nežinau ar tą daryčiau, bent jau turėdama dvi stiprias foto tikrai nemalčiau jų į krūvą ir negaminčiau vieno prasto darbo:) O gal kaip tik lipdyčiau ir tuo džiaugčiausi. Sulipdyti koliažą tobulai, tikrai nėra taip paprasta kaip daugeliui atrodo, neužtenka vien minties, spalvos ar detalės nufotkintos fotosesijos metu - reikia jausmo.
Tai vat, sulipdyti koliažą iš dviejų skirtingų žmonių foto (dviejų skirtingų jausmų) bus tikrai ne tokia paprasta užduotis kaip kad gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. O jausmo, manau, reikia visur - ir fotografijose, ir rankdarbiuose ir daug kur gyvenime, bet ypatingai tai kūryboje
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson