Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zydraake-nu laaabai liuks pavyko sufokusuot akytes thumbup.gif
rarity-ale ir skanius pietus apturejai vakar, apetitas sukilo net mirksiukas.gif
QUOTE(Alabama @ 2010 11 21, 23:32)
Parepetavom su Airv:)

Nieko sau repeticijos.... baisu ir bekelt man jau savo nuotrauka biggrin.gif
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 21, 23:49)
Ačiū!  Manau būtent taip ir darysiu  smile.gif
Kelios iš šiandienos....

Paskutine fainiausia, suniukas toks juokingai mielas, vat nosytes gaila isplaukusios.....
QUOTE(Refresh @ 2010 11 22, 07:15)
Labas rytas. smile.gif

Antra patinka, tiek spalvine puse ir pedutes kitu rakursu graziau ziurisi 4u.gif
QUOTE(gotte @ 2010 11 22, 08:11)
O aš keliu kelias foto:

Teisingai surasei klaidas biggrin.gif Pirmoj man siuo atveju dar tas sepia atspalvis nilabai ziurisi... Antra labiausiai man -vaiko emocija faina smile.gif
QUOTE(Isila @ 2010 11 22, 16:55)
na, ir aš parodysiu ir lauksiu komentarų

Och, kaip liudna, kad akytes isplaukusios, antraip tikrai butu geras kadras.....
QUOTE(Akasha @ 2010 11 22, 17:49)
O as dar vis savo juostinius kadrus rakineju ir ziurineju smile.gif tai pasirodysiu...

kas fotkina su juostinukais, respects bet kokiu atveju-man tai misija atrodo neimanoma doh.gif
QUOTE(Melodi @ 2010 11 22, 17:53)
Paknisau savo archyvus, kazko kaip pavyzdzio ieskodama, tai va 4u.gif Nesakau, kad tobula, kadravimas paciai kliuna, bet esme manau supratai ax.gif

Kooooks zvilgsnis-nais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 23, 01:17)
Aga, butent tenai.... Na va kaip ir sakiau, kad truputi man ten nepatiko ju skenavimo rezultatai.... Na bet pabandai ir zinai jau kur neskenuoti... Kai zones neziuri ka daro, o uzmeta automata, tai va taip ir gaunasi...

Man fotofabrikas viena vieninteli ir paskutini karta biggrin.gif gryba supjove. Tiek uzsharpino nuotraukas, kad neimanoma buvo ziuret i skenuotas doh.gif Nesuprantu... turi buti aklas, kad nematyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 23, 02:17)
Aga, butent tenai.... Na va kaip ir sakiau, kad truputi man ten nepatiko ju skenavimo rezultatai.... Na bet pabandai ir zinai jau kur neskenuoti... Kai zones neziuri ka daro, o uzmeta automata, tai va taip ir gaunasi...

tai palik man as nuskenuosiu, o siaip tai taip, galima, tik ne visi klauso, tai reikia pagauti akiu kontakta, suletintai bei labai itikinamai skiemenimis tai pakaroti, kad MAN NEREIKIA jokiu automatu ir NET siuksles galit palikt biggrin.gif gal patikes g.gif cool.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 11 23, 09:41)
Man fotofabrikas viena vieninteli ir paskutini karta  biggrin.gif gryba supjove. Tiek uzsharpino nuotraukas, kad neimanoma buvo ziuret i skenuotas  doh.gif Nesuprantu... turi buti aklas, kad nematyti  doh.gif

Tai jie paleidzia automatu savo skeneri ir viskas smile.gif Procentre jei paprasai, kad grynai kaip yra nuskenuotu be jokiu korekciju tai ir nuskenuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 23, 09:12)
galima, tik ne visi klauso, tai reikia pagauti akiu kontakta, suletintai bei labai itikinamai skiemenimis tai pakaroti, kad MAN NEREIKIA jokiu automatu ir NET siuksles galit palikt biggrin.gif gal patikes  g.gif  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2010 11 22, 13:36)
va va, amerikej yra gero kainom sad.gif o mum reikia c10.
Parasyk kaip seksis bandymai.

nu ka, pratestavau didelius failus su:
sandisk ultra (class 4) 16GB: read: 12MB/s write:5.4MB/s
adata turbo (class 6) 8GB: read:13MB/s write:9.4MB/s

turiu dar adata paprasta, ne turbo, 16GB, reiks ir ta pratestuot prie progos, dabar su backupais ji. Zodz kaip matosi, sandiskas ultra tai tikrai tik class 4, iki class 6 siek tiek nedatraukia, kas tas "up to 15MB/s" tai nezinau tada smile.gif aisku reiktu bandyt dar ant kito card readerio, gali but kad maniskis puliuoja, bet neturiu kito, tai ner ka ir bandyt.
Man uztenka ir sitos, filmuot irgi per akis, vis tiek su mano 500d pafilmuosi tik 720p, su 1080p per mazas framereitas - tik 20fps.
jauciu dabar pirkciau is amazono normalia class10, nes gaunas tikrai pigiau nei cia su visokiom akcijom smakcijom sumokejau uz class4...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 23 lapkričio 2010 - 09:43
paziejau, kad nusisnekejau, gero brando class 10 ir uzjury kainuoja nemazai... sorry uz spama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 22, 19:49)

O as dar vis savo juostinius kadrus rakineju ir ziurineju smile.gif tai pasirodysiu...

Kaip pasiilgau to grazaus rudens, su daug spalvotu lapu smile.gif

Man antra nieko, graziai sviesa zaidzia. Pirma tai tokia nzn net, nepasakytum, kad juosta tai sakyciau isvis nieko gero blush2.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 22, 20:05)
tavo mergaite ziauriai grazi smile.gif noreciau pafotkinti biggrin.gif

kaip foto, man kazkas kliuna.. bet nezinau kas smile.gif kazkaip blasko demesi saguciai, gal virsaus per daug..

Prasom, jinai labai megeja ,maivytis pries objektyva, tikra mergaite biggrin.gif O dabar dar kai atidaviau diedo sena sony muiline dar ir pati butum nufotkinta biggrin.gif

QUOTE(Isila @ 2010 11 22, 20:51)
baikit, nepykstu. Kritika sveika. Nežinau kodėl, bet man ta foto patinka. Ir tas akių paplaukimas patinka. Nežinau.. žodžiu, man ta foto limpa. Aš puikiai suprantu, kad ten ne šedevras ir jai daug ko trūksta, bet vat pačiai ji patinka. Nemanau, kad ji super duper ir pan., bet vat patinka. Turbūt todėl, kad vaikas mano hihihi.gif

Praeis lotuliukas.gif Cia is pradziu atrodo, kad visos foto su vaiklu fainos, paskaui kai ju prisikaupia pilnas kietas diskas, pradedi labai daaauuug ju trint, o tokias nekokybiskas net nemastydama biggrin.gif
Atsakyti
Jėėėtus, maniau padarysiu foto žaidimui mūsų Šiauliuose, bet šiandien taip tamsu čia ir taip lyja, kad šikna gausis doh.gif belieka tikėtis geresnio rytojaus g.gif

QUOTE(airv @ 2010 11 22, 11:09)
Gotte, kodėl loretoidiškas/frederikiškas?  g.gif

Aš nežinau...nes foto taip dedamos: žmogus ir tada kitoj foto pagal spalvas daiktas parinktas, juostelės gražios ir pan...
Labai būtų įdomu pažiūrėti pavyzdžių, kur bendras dviejų žmonių koliažas dėliojamas ne visai tokiu principu g.gif o kaip nors kitaip...be tų gražių daiktelių dėliojimo...nežinau net...gal aš čia ir nusišneku... Nežinau, ar supratot, ką norėjau pasakyt. ... g.gif doh.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 22, 11:52)
Antra man smagi, o trecioj labai kliuna spalva ir tai kad vaikas karda i burna kisa-labai nemalonu ziuret.

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 22, 12:43)
drinks_cheers.gif Jo, man vaikas su tokiais daiktais jau savaime nuteikia kažkaip nemaloniai...

Šitas kadras atsitiktinai pagautas pajūryje prieš kokius 9 metus...vaikas buvo gana toli, čia zoominta su fotkiku nemažai ir buvo uždėtas sepia formatas. Man kažkaip kaip tik įdomiai atrodo, kad vaikas būtent taip tupi tą kardą įsigrūdęs...
Bet šiaip ačiū už komentarus, aš nė nepamąsčiau apie tai, kokias emocijas gali sukelti ši foto, labai patiko komentarai 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2010 11 22, 13:32)
o man norisi paklaust kaip isgauni tokias kontrastingas juoda/balta spalvas?  4u.gif

Nežinau net...pakeičiu foto į juodai baltą ir tada žiūriu kaip paderinti šviesą/tamsą/vidutinius tonus su PS g.gif

Didelis dėkui visoms už mano foto komentarus, super buvo jų tiek sulaukti thumbup.gif 4u.gif 4u.gif

stashiene, man pirmoje foto peizažas už mašinos patiko, mašina šiuo atveju kaip kliuvinys mirksiukas.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 11 22, 19:49)

thumbup.gif juosta...mmm drinks_cheers.gif
Klausyk, o kaip jas perkėli į kompą? Pirma pasidarai foto, tada skanuoji? Kokio dydžio daraisi? Ar nėra tiesioginio perkėlimo iš išryškintos juostelės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 23 lapkričio 2010 - 10:32
Radau viena rudenine nuotrauka, kuri man visai patinka. O kaip jums?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 23, 06:12)
tai palik man as nuskenuosiu, o siaip tai taip, galima, tik ne visi klauso, tai reikia pagauti akiu kontakta, suletintai bei labai itikinamai skiemenimis tai pakaroti, kad MAN NEREIKIA jokiu automatu ir NET siuksles galit palikt biggrin.gif gal patikes  g.gif  cool.gif

laugh.gif prajuokinai
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 23, 09:12)
tai palik man as nuskenuosiu, o siaip tai taip, galima, tik ne visi klauso, tai reikia pagauti akiu kontakta, suletintai bei labai itikinamai skiemenimis tai pakaroti, kad MAN NEREIKIA jokiu automatu ir NET siuksles galit palikt biggrin.gif gal patikes  g.gif  cool.gif
Tai jie paleidzia automatu savo skeneri ir viskas smile.gif Procentre jei paprasai, kad grynai kaip yra nuskenuotu be jokiu korekciju tai ir nuskenuoja smile.gif

Nu vat reikia pabandyti, nors viena tau duoti, kad neuzkrauti daug tau darbelio ir paziureti skirtumus.... smile.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 11 23, 11:21)
Man antra nieko, graziai sviesa zaidzia. Pirma tai tokia nzn net, nepasakytum, kad juosta tai sakyciau isvis nieko gero blush2.gif

Nu matai nesugebejau perteikti ir uzfiksuoti vaizdo, tokio, koks jis buvo... blush2.gif O buvo nerealiai grazu smile.gif

QUOTE(gotte @ 2010 11 23, 11:30)
Klausyk, o kaip jas perkėli į kompą? Pirma pasidarai foto, tada skanuoji? Kokio dydžio daraisi? Ar nėra tiesioginio perkėlimo iš išryškintos juostelės? g.gif

Cia isryskinta juostele ir nuskenuota... Nuotraukos nedarytos...
Atsakyti
dar kartelį pasiklausiu, kaip pažiūrėt koks WB buvo? Man per properties nerodo..
Atsakyti