Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 11 22, 20:03)
Skaityk fotiko instrukcija:)

Dekui, skaitysiu, tik labai jau ilga ji, bet reikia perskaityt, niekur nesidesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 11 22, 20:07)
Dekui, skaitysiu, tik labai jau ilga ji, bet reikia perskaityt, niekur nesidesi 4u.gif

tai fokuso tema pradziai smile.gif

o esme tokia: nukreipi fokuso taska i reikalinga objekta. ispaudi siek tiek mygtuka (ne iki galo). turi kazkas kaip kvadratukas tokio sumirkset. ten kur kvadratukas mirksi, ten bus fokusas. tada nuspaudi mygtuka iki galo..
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 22, 19:49)

O as dar vis savo juostinius kadrus rakineju ir ziurineju smile.gif tai pasirodysiu...

Kaip pasiilgau to grazaus rudens, su daug spalvotu lapu smile.gif

Nu grazu man juosta. wub.gif Veiduko tikrai noretusi sviesesnio.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 21, 00:48)
Fotkinta kambaryje, prie  natūralaus apšvietimo. Negaliu atsidžiaugti fokusu, kad akys gavosi ganėtinai panašiai, kaip realybėj, bet...nukirsta rankytė ir fonas nors baltas, bet mėlynuoja, negi čia taip dėl mėlynai dažytų sienų??? verysad.gif
user posted image

Patiko triukas biggrin.gif Retai tokį išlaužia priešfotiką, bet vėl apkarpiau doh.gif
user posted image

Žydraake, ir aš džiaugiuosi Tavo fokusu 4u.gif
Kaip ir pati matai, labiausiai trukdo komponavimas. O šiaip mielos nuotraukos šeimyniniam albumui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2010 11 21, 16:56)
Serija "slėpynės". Niekuom neapdirbta. Prašom komentuoti! Žmonių fotografija man yra visiškai nauja sritis, todėl visi komentarai labai laukiami!

Green_tea, man visa serija labai vienoda - norėtųsi, kad būtų iš skirtingų atstumų nuotraukų, gal kokios detalės stambiu planu, žodžiu, kad būtų nenuobodu žiūrėti tos istorijos.
Turint omenyje, kad tai pirma žmonių fotosesija Tavo karjeroje, tai visai pasisekė žmones "atpalaiduoti", jie neatrodo susikaustę. Su tuo ir sveikinu 4u.gif
Papildyta:
[quote=frederica,2010 11 19, 19:45]
Sveikutės visos 4u.gif
Mes jau su Loretoidu neiškentėjom, pažaidėm čia taip ant greičio biggrin.gif user posted image
/quote]

Wow thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 22, 19:05)
Ačiū Egle smile.gif Kada tave sveikinti?

Gal kada nors,kai netyčia kainos pakris smile.gif Dabar kažkaip pakilę smile.gif
Atsakyti
baikit, nepykstu. Kritika sveika. Nežinau kodėl, bet man ta foto patinka. Ir tas akių paplaukimas patinka. Nežinau.. žodžiu, man ta foto limpa. Aš puikiai suprantu, kad ten ne šedevras ir jai daug ko trūksta, bet vat pačiai ji patinka. Nemanau, kad ji super duper ir pan., bet vat patinka. Turbūt todėl, kad vaikas mano hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 22, 20:10)
tai fokuso tema pradziai smile.gif

o esme tokia: nukreipi fokuso taska i reikalinga objekta. ispaudi siek tiek mygtuka (ne iki galo). turi kazkas kaip kvadratukas tokio sumirkset. ten kur kvadratukas mirksi, ten bus fokusas. tada nuspaudi mygtuka iki galo..

dekui, taip tik apie tai skaiciau, jauciuos dabar dar daug naujo suzinojus smile.gif ryt bandysiu nd pirma daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 22, 21:02)
spalvos grazios.. noretusi veidukui sviesos smile.gif man dabar tokia stadija, kad nemegstu tamsiu veidu biggrin.gif

Aga noretusi, bet pries saule fotografuota, tai jei veidukas butu sviesenis, aplinka butu smarkiai padegusi.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 22, 23:57)
Aga noretusi, bet pries saule fotografuota, tai jei veidukas butu sviesenis, aplinka butu smarkiai padegusi.... smile.gif

labai nusharpinta ir per kontrastinga, sterilu taip, cia kur sakei, kad minilabe skenavo?
Atsakyti
As truputi ne i tema bet radau kur visai neblogai masinos pateiktos mirksiukas.gif
Atsakyti
Isila, schmoll.gif Tikrai sufokusuot reiketu i akytes. Nes dabar negrazu tiesiog ir tiek. 4u.gif

Akasha, grazios, spalvingos, nuotaikingos nuotraukos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 22, 23:14)
labai nusharpinta ir per kontrastinga, sterilu taip, cia kur sakei, kad minilabe skenavo?

Aga, butent tenai.... Na va kaip ir sakiau, kad truputi man ten nepatiko ju skenavimo rezultatai.... Na bet pabandai ir zinai jau kur neskenuoti... Kai zones neziuri ka daro, o uzmeta automata, tai va taip ir gaunasi...
O kazi gal galima prasyti, kad nuskanuotu negatyva ir nieko su juo nedarytu? ar imanoma kazi taip? ax.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 11 23, 01:05)
Akasha, grazios, spalvingos, nuotaikingos nuotraukos.  ax.gif

Dekui Kristukas, bet cia tik pirmi bandymai... Tikiuosi po truputi isivaziuosiu su juosta...
Atsakyti