Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Isila @ 2010 11 22, 18:55)
na, ir aš parodysiu ir lauksiu komentarų

Jo, fokusas turi buti i akytes, tada butu idomi nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 22, 18:52)
kaip matai is pateiktu pavyzdziu, masinas reik fotkint pritupus arba prigulus ir su placiakampiu, o toliau jau reikia kampo ieskot smile.gif

aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 11 22, 18:57)
Mano akim žiūrint, tai fokusas yra ant tvoros. O norėtųsi ryškių vaiko akyčių  4u.gif

QUOTE(stashiene @ 2010 11 22, 18:58)
norisi ryskiu akyciu ax.gif dabar isplauke atrodo ax.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 11 22, 19:04)
Isila fokusas gal ir ant tvoros, bet pati ideja man patinka. As tokius visokius "islindimus" megstu smile.gif siulyciau sita reikala patobulinti (fokusas, spalvos, kompozicija) ir turesi gera kadra  4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 22, 19:06)
Jo, fokusas turi buti i akytes, tada butu idomi nuotrauka.

labai ačiū visoms, reiks pabandyti. Tik su tais vaikais sunku. Čia jie yra, čia jau kitur nosį kiša doh.gif bet šiaip pačiai man ši foto patinka.
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 21, 14:22)
Tiesa, vis dar turiu klausimą dėl Lightroom Tutorial - praeitą kartą mane išsiuntėt į google, o bet tačiau ten radau tik pavienes pamokėles. Negi niekur nėra step by step pamokėlių?  g.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 11 21, 17:00)
Atsidarau lightroom, pasiimu nuotrauką nu ir stumdau ten visus nustatymus. Ale kad mano akis nemato, kada čia geriau, o kada čia blogiau unsure.gif Turiu kažkur senas knygas apie photoshopą, reiks ieškot kur jos ten nukištos ir kas ten jose parašyta.

Sveikos ax.gif Aš kaip tik bandau perkąsti Lightroom'ą smile.gif Gerų patarimų rasi čia http://lightroomkillertips.com, taip pas pas Scott Kelby http://www.scottkelb...9/archives/7180

Prie to, kad stumdai nustatymus, labai geras dalykas yra local adjustment brush šepetukas (develop mode paspaudus K išmeta) - gali šviesinti, tamsinti atskiras nuotraukos vietas smile.gif

Dar puikus dalykas - gali į flickr tiesiai įmesti nuotraukas, jas lightroom pats sumažina, pašarpina pagal tavo pageidavimus, čia video galima pažiūrėti ta tema http://www.photoshop....com/lightroom3

rarity, sveikinu su pirkiniais! thumbup.gif Man keistokas sriubos pateikim. Kažkiek surežisuotos netvarkos ten tiktų - pamėtytos sėklos, moliūgas gal kiek tolėliau ant stalo. Va ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 22 lapkričio 2010 - 19:30
Nu ką aš galiu pasakyt....sunkus tas fotografų darbas... O jei dar modelis nefotogeniškas, verkt tik lieka prie rezultato verysad.gif

QUOTE(stashiene @ 2010 11 22, 17:03)
niu bandau ir as blush2.gif

Kas vaikus fotografuoja,kas kates...šunis...o kas mašinas modeliaut jama hihihi.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ar priimsit dar viena naujokele? ax.gif noriu ir as ismokti graziai fotografuoti, to nuostabaus fotografijos meno smile.gif tik nesiseka man su fokusavimu, nesuprantu kaip reikia fokusuoti blush2.gif gal kas trumpai ir aiskiai gali paaiskint, buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 22, 19:55)

Na butu visai smagus kadras jei ne fokusas nusokes i tvora.... Tu sakai, kad ji tau patinka... Ir netrukdo nusokes fokusas? Na keistoka ax.gif

O as dar vis savo juostinius kadrus rakineju ir ziurineju smile.gif tai pasirodysiu...

user posted image user posted image

Kaip pasiilgau to grazaus rudens, su daug spalvotu lapu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 22, 18:17)
o cia yra koks nors tikslas tu masinu fotkinimo?smile.gif pardavimas? biggrin.gif ar siaip? nepyk, kad klausiu.. bet man cia masina visai nesuteikia grozio.. as jau tik foto uzsikraunant pamaciau tuos fantastiskai grazius medziu pirmos foto desineje.. nu taip graziai jie atrodo.. skulpura ar kas ten maiso. nu bet masina tai isvis pasirode ne i tema smile.gif nezinau, jei parduodi, tai nieko foto smile.gif o jei i meno puse, tai nieko gero smile.gif

tik neuzpyk...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ismestus is to kadro masina visai nieko butu, grazus medziai, grazus vakarinis apsvietimas biggrin.gif

QUOTE(Isila @ 2010 11 22, 18:55)

Tokio tipo nuotraukose svarbiausia tikslus fokusas, akys turi but nuotraukos asis, kitu atveju as tik i siuksliadeze iskart tokias kraunu smile.gif Nepyk smile.gif

Paknisau savo archyvus, kazko kaip pavyzdzio ieskodama, tai va 4u.gif Nesakau, kad tobula, kadravimas paciai kliuna, bet esme manau supratai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 22, 19:49)
O as dar vis savo juostinius kadrus rakineju ir ziurineju smile.gif tai pasirodysiu...

spalvos grazios.. noretusi veidukui sviesos smile.gif man dabar tokia stadija, kad nemegstu tamsiu veidu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 11 22, 19:46)
Sveikos mergaites 4u.gif ar priimsit dar viena naujokele? ax.gif  noriu ir as ismokti graziai fotografuoti, to nuostabaus fotografijos meno smile.gif tik nesiseka man su fokusavimu, nesuprantu kaip reikia fokusuoti  blush2.gif gal kas trumpai ir aiskiai gali paaiskint, buciau labai dekinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Skaityk fotiko instrukcija:)
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 11 22, 19:53)
Paknisau savo archyvus, kazko kaip pavyzdzio ieskodama, tai va 4u.gif Nesakau, kad tobula, kadravimas paciai kliuna, bet esme manau supratai ax.gif

tavo mergaite ziauriai grazi smile.gif noreciau pafotkinti biggrin.gif

kaip foto, man kazkas kliuna.. bet nezinau kas smile.gif kazkaip blasko demesi saguciai, gal virsaus per daug..
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 11 22, 19:17)
rarity, sveikinu su pirkiniais!  thumbup.gif  Man keistokas sriubos pateikim. Kažkiek surežisuotos netvarkos ten tiktų - pamėtytos sėklos, moliūgas gal kiek tolėliau ant stalo. Va  ax.gif

Ačiū Egle smile.gif Kada tave sveikinti?

QUOTE(Akasha @ 2010 11 22, 19:49)
Kaip pasiilgau to grazaus rudens, su daug spalvotu lapu smile.gif

Jaukios foto smile.gif
Atsakyti